Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Zsynchronizuj tak samo jak pierwszego?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
5 minut temu, funditto napisał:

Jak dodać drugiego pada w Series X ?

Naciskasz klawisz parowania na konsoli i na padzie, jak przestaną migać swiatła tzn ze są ze sobą połączone.

Opublikowano

Ok, nie było tematu. Już pad załapał i działa 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Panowie, zagrałbym w jakaś strategie typu The Settlers, może ktoś coś polecić?

Opublikowano

Jako że dużo osób się poznaje i nie każdego kojarzy się po głosie jeszcze to fajnie że w ustawieniach grypy można ustawić aby wyświetlało się kto mówi. Niby pierdola a cieszy. Bardzo podoba mi się działanie X gdy dostajemy np zapro do grupy. Wystarczy przytrzymać i przenosi nas od razu bez żadnych dodatkowych niepotrzebnych akceptacji. No przyjemnie się korzysta z tej konsoli. 

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Panowie, zagrałbym w jakaś strategie typu The Settlers, może ktoś coś polecić?

Nie do końca ten klimat, ale Frostpunk w GP. Świetna polska gra. Przechodziłem ją na PC, ale sterowanie na padzie również daje radę. Polecam.

Opublikowano
  • Autor

to też nie do końca te tematy ale jest też w gamepassie Cities Skylines, bardzo fajny city builder

Opublikowano

Jak wyłączyć info o tych achievementach w prawym dolnym rogu? 

IMG_20210105_180903.jpg

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

W zakładce osiągnięć masz tracker osiągnięć, nie pamiętam dokładnej nazwy. Wyłącza się go tak samo jak nakładkę w grupie.

Opublikowano

Bonżur. Szukam chętnych do łupania w BF5 i też starsze części serii. Niedawno zmieniłem PlayStation na kloca i nie mam za dużo znajomych :(

mój gamer tag: mclusky1962

Opublikowano

Konsole schodzą jak ciepłe bułeczki, do tego MS mniej ich produkuje od Sony i mamy ceny w górę. Dobrze było brać na premierę :xboss: a problem z dostępnością ma zniknąć na wiosnę według słów Spencera.

Opublikowano

Tyle że x kom ma fikcyjne Stany ostatnio ;)

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z X-komem to jest tak, że nigdy nie wiesz czy zamawiasz konsolę czy zniżkę na desktopa z serii G4M3R.

Opublikowano

No fakt, już "wycofany" :kaz: Idealny materiał pod gównoburzę.

2021-01-07_115014_www.x-kom.pl.png

Edytowane przez Mike

Opublikowano

Z Xkom było trochę nerwów ale ludku sami się bardziej nakręcali, konsolę dostałem w dzień premiery. Ostatnio zamawiałem słuchawki i też luksja.

Opublikowano

Ja od nich dostałem iksa chyba dwa dni po premierze i w trakcie miałem pełno sprzecznych informacji odnośnie wysyłki itp no ale dojechał i był stówkę tańszy także ten :cebula:

Opublikowano

Ja to bym na forum wprowadził skrypt anty x-kom, wpiszesz nazwę tego gówno sklepu to się z automatu załącza autocenzura. 

Opublikowano

Grałem w gearsy i przypomniałem sobie o tym 120fps. Powiem wam, że zastanawiam się czy za kilka lat nie będę składał pc xd No kurde jest różnica, nawet lepiej fragi wpadają xd

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Grałem w gearsy i przypomniałem sobie o tym 120fps. Powiem wam, że zastanawiam się czy za kilka lat nie będę składał pc xd No kurde jest różnica, nawet lepiej fragi wpadają xd

E tam jeśli już to raczej xbox series XX. 

Opublikowano

Pewnie tak, bo jednak wolę konsolki, ale zagranie w wyższym fps otwiera oczy.