Opublikowano 18 września 20231 r Wykorzystali sporo rzeczy, które nie trafiły do Leona, do tego nowe ruchy jak linka I chyba tam U-3 pod koniec mignął też.
Opublikowano 18 września 20231 r Pisałem od tym od razu - lokacje z og które nie zostały wykorzystane w remaku pójdą dla dlc, zamaist goty powstało jebane GOTG. A ktoś tam na świecie będzie głosował na dlc prawiczka w zielonym kapelutku. BEEEKA
Opublikowano 19 września 20231 r Do zagrania w Separate Ways będzie potrzebna podstawka czy to samodzielne DLC?
Opublikowano 19 września 20231 r 9 minut temu, kiseki napisał: Do zagrania w Separate Ways będzie potrzebna podstawka czy to samodzielne DLC? Będzie potrzebna
Opublikowano 20 września 20231 r Jaram się tym DLC chyba bardziej niż oryginalnym scenariuszem przed premierą
Opublikowano 20 września 20231 r Ja się jaram bardziej niż SM2. Dali by już do sklepu. Albo chociaż info o której dokładnie będzie dostępne i za ile.
Opublikowano 20 września 20231 r Bez kitu, człowiek nawet nie wie czy sobie jutro od rana będzie mógł grać czy czekać jak zwierze do jakiejś godziny
Opublikowano 20 września 20231 r 8 minut temu, Square napisał: Ja się jaram bardziej niż SM2. Dali by już do sklepu. Albo chociaż info o której dokładnie będzie dostępne i za ile. 9.99$ czyli na nasze pewnie około 60 ziko, chociaż równie dobrze może być i 80.
Opublikowano 20 września 20231 r No te 10 dolców sam tu wrzucałem, nie było chyba nigdzie potwierdzone przez Capcom. Na nasze to będzie pewnie 45 zł.
Opublikowano 20 września 20231 r 2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Strzelam, że to będą 3-4 godziny. Idealne na nockę horrorkową z czw na pt :).
Opublikowano 20 września 20231 r 3 minuty temu, Pupcio napisał: Czyli jutro minimum 2 przejścia Właśnie 21.09 to oznacza, że kiedy, dzisiaj w nocy, czy jutro w dzień premierka? Shadows of Rose z tego co pamiętam wychodziło o 12 AM GMT, czyli naszej 2:00.
Opublikowano 20 września 20231 r Nic nie wiadomo yebany capcom męczy zagrajmera a ja chce tylko im dać pieniążek i czekać na jutrzejsze granie z ściągniętym dodatkiem
Opublikowano 20 września 20231 r 3 minuty temu, Pupcio napisał: Nic nie wiadomo yebany capcom męczy zagrajmera a ja chce tylko im dać pieniążek i czekać na jutrzejsze granie z ściągniętym dodatkiem złodzieje
Opublikowano 20 września 20231 r Z twittera RE Europe PS5: Sept 21, 00:00 BST & CEST Xbox: Sept 21, 5AM BST / 6AM CEST Steam: Sept 21, 5AM BST / 6AM CEST US Sept 20, 9PM PDT on PS5, Xbox and Steam
Opublikowano 20 września 20231 r 3 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Z twittera RE Europe PS5: Sept 21, 00:00 BST & CEST Xbox: Sept 21, 5AM BST / 6AM CEST Steam: Sept 21, 5AM BST / 6AM CEST US Sept 20, 9PM PDT on PS5, Xbox and Steam Hmm co taki duży rozstrzał... Jutro z Residencikiem nocka tak czy inaczej :).