Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ratchet and Clank Rift Apart

Featured Replies

Opublikowano

Cos czuje ze Ratchet mna mocno potrzasnie - cokolwiek to znaczy. Dawac mnie tu juz piateczek :banana:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 123,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Nie będę tu się bawił w adwokata gierki, której nawet nie mam, tym bardziej, że sam raczej lubię, kiedy płacąc za coś kasę dostaję uczciwą zawartość i satysfakcjonujący czas zabawy (to akurat mocno wz

• Może otwarty świat z przejmowaniem dzielnic jako powiew świeżości.

• Z photo mode.  

Opublikowano

Na polskim eurogamerze jest już artykuł DF.

Ratchet & Clank: Rift Apart pokazuje, dlaczego potrzebujemy exclusive'ów - analiza Digital Foundry

Potencjał nowej generacji.

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-06-08-ratchet-clank-rift-apart-pokazuje-dlaczego-potrzebujemy-exclusiveow-analiza-digital-foundry

Opublikowano

Insomniac to magicy:obama: sraja grami o takiej jakosci:obama: normalnie topka growych studiów naszej drogi mlecznej:xboss:

Opublikowano

Na oledzie to będzie :fsg:

Powiększenie x1000 włosów. To jest jakiś kosmos :obama:

3__1_.png

Opublikowano

x1000 czy x1000%? Tak czy siak poziom szczegółów robi wrażenie w photo mode.

Opublikowano

Jak dobrze pojdzie to jutro juz bedziemy ogrywac panowie @pudelkowcy. U mnie juz wyslane. Mam nadzieje, ze nie przytrzymaja do piatku, tym bardziej ze GameStop lubi rzucic przed premiera. Oby :ohboy:

Opublikowano

Najlepsze jest to że to jest dopiero początek generacji a Insomniac zrobiło piękną grę w 60fps, z RT i rozdzielczością mw 1440p i wykorzystującą SSD. W takim tempie jak oni pracują nie był bym zaskoczony jak by kolejny większy ich tytuł został wydany pod koniec 2022 (może Spider 2).

Opublikowano

Te czasy z poradników to se w dupe można wsadzić, jak grasz po swojemu, do reamstera ME piszą że 20h ale robiąc tylko to co wymagane. Mi platyna i skończenie gry zajęło 40h.

Opublikowano
Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał:

Nie inaczej :good2:

https://www.powerpyx.com/ratchet-clank-rift-apart-trophy-guide-roadmap/

Miłośnicy :platinum: nie powinni narzekać. Wzorem znakomitego rimejku z 2016r. jest szybko (około dziesięć godzin), łatwo i przyjemnie (tylko dwa trofea można pominąć). 

Jedno przejscie fabularnie. Drugie pod upgrady broni, glebsza eksploracje i znajdzki. Jak nic ze 30 godzin jazdy bez trzymanki :obama: w sam raz na weeken :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Zgadzam się z tym co z Figusiem napisaliście. Nieraz korzystałem z tych poradników i ni jak przedstawiony czas miał się do rzeczywistości. Plus skoro recenzenci wspominają o 14-16 godzinach zabawy, to jak tu machnąć 100% w krótszym czasie. :unknown: Szczególnie, że pismaki często bawią się w izi - > przelecieć jak najszybciej przez grę, bo czas goni. Zresztą mniejsza z tym. To piękna, kapitalna gra, nie widzę sensu by grać na hura. Takie danie należy podziwiać i nieśpiesznie kosztować. :bluber:

Opublikowano

Jest gdzieś obsada polskiej wersji językowej? W sensie czy Ratcheta dalej dubbinguje Sebastian Cybulski?

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jest gdzieś obsada polskiej wersji językowej? W sensie czy Ratcheta dalej dubbinguje Sebastian Cybulski?

wydaje mi sie ze to ten sam glos co byl w remejku. Sprawdzane na sluch ;)

Opublikowano

Chcialem przycebulic 20zl u jakiegos janusza na allegro i oczywiscie wysylka po weekendzie :reggie: mam nadzieje ze nie bedzie cyrkow z dostepnoscia jak przy Returnalu i gierka bedzie jutro normalnie na polce w sklepach 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z photo mode. 3558e5cf10374122e935aa0113d1583e.jpg3b8881e69976e14655de5269716ed35e.jpgaf8d6834ed11d666d176e5a1823bb751.jpg87444d159f84160ac165fe5bbdf3cb26.jpg

Opublikowano

E3ijLKvWUAc05Z7?format=jpg&name=4096x409

Pogralbym dluzej bo swietnie to wyglada i sie rusza, ale musze isc do kina :notsure: sheet :mevek: