Jump to content

Mafia: Trilogy

MBeniek

Recommended Posts

Guest suteq
Posted

Jedynka. Ależ będzie piękne odświeżanie klasyczka. :obama: 

Posted
4 minuty temu, - V - napisał:

Jasny gwint, muszę w końcu trójkę skończyć.

Ja po 1.5h usunąłem z dysku, za to jedynkę i dwójkę jeszcze jak :fsg:

Jest fajnie, fajniusio

Teraz, Faka napisał:

Jedynka i dwójka to ma być remaster czy remake?

dowiemy się pewnie 19 maja

Posted

Dwojka to może i remaster być, ale jedynka jak nie będzie remake to sie mocno zawiode.

Guest suteq
Posted
4 minuty temu, Faka napisał:

Jedynka i dwójka to ma być remaster czy remake?

jedynka remake na bank, dwójka widać, że remaster

Posted

Remake Mafii jedynki :banderas: No i w końcu ogra się Mafię II z normalną trawą, falującym płaszczem i odbiciami w lustrze.

• Upvote 1
Posted

Razem z DLC z Joe i tym łysym (choć tego może raczej nie być skoro usunęli to z PSS na poprzedniej generacji). No i zawsze kompletna wersja trójki. 

No to może być dobry pakiet :)

Guest suteq
Posted

Akurat te DLC do dwójki to o kant dupy rozbić bo porobili jakieś wyzwania i schematyczne do bólu misje żeby odblokować jakieś normalne. 

Posted

Trochę mało podniety, boję się, że zgwałco jedynkę. Dwójkę ogrywałem kilka razy na PC, wystarczy przenieść jeden do jednego tą grę na konsolę w najwyższych możliwych ustawieniach i jest remaster xd

Trójka? powtarzalna wchooy, ale nawet mi siadła, oczywiście nie była to żadna wybitna gra, ale z plusa pękła w kilka dni.

• Upvote 1
Posted

Mafia 1 to absolutna czołówka jeśli chodzi o moje ulubione gry. Znam praktycznie na pamięć. Ten remake to jak gwiazdy z nieba. :fsg:

Posted

Mafia 1, to tzw. gra życia. Remake jest konieczny, i mam nadzieję, że kwestia muzyki radiowej oraz oryginalnej będzie się zgadzać, bo to klucz do klimatu.

• Upvote 1
Posted

O korva, za całość odpowiada hangar 13 ? Dopiero teraz dojrzałem na koniec trailera.

Wyobraźcie sobie jedynkę bożą na silniku Mafi 3 XD

Mi to całkiem nie pasuje, czesi celowali w pseudo realistyke (umowną jak na datę wydania c'nie) a trójka jednak zaprezentowała nam całkiem inny styl graficzny (podkreślę, nawet mi się podobała ta gra, ale dużą krzywdę jej wyrządziła nazwa).