Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Czy żeby zrobić wysoki skok to 2 razy kierunek w przód i dopiero skok przy naładowanym pasku? Bo ni ch.. nie mogę doskoczyć do tych ramp w mieście:)

Jakie rampy masz na myśli? Ogólnie mając nabity SPECIAL, skater jeździ szybciej i skacze wyżej. No i tak - góra + skok daje No Comply, a 2 razy góra + skok daje Boneless.

Opublikowano

Qwa, ale ta gra jest wkuwiająca z niektórymi challengeami. Takie same strzelanie w uja jak przy grach from software.

Opublikowano

Grając na padzie czuję się jak inwalida :E. Tylko, że ja maksowałem thps 2 i 3 na pc i klawie. Grab, kick, jump, grind, switch wszystko pod innym paluszkiem, a na padzie biedny jeden kciuk 90% rzeczy musi ogarniać.

Opublikowano
24 minuty temu, Faka napisał:

Qwa, ale ta gra jest wkuwiająca z niektórymi challengeami. Takie same strzelanie w uja jak przy grach from software.

Który taki? 

Opublikowano

U created skater z be special, zrobić 25+ kombo special bez grinda, Special to tam uj, to wchodzi ale bez grinda nie mogę tego 25+ walnąć. A na manualu to mi zaraz szybko pasek ucieka.

Opublikowano

Dwa razy w górę i ollie daje Ci boneless, które trochę zwiększa wysokość skoku. Naładowany special również pomaga. Jak nie możesz gdzieś doskoczyć to przesuń statystyki na speed, ollie i air (hangtime również może pomóc, jeśli wybijasz się z pipe'a albo kickera).

Opublikowano

Hej,

Planuję zakupić tą grę. Za małolata grałem w THPS 2. Pamiętam, że w każdej lokacji oprócz zadań były do zebrania jeszcze pieniążki , poukrywane czasem w ciekawych, wymagających miejscach. Trzeba było zaliczyć "100% GOALS AND CASH".   W nowej wersji , nie widzę na filmikach tych "CASH" do zebrania. Są tylko Stat Points ( których jest mniej niż "CASH" w poprzedniej wersji)  i jakieś "V" . 

Ktoś może wie coś w tym temacie?   Dlaczego nie ma już kasy do zbierania, zrezygnowali z tego ?  Co to te "V" ? 

Kurcze, zebranie tych pieniążków dawało dużo frajdy, jeśli już tego nie ma to moim zdaniem remake dużo traci na swojej wartości. 

Opublikowano
15 minut temu, Faka napisał:

U created skater z be special, zrobić 25+ kombo special bez grinda, Special to tam uj, to wchodzi ale bez grinda nie mogę tego 25+ walnąć. A na manualu to mi zaraz szybko pasek ucieka.

Pozbieraj wszystkie punkty statsów, ustaw speciale pod manuala i walisz flatland, tappuj zmiany trików i cyk. Banał. 

W ogóle wczoraj oglądałem na Tubku Classics od Thrashera i Dreamland z Bobem Burnquistem (polecam, gość ma jaja z adamantium), odblokowałem filmik w grze - dokładnie ten fragment dalo xd

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No, ale jak na manualu jadę to ten boneless lub no comply potem nie wchodzi i nijak nie idzie nabić komba. 

Opublikowano

Ale po co Ci Boneless i No Comply? 

Opublikowano

Już zrobione, że też po prostu o tych głupich flatlandach nie pomyślałem, w sumie ez mode ze spamowanie kwadratu z kółkiem, beka challenge.

Opublikowano

Część tych czelendzy jest mocno z doopy.
Np te z CAP, postaw tyle obiektów itd ....
Ogólnie tak jak myślałem nie chce mi się ich robić.
Pośmigam trochę multi (które też jest trochę biedne) i do żyda.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ktoś machnął już legitne 10 000 000 punkciochów i poleca jakąś metodę/miejscówkę?

Trochę mi pęka dupa z żalu, że byle lamus może to zrobić w każdej chwili ogólnie znaną metodą, przez co prestiż osiągnięcia bardzo spadł i w zasadzie już nic teraz nie znaczy ;[

Opublikowano

Najlepiej chyba Warehouse i grindować od ściany do ściany przez Channel Gapy i walić specjale, oraz flip tricki. 

Zabieram się za pana Rowleya, w końcu czelendże z grindowaniem :obama: Super jest ta ich różnorodność wśród skaterów. 

Swoją drogą widzieliście czelendże Secrets? Jest ich 27, ciekawe. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Najlepiej chyba Warehouse i grindować od ściany do ściany przez Channel Gapy i walić specjale, oraz flip tricki. 

Ale zrobiłeś już? ;]

Opublikowano

Niestety zserowałem :(

Opublikowano

Próbowałem gdzieś podejrzeć jak ogarnąć Skatestreet na golda i trafiłem na to:

Kurfaaaa jak?! :o

Godzinę temu, FikiFlow napisał:

Hej,

Planuję zakupić tą grę. Za małolata grałem w THPS 2. Pamiętam, że w każdej lokacji oprócz zadań były do zebrania jeszcze pieniążki , poukrywane czasem w ciekawych, wymagających miejscach. Trzeba było zaliczyć "100% GOALS AND CASH".   W nowej wersji , nie widzę na filmikach tych "CASH" do zebrania. Są tylko Stat Points ( których jest mniej niż "CASH" w poprzedniej wersji)  i jakieś "V" . 

Ktoś może wie coś w tym temacie?   Dlaczego nie ma już kasy do zbierania, zrezygnowali z tego ?  Co to te "V" ? 

Kurcze, zebranie tych pieniążków dawało dużo frajdy, jeśli już tego nie ma to moim zdaniem remake dużo traci na swojej wartości. 

Niestety nie ma kasy do zbierania w tej wersji.

Opublikowano

Ja za luja nie mogę tego "podwójnego" gapa w Venice zrobić. Mój pamperek mi tam nie doskoczy, zawsze o tą trawkę przy samej rampie mordą wyrżnie. 

Opublikowano

Masz na maksa Ollie, Speed, Air i Hangtime? Masz aktywny Special? 

Opublikowano
17 minut temu, Emtebe napisał:

Próbowałem gdzieś podejrzeć jak ogarnąć Skatestreet na golda i trafiłem na to:

Kurfaaaa jak?! :o

No i fajnie, widać, ze gościu ma opanowaną ścieżkę, ale mnie zastanawia co innego. W 45 sekund wykręca ~2 miliony, a ja - szary żuczek - mam w 2 minuty wykręcić 10 milionów? Biorąc dodatkowo pod uwagę mniejszą punktację za ewentualnie powtórzone trikulce? No kurwa, trochę chyba przegięli.

XDDD

Opublikowano

Kurła, ale w local multiplayer, to oczy krwawią, wiecie? Tam jest w 30 fps w splicie, lipa trochę. Tak anyway, Tony Hawk wymasterowany, wszystko challenge zdobyte, teraz tym created skończę. No niesamowita jest ta gra, najlepszy remake tego roku. Zobaczymy jak to będzie z Mafia 1, bo też się zapowiada nieziemsko, ogólnie wrzesień jest nieziemski.

Opublikowano

Też dzisiaj obejrzałem kilka przejazdów "zawodowców" i ten tego :reggie:

Goście na kiku metrach, w kilka sekund kręcą pół miliona punktów, a ja się męczę, żeby wbić sick score. 

Opublikowano

Heh tez oglądałem i odechciewa się grać xd obie kampanie skończone, teraz biorę się za zrobienie challenge dla mojego skejtera i resztę, a no i wypada odblokować ukrytych skejterow