Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rockstar Games dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 495
  • Wyświetleń 284,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Remake na silniku 2jki czy Remaster zrobiony przez AI jak w GTA Trilogy, o to jest pytanie :).

Opublikowano

Oj cudownie będzie wrócić do jedyneczki. I platynkę będzie można wbić bez babrania się w martwym multi :boomer:

Opublikowano

Mam nadzieję, że remake. Jak remaster to jebać maczetami cockstara. 

Opublikowano
6 godzin temu, Faka napisał:

Mam nadzieję, że remake. Jak remaster to jebać maczetami cockstara. 

Jakby byla taka roznica jak miedzy GTA V na PS3 a PS5 to taki remaster juz ok jak dla mnie. Ale byc moze to New Austin w RDR2 bylo dodane nie bez powodu.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
7 minut temu, Lukas_AT napisał:

Jakby byla taka roznica jak miedzy GTA V na PS3 a PS5 to taki remaster juz ok jak dla mnie. Ale byc moze to New Austin w RDR2 bylo dodane nie bez powodu.

Nie byłoby ok - potrzebny remake z mechanikami z rdr2, remaster jest już na xboxie za darmo od paru lat.

Opublikowano

Ja bym wolał RDR2 z mechanikami z jedynki. Bez tych wszystkich kół, rdzeni i innych bzdetów odciągających od frajdy z grania

Opublikowano

W pierwszą część RDR za bardzo się nie wciągnąłem, ot pograłem kilka godzin jakoś po premierze, więc chętnie wrócę w nowej oprawie. Tylko, żeby to naprawdę była nowa, dopracowana oprawa, najlepiej z mechanikami na wzór RDR 2.

Opublikowano

Myślicie, że to pewniak, czy jednak trollowanko ze strony Rockstara? 

Od jedynki trochę się odbiłem wiele lat temu na PS3, z kolei dwójka to dla mnie wybitna produkcja i jeżeli faktycznie pracują nad pełnoprawnym rimejkiem, to Day1. 

Opublikowano

Chyba już pewniaczek za dużo znaków w osatnich tygodniach żeby okazało się trollem

Opublikowano

Szczerze? Dość wywalone mam, nawet jeśli to będzie remaster.

Wolałbym żeby ze starych gierek to odkurzyli VCS/LCS, ew. już nawet GTA 4, no ale wiadomo :reggie:

Opublikowano

Na 99% to będzie remasterek na szybko.

Gdyby jednak remake na technologii RDR2 i będzie gra jak epilog z tegoż, to day1 o północy gram

Opublikowano

Są plotki że to też ma na switcha wyjść więc bankowo remaster tandetny wzorem GTA trilogy

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał:

Są plotki że to też ma na switcha wyjść więc bankowo remaster tandetny wzorem GTA trilogy

Na switchu original wersja z duszą w 480p i rwących 22 klatkach specjalnie dla pupcia :boomer:

Opublikowano

Może na Switcha będzie wersja chmurowointernetowa? CHCĘ WIERZYĆ

Opublikowano

Jak to ma być na silniku dwójki to oby nie zjebali strzelania. Fizyka w jedynce i reakcje na postrzał są znacznie lepsze niż w RDR2. 

Opublikowano

Mogliby to zrobić na silniku GTA 4 :CoolStoryBro:

My byśmy sobie robili ładne zarzutki powozami w Saloon w Armadillo, a Pupcio mógłby pograć w wersja Dusza Ultimate w 15 fpsach.

Opublikowano

Rdr jest na silniku gta 4 mr. graczyk :niki:

Opublikowano

Trochę smuta z tym Switchem, niestety 90% to jest Groove Street quality remaster, a 10%, że to jednak remake xD. 

1 godzinę temu, Sebas napisał:

Na 99% to będzie remasterek na szybko.

Gdyby jednak remake na technologii RDR2 i będzie gra jak epilog z tegoż, to day1 o północy gram

Ale aż się prosiło o remake, bo przecież nawet mapa już jest gotowa xD. 

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

Rdr jest na silniku gta 4 mr. graczyk :niki:

Rdr jest na silniku GTA 4 na takiej samej zasadzie, jak Figaro jest białym heteroseksualnym mężczyzną :niki:

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

Wolałbym żeby ze starych gierek to odkurzyli VCS/LCS, ew. już nawet GTA 4, no ale wiadomo :reggie:

Bully