Opublikowano 24 marca 20232 l Przecież ta wioskę w demku czy w fullu na normalu to da się przejść na upartego nie oddając strzału tylko biegając w kółko jak lekkoatleta.
Opublikowano 24 marca 20232 l Dzięki wszystkim za tipy. W RE5 bardzo dużo grałem, ale RE4 mnie ominęła więc jak tylko stanieje wleci obowiązkowo
Opublikowano 24 marca 20232 l 36 minut temu, Bzduras napisał: Złota zasada, staniesz w miejscu na otwartym terenie - zgon. Trzeba kombinować, zwabiać złoli w ciasne miejsca itd. Muszę zacząć od początku, gra mi nie sprawia przyjemności, walka z rybą była śmieszna (tragiczna wizualnie deszcz później wygląda na PS5 jakby składał się z 5 pikseli) kupiłem TMP i przystawkę, nie mieści mi się to w neseserze, czuję że jestem przepakowany, a to dopiero 5h w grze. Rozumiem że na hardcore te checkpointy przed każdą walką też są?
Opublikowano 24 marca 20232 l A Wy co? Do sklepu pewnie jechaliście osobiście? A może na kuriera czekacie? Nawet mi was nie żal winkwink.gif
Opublikowano 24 marca 20232 l 8 minut temu, Rtooj napisał: Rozumiem że na hardcore te checkpointy przed każdą walką też są? Są, nie wiem czy przed każdą, ale autosave działa
Opublikowano 24 marca 20232 l 5 minut temu, Mani napisał: A Wy co? Do sklepu pewnie jechaliście osobiście? A może na kuriera czekacie? Nawet mi was nie żal winkwink.gif A my to wiesz, wahamy się nadal, brać czy nie brać, bo że ponoć deszcz słaby PS. Nie, nie moje - podesłane przez znajomego (Niemcy). Edytowane 24 marca 20232 l przez Amer
Opublikowano 24 marca 20232 l 13 minut temu, Daffy napisał: Przecież ta wioskę w demku czy w fullu na normalu to da się przejść na upartego nie oddając strzału tylko biegając w kółko jak lekkoatleta. Dokładnie, ja tak właśnie zrobiłem na HC. Póki co większym wyzwaniem jest strzelnica na S i wszystkie medaliony-czaszki z tym bujającym celowaniem.
Opublikowano 24 marca 20232 l Ten deszcz potęguje tylko gorszą widoczność, a tak to nie jest źle. HDR I czern jest super na OLED. Ogólnie to wieczorem 6 rozdział już będę robił. Gierka świetną, ale mogłem dać Hardcore. W r2r brakowało naboi, a tu brakuje mi celów, bo bardzo dużo xd Edytowane 24 marca 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 24 marca 20232 l Jest challenge za zestrzelenie wszystkich celów na strzelnicy bez spudłowania. Polecam to zrobić na 1-A. Skończyłem czterogodzinną sesję, ta gra jest niesamowita.
Opublikowano 24 marca 20232 l Wydaje mi sie ze Hdr wymiata tutaj w oryginale. Nawet demo tak nie wygladalo. Jest moc
Opublikowano 24 marca 20232 l Spoiler Verdugo Dzień drugi z tym arcydziełem chińskiej myśli gamingowej, do wczorajszej recenzji dodaję postscriptum:
Opublikowano 24 marca 20232 l Dobra przerwa na Diablo IV, Big Cheese mi porwał Ashley, wieczorem kolejna próba ucieczki z wioski
Opublikowano 24 marca 20232 l Morda Leosia w tej figurce to jak z EK od ubi sprzed 10 lat za 3 stówki. Mogli to lepiej zrobić za taki ciężki pieniądz. Edytowane 24 marca 20232 l przez PiotrekP
Opublikowano 24 marca 20232 l Zamek dokładnie taki, jak zapamiętałem A tak serio, spodziewałem się, że pójdę w weekend do roboty, więc nie zależało mi na premierowym zakupie, ale okazuje się, że wreszcie nam chwilę wolnego i teraz dupa. Ale nie ma tego złego - REm4ster sobie przejdę i poczytam Wasze spusty
Opublikowano 24 marca 20232 l 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Popularność rośnie z części na część, wyłączając trójeczkę. Ale Ci wojtuś ppe bezczelnie skrina podpierdolił do newsa Pisz do niego na pw, niech dzieli zyski w postaci czterech zeta na pół No chyba, że to ty jemu
Opublikowano 24 marca 20232 l Haptyka super sie spisuje na pleyce. Ciezkie kroki Leona stawiane na deszczu czuc niemilosiernie. Brawo Capcom
Opublikowano 24 marca 20232 l Krauser Capcom uspokój się, moje ciało może przyjąć skończoną dawkę zajebistości!
Opublikowano 24 marca 20232 l Dla mnie na razie największe zaskoczenie to Spoiler Ada Wong. Myślałem, że zginęła na dobre w re2r.