Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Rift Apart

Featured Replies

Opublikowano

Uprzejmie donosze ze jakby kogos interesowalo pudelko to na popularnym serwisie do placenia prowizji jest za 303zl i darmowy kurier/piczkomat ze smartem :nosacz: 

Co prawda mowilem ze branie teraz tych gierek na premiere to frajerstwo ale czego ja juz nie opowiadalem :ragus:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 112,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Nie będę tu się bawił w adwokata gierki, której nawet nie mam, tym bardziej, że sam raczej lubię, kiedy płacąc za coś kasę dostaję uczciwą zawartość i satysfakcjonujący czas zabawy (to akurat mocno wz

• Może otwarty świat z przejmowaniem dzielnic jako powiew świeżości.

• Z photo mode.  

Opublikowano

Z tego wychodzi, że nie będzie trybów graficznych? No ja bym się bardzo cieszy, pod warunkiem, że w tym jednym jedynym będzie 60ks.

Co do poziomu trudności to w każdego Ratcheta zaczynałem na hard. Ciekawe czy ten poziom  3 z 4 Resistance Leader (jest jeszcze jeden wyżej)  to taki odpowiednik hard z poprzednich części? Zawsze były 3? Dobrze pamiętam?

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Z tego wychodzi, że nie będzie trybów graficznych?

będą, Square wrzucił tekst o ustawianiach dostępności dla osób z ograniczeniami (wczoraj branża gierkowa miała taki specjalny dzień poświęcony dostępności gierek dla osób niepełnosprawnych), 

a tryby graficzne o których piszesz tego nie dotyczą, więc nie masz co się dziwić że ich tam nie ma opisanych 

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Co do poziomu trudności to w każdego Ratcheta zaczynałem na hard. Ciekawe czy ten poziom  3 z 4 Resistance Leader (jest jeszcze jeden wyżej)  to taki odpowiednik hard z poprzednich części? Zawsze były 3? Dobrze pamiętam?

Był Normal i potem Challenge Mode po przejściu gry jako New Game +.

Opublikowano

Po raz pierwszy wybór poziomu trudności pojawił się w Ratchet Gladiator z tego co pamiętam. Challenge Mode to osobny tryb po przejściu gry. Ten Resistance Leader to pewnie będzie jakiś odpowiednik Harda., ja sobie chyba zacznę na najwyższym, bo zapewne jak w poprzednich częściach nie będzie trofika za najwyższy poziom trudności, a ten zawsze można było zmienić w trakcie gry.

Opublikowano

Wrzucili opis paru pucharkow i kilka nowych (chyba bo nie ogladam juz tych dluzszych materialow) gifow. Trzeba wejsc w twitta

Ale to wyglada :banderas:

Opublikowano

Esencja gry konsolowej. Cudo <3

Opublikowano

Jeśli szukacie dobrej ceny na Ratcheta to widzę, że na Allegro jest poniżej 300 zł 

Opublikowano

Kilka dni przed premierą, widać, że są pewni swego :notbad: Nie zdziwię się jak będzie to najlepiej oceniany Ratchet, do tej pory tytuł ten przypada trzeciej części z ps2 (mc 91). Pewnie kilka punktów/plusów wpadnie za samo to, że w końcu dostajemy grę, która wygląda i "rusza się" (te sekundowe przeskoki między światami) next-genowo. :usmiech:

Opublikowano

Na ocenę powyżej 90 nie ma co liczyć, ale 85 powinno być. Wypadało by już brać pre-order, ale dalej nie wiem czy brać Deluxe czy zwyklaka.

Opublikowano

Nie ma opcji, że będzie 90.

Skończy się na 85-86. 

Opublikowano

85 to miał Ratchet na PS4. Jak długość gry będzie normalna jak na główną serię (około 12h pierwsze przejście) to spodziewam się 90 (+-2). Od ostatniej pełnoprawnej części minęło 12 lat, jest głód na nowe tytuły i ta gra prezentuje się genialnie.

Opublikowano
3 minuty temu, łom napisał:

Od ostatniej pełnoprawnej części minęło 12 lat, jest głód na nowe tytuły i ta gra prezentuje się genialnie.

Into the Nexus wyszedł przecież w 2013, to była pełnoprawna cześć.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Into the Nexus wyszedł przecież w 2013, to była pełnoprawna cześć.

Nope, to był mniejszy tytuł na 5-6 godzin. Kontynuował historię z Crack in Time ale był mniejszy w skali.

Opublikowano

Ale to była pełnoprawna część. Nie był to żaden spin-off czy inna pierdoła tylko 4 część serii Future. Była krótka co wytykano jej w wadach i skalę miała niedużą ale częścią była pełnoprawną.

Opublikowano
W dniu 26.05.2021 o 11:16, funditto napisał:

Jeśli szukacie dobrej ceny na Ratcheta to widzę, że na Allegro jest poniżej 300 zł 

Cena szybko spadnie do 220-30 zł (maks tydzień) imo. 

To będzie gra nawet przy wymaksowaniu na jakieś pewnie 12h, dodatkowo nie jest targetem dla każdego odbiorcy oraz trafia do bundli z konsola.

Polecam czekać 

Opublikowano
2 godziny temu, Starh napisał:

przy wymaksowaniu na jakieś pewnie 12h

Skąd wiesz? XD