Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Będę nieobiektywny. Yakuzka w 60fpsach na premierę to piękna sprawa. Nawet mimo tego że nie ma tam rt.

Jeszcze film od df

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Zagraj w 4. Nie wiem czy starczy ci sił, żeby przejsc tyle czesci jedna po drugiej.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Nawet to pustynia fajnie teraz wygląda.

up - obadałbym 3 i 4 wcześniej, obie ulepszone pod 4K tylko 3ka mocno się zestarzała, imo jedna z gorszych jeśli chodzi o singla.

Opublikowano

Niech jeszcze w wersji na XSX wyrzuca z Gearsów 5 te elementy openworldowe i będzie git :reggie:

Opublikowano

Tylko kto teraz chciałby w to grać? Chyba, że chwalimy technologię samą w sobie, która tak dobrze ulepsza gry z poprzednich generacji.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To prawda. Jak miałbym grac, to wolałby odpalic 3. Technologia jest niesamowita, ciekawe ktore gry jeszcze pozwola na cos takiego. Z tego co czytalem, to zalezy od silnika, na ktorym została napisana gra. Po cichu licze na 60fps w dark souls 3.

Opublikowano

Pisałem to kilka razy, ale Crackdown 3 mi się bardzo podobał. 4K 60fps to spoko wynik i PC mi nie wyrabial na maks detalach. 

Opublikowano

Ja kurde nie wiem gdzie preorderowac. Czuje się jak alkoholik przed pierwszą wizytą na AA bo nigdy nie robiłem preordera na konsole :obama: z drugiej strony może będą na paletach w dniu premiery. 

Opublikowano
9 godzin temu, Daddy napisał:

Nawet to pustynia fajnie teraz wygląda.

Ja tam od początku nie rozumiem narzekania na tę pustynię: masa drobnych, pięknie mieniących się elementów, odsłanianie podłoża gdy po nim chodzimy, burze piaskowe i te kryształowe drzewa które powstawały po uderzeniu piorunu. :banderas:Jasne, że geometria w otwartym świecie nie robiła szału, ale ogólnikowo Gearsy 5 wyglądają fantastycznie.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj pewnie będą pokazywać darmowy remaster Gearsow 5.

Wygląda na to że jesteśmy już na takim etapie że codziennie będzie mijać embargo na coś nowego.

Opublikowano
9 hours ago, 20inchDT said:

Zagraj w 4. Nie wiem czy starczy ci sił, żeby przejsc tyle czesci jedna po drugiej.

Chyba jednak przejdę wszystkie po kolei + Gears 5 od razu do multi. Ostatnio w jakąkolwiek grę na multi grałem na PS3 zanim wprowadzili haracz więc nie bijcie za bardzo.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
  • Autor

Nowy projekt InXile ma całkiem ciekawych ludzi za kierownicą.

Tak w ogóle robi wrażenie ile legend branży pracuje teraz dla Xboxa, Brian Fargo, Tim Schafer, Todd Howard ...

Opublikowano

The Initiative to kolejny dream team.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tego brakowało w różnorodnym portfolio od zespołów Microsoftu. :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Fajna wiadomość, bo co jak co, ale animacje w grach w Naughty Dog zawsze stały na swiatowym poziomie.

Patrząc na profil zatrudnianych ludzi w Initiative mam też wrażenie że będzie to studio które ma dostarczyć cinematic action-adventure w stylu tych serwowanych przez studia Sony.

XGS ma ponad 20 ekip, odpowiedzialnych od racerow, po shootery i gry RPG, ale w tym gatunku akurat mają lukę wydawniczą, która prędzej czy później beda musieli zapelnic, jeśli naprawdę celują w to co mówi Spencer czyli stanie się najlepszym wydawca first party na rynku.

Opublikowano

Ekipa to jedno, ktoś musi tej osobie jednak powiedzieć, że warto robić tą animację i poświęcać czas, która niewiele wnosi, ale po prostu wygląda ładnie. I najwidoczniej tak to w ND działa, dzięki czemu ich gry są ciągle bardzo wysoko jeżeli chodzi o dbałość o każdy szczegół.

Niemniej miło, że doświadczone osoby pracują w tym nowym studio, niech tylko pokażą co robią.

Opublikowano
  • Autor

Tą "odpowiedzią" na Godrizona ZD jest właśnie Fable.

Ale nie sugerowałbym się tym za bardzo bo tekst ten pochodzi z ogłoszenia rekrutera niezwiązanego z Microsoftem.

Opublikowano
Cytat

Microsoft Flight Simulator player adds a towering Xbox Series X to Redmond, Washington

EkPiMG9WsAI2SYG?format=jpg&name=large

:xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Moldar napisał:

Ekipa to jedno, ktoś musi tej osobie jednak powiedzieć, że warto robić tą animację i poświęcać czas, która niewiele wnosi, ale po prostu wygląda ładnie. I najwidoczniej tak to w ND działa, dzięki czemu ich gry są ciągle bardzo wysoko jeżeli chodzi o dbałość o każdy szczegół.

Oprawiłbym to w ramkę. Zgadzam się co do słowa.