Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czego się spodziewaliście, to tylko reklama, a nie zapowiedź gry. xd

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

co? mustang jaka rozkmina xD  

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jest spoko, to tylko reklama jedna z wielu.

Opublikowano

Może było, ale przeoczyłem, więc zapytam: jak będzie wyglądać wsteczna kompatybilność płytowych gier z Xbox One? Wkładasz płytę i tylko pobierasz aktualizacje, które wyszły do gry, tak jakbyś włożył płytę do XO, czy pobierasz całą grę, jak w przypadku gier z oryginalnego Xboksa i 360-tki? Dla mnie jest to istotne, ze względu na mój kulawy internet.

Opublikowano
10 minutes ago, Daddy said:

co? mustang jaka rozkmina xD  

A nie wiem, po prostu ten pokój zrobił chyba na mnie największe wrażenie z całej reklamy.

Opublikowano

Pobierasz całą grę a płyta musi być w celu weryfikacji. 

Opublikowano

O ile pobieranie gier z 360 nie jest problemem, tak już sobie wyobrażam to pobieranie najnowszego Modern Warfare w całości z moim netem xd

Opublikowano

Możesz też z HDD od XO grać na XSX lub przesłać z jednego dysku na drugi.

Opublikowano
14 minut temu, krzysiekp392 napisał:

O ile pobieranie gier z 360 nie jest problemem, tak już sobie wyobrażam to pobieranie najnowszego Modern Warfare w całości z moim netem xd

No akurat Modern Warfare to więcej musisz pobrać danych z neta niż instalujesz z płyty,

więc co za różnica?

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Gry z 360 też mają boost i HDR?

Te które obecnie są XOX Enhanced mają boosta. Zwykła wsteczna bez ulepszeń dla gierek z 360 przejawia się zazwyczaj stabilniejszym klatkażem. Co do HDR - niby każda gra ma mieć go z automatu przy pomocy softu, w pojedynczych przypadkach AI może sprawiać problemy (według jutuberów), ale można sobie to włączać i wyłączać w ustawieniach, w zależności od potrzeb. Grubb wgłębił się w to chyba najbardziej z tych gości, których oglądałem:

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

No akurat Modern Warfare to więcej musisz pobrać danych z neta niż instalujesz z płyty,

więc co za różnica?

no tak, skoro trzeba pobrać więcej, to co za różnica, czy musisz pobrać JESZCZE więcej

Opublikowano

Gry z One na pewno z płyty, chociaż gry mają tle patchy, że to żadna różnica. Ostanio instalowałem Doom 2016, to z płyty jakieś 600mb, a pozostałe > 50gb z neta.

Opublikowano
4 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

no tak, skoro trzeba pobrać więcej, to co za różnica, czy musisz pobrać JESZCZE więcej

No z neta ściągasz całość bez zastępowania plików, z płyty instalujesz podstawę, a później jeszcze musisz wszelkie aktualizacje. Ten Modern Warfare to ferelny przykład moim zdaniem. 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Gry z One na pewno z płyty, chociaż gry mają tle patchy, że to żadna różnica. Ostanio instalowałem Doom 2016, to z płyty jakieś 600mb, a pozostałe > 50gb z neta.

Jak chcesz instalować dane z płyty to najpierw przechodzi się konsolą w offline, inaczej pobiera grube ilości danych (protip dla ludzi ze słabym netem i gierkami na płytkach).

Opublikowano

Dla zainteresowanych Falconeerem, albo tym jak niektóre tytuły działają na nowych konsolach. 

Ej5DDRUXYAYjGPx?format=jpg&name=large 

Opublikowano

O, jeszcze jedno pytanko mam. XSX i PS5 będą odpalać gry w podstawowych wersjach starych konsol, czy jeśli przykładowo na pudełku jest dopisek "Xbox One X Enhanced"/"PS4 Pro Enhanced", to nowe konsolę uruchomią najlepszą możliwą wersję z płyty?

Opublikowano
  • Autor

Tak

Opublikowano

Ciekawe czy na seriesX bedize jakis specjalny tryb z ubersamplingiem dla ludzi grajacych na tv z 1080p

Opublikowano
6 minut temu, kudlaty88 napisał:

Ciekawe czy na seriesX bedize jakis specjalny tryb z ubersamplingiem dla ludzi grajacych na tv z 1080p

Series X i tv 1080p? Trochę śmiesznie wygląda takie zestawienie...