Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Ten kolorowy padzior nawet ma to coś.

Myślę, że fani Splatoona mogą go spokojnie pozazdrościć Zielonym.

Edytowane przez White Raven

Opublikowano
  • Autor

Mój nowy motyw

Opublikowano
W dniu 25.08.2021 o 12:49, Ludwes napisał:

Co to kurwa jest xdddd

sorki, chłopaki, że odkopałem, ale byłem mocno do tylu i dopiero się zorientowalem

Wygląda jak kapelusz czarodzieja z impotencją:pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, orion50 napisał:

Można już preinstalować Halo Infinite :asax:

Ponad 3 miechy przed premierą?

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Ponad 3 miechy przed premierą?

To tylko wstępna instalacja pliku o wadze 280mb. który bliżej premiery z automatu ma się zaktualizować do pełnej wersji.

Tylko żeby jeszcze tylko te automatyczne aktualizacje działały jak należy :reggie:

Opublikowano

A co z nimi nie tak? U mnie zawsze działa.

Opublikowano

U mnie równiez fajna sprawa , ogólnie ms wygrywa poki co w tej generacji
Opublikowano
56 minut temu, Hum napisał:

Nie aktualizują mi się gry i zanim padnie zdanie żebym sprawdził ustawiania to odpowiem  od razu - tak wszystko mam poustawiane wszystko tak jak należy, nawet robiłem przywracanie ustawień fabrycznych i ustawiałem od nowa. Hard resety nie pomagają. Po wybudzeniu konsoli z instant on muszę ręcznie aktualizacje włączyć. Jedyne co się aktualizuje prawidłowo z automatu w instant on to OS konsoli, a aktualizacje gier wiszą sobie żeby ręcznie je wystartować :reggie:

8 minut temu, Banan91PL napisał:

U mnie równiez fajna sprawa , ogólnie ms wygrywa poki co w tej generacji

Co to ma do rzeczy?

Opublikowano
  • Autor

Ja też nie wiem o co chodzi Figusiowi, u mnie działa to elegancko.

Takie Psychonauts 2 dodałem do preinstalacji kilka miesięcy temu. W dzień premiery klikam ikonkę i gra jest ściągniętą i gotowa do gry, także nie mam do czego się przyczepić :cool:

Opublikowano

Może chodzi o to, że apka ma do niektórych gier troche nietrafione notyfikacje. MSF sporej liczbie ludzi był sygnalizowany do ściągania a wyszło troche słabiej bo dopiero z tydzien przed premierą była opcja dla każdego. Wiadomo, że day 1 i tak jest na dysku ale to po prostu irytuje jak dostajesz info ze mozesz a potem okazuje się że dupa.

Opublikowano

U mnie nie działa i znam kilka osób którym też nie działa i jest to znany problem. To samo miałem na XOX. Najczęściej zdarza się to osobą które były lub dalej są w programie insajderów. Ja się z niego wypisałem jeszcze za czasów premierowego XO bo mnie wkurwiały updaty co drugi dzień :/

Jak widać problem występuje od dawna i nie tylko na Seriesach

Opublikowano

Nawet Linneman z Digital Foundry tweetował o tym do MSu.

Opublikowano

U mnie też to nie działa co jest o tyle wqrwiające że akurat jak chcę coś odpalić to wyskakuje monit a update. Na szczęście łącze już lepsze to mogę poczekać. 

Opublikowano
  • Autor

Minimum co powinni teraz zrobić, po zwiększeniu rozdzialki dasha, to zmniejszyć te kafelki, bo te dynamiczne motywy to fajna sprawa ale i tak prawie wszystko jest zasłaniane przez olbrzymie kafle

Opublikowano

Dokładnie, trochę słabo jak wita nas pierwszy ekran wyglądający jakbyśmy tablet odpalili.

Tutaj inny przykład jakby to można zrobić

Opublikowano

Motywy z ps4 i byłbym zadowolony, ruszające tło, muzyka, piękna sprawa to była. No ale na xboxie muszą wywalić te kafle i reklamy bo i tak nic nie widać.

Opublikowano

U mnie też auto update gier słabo działa. Konsola w instant on, automatyczne aktualizacje włączone, a po uruchomieniu od zera mieli patcha do Warzone albo Halo. Widocznie obrazek z panem spencerem i płacenie pełnej kwoty za GPU to zbyt mało, by zasłużyć na ten ficzer :frog: