Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Mmm, halo rts, gearsy taktyczna gra, to moze teraz jakis spinoff forzy? Microsoft Xbox go kart racer z piłami spalinowymi i blasterkami :xboss:

Opublikowano

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

:wub:

Bardzo fajny, tylko te gałki :/ 

Opublikowano

spencer.gif

Nie zawiedź nas, Spencer!

Osobiście chciałbym zobaczyć Fable, Perfect Dark....no i może Banjo Kazooie, ale to chyba najmniej realna opcja z wszystkich.

Opublikowano

Dobra, Conker też może być. Byle jakaś platformówka.

Opublikowano

Ciekawe czy podczas tego pokazu od razu wypuszcza battletoads i dlc do cuphead 

Opublikowano
  • Autor

Platformówka? Przypominam że Xbox wypuszcza niedługo Psychonauts 2

PassionateUltimateAegeancat-max-1mb.gif

Opublikowano

No fajnie kolego piracie, ale przypominam, że to multiplatforma, co z automatu sprawia iż nie można jej używać w wojenkach konsolowych, a od tego są głównie gry, taknieok!?

Opublikowano

No ja mam nadzieje, że niedługo bo już strasznie długo przy tym dłubią, a chciałbym w tym roku zagrać. ;)

Chodziło oczywiście o jakiegoś platformówkowego exa. Mają w czym wybierać. Na 360-tce było ich znacznie więcej z tego co pamiętam.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
51 minut temu, Bigby napisał:

Osobiście chciałbym zobaczyć Fable, Perfect Dark....no i może Banjo Kazooie, ale to chyba najmniej realna opcja z wszystkich.

A ja w końcu chciałbym zobaczyć jakieś nowe duże IP, ekskluzywne dla Xboxa. Rewitalizacja starych tytułów jest już męcząca. Stagnacja jest trochę irytująca. Myślę, że Spencer ma jaja by to zrobić=dać na to kasę.

Opublikowano

ja bym chcial jakies nowe ip, nie interesuja mnie kontynuacje i wskrzeszanie starych ip 

Opublikowano
  • Autor

Szkoda miałem nadzieję, że polecą na 100%, ale widocznie wolą zostawić sobie coś później

Opublikowano

Spodziewam się, że będzie to raczej pokaz najbliższych gier (tzn. 2020 + launch window XSX) i ew. gameplayu tych wszystkich tytułów które do tej pory były tylko w formie trailerów. Ciekawi mnie czy pokazany też zostanie Xbox Series S.

Opublikowano
1 godzinę temu, XM. napisał:

Ciekawe czy podczas tego pokazu od razu wypuszcza battletoads 

Może jeszcze skasują :banderas:

Opublikowano

Ja mam wrażenie ,że kilka gier to specjalnie wstrzymują na premierę nowej konsoli. Może być całkiem fajna liczba gier na premierę nowej konsoli i pstryczek w kierunku konkurencji. 

Opublikowano

W końcu coś się ruszy w temacie nowych gier, to świetna sprawa w tym sezonie ogórkowym. O ile seria Gow nigdy do mnie nie przemawiała, tak jestem wielkim fanem gier taktycznych i ta propozycja bardzo do mnie przemawia. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań, wolę być miło zaskoczony niż przehajpowac i później być zawiedzionym. Niech się dzieje, co by nie było jest to święto gracza. PS mam pytanie dotyczące poprzedniego pokazu, była tam strzelanka z zrzutu izometrycznego, coś ale dead nation, alienation czy Helldrvers. Ktoś może zarzucić tytułem? 

Opublikowano

Nareszcie  :banderas:  liczę na informacje w stylu, pokaz HI, beta już dziś dostępna na XBL.

Opublikowano
23 minuty temu, czarek250885 napisał:

PS mam pytanie dotyczące poprzedniego pokazu, była tam strzelanka z zrzutu izometrycznego, coś ale dead nation, alienation czy Helldrvers. Ktoś może zarzucić tytułem? 

Opublikowano

kupno całego WB Games no średnio bym powiedział ale przygarnięcie ekip od MK i Batmanów z tymi IP to już lepiej.

Opublikowano

Sprzedadzą MS studia, a IP udostępnią Sony. :reggie: