Opublikowano 20 maja 20213 l Uprzejmie donosze ze jakby kogos interesowalo pudelko to na popularnym serwisie do placenia prowizji jest za 303zl i darmowy kurier/piczkomat ze smartem Co prawda mowilem ze branie teraz tych gierek na premiere to frajerstwo ale czego ja juz nie opowiadalem
Opublikowano 20 maja 20213 l Nawet sporo tych opcji wrzucili https://support.insomniac.games/hc/en-us/articles/360061494611-What-Accessibility-options-does-Ratchet-Clank-Rift-Apart-feature-
Opublikowano 21 maja 20213 l Z tego wychodzi, że nie będzie trybów graficznych? No ja bym się bardzo cieszy, pod warunkiem, że w tym jednym jedynym będzie 60ks. Co do poziomu trudności to w każdego Ratcheta zaczynałem na hard. Ciekawe czy ten poziom 3 z 4 Resistance Leader (jest jeszcze jeden wyżej) to taki odpowiednik hard z poprzednich części? Zawsze były 3? Dobrze pamiętam?
Opublikowano 21 maja 20213 l 1 minutę temu, balon napisał: Z tego wychodzi, że nie będzie trybów graficznych? będą, Square wrzucił tekst o ustawianiach dostępności dla osób z ograniczeniami (wczoraj branża gierkowa miała taki specjalny dzień poświęcony dostępności gierek dla osób niepełnosprawnych), a tryby graficzne o których piszesz tego nie dotyczą, więc nie masz co się dziwić że ich tam nie ma opisanych
Opublikowano 21 maja 20213 l 2 godziny temu, balon napisał: Co do poziomu trudności to w każdego Ratcheta zaczynałem na hard. Ciekawe czy ten poziom 3 z 4 Resistance Leader (jest jeszcze jeden wyżej) to taki odpowiednik hard z poprzednich części? Zawsze były 3? Dobrze pamiętam? Był Normal i potem Challenge Mode po przejściu gry jako New Game +.
Opublikowano 21 maja 20213 l Po raz pierwszy wybór poziomu trudności pojawił się w Ratchet Gladiator z tego co pamiętam. Challenge Mode to osobny tryb po przejściu gry. Ten Resistance Leader to pewnie będzie jakiś odpowiednik Harda., ja sobie chyba zacznę na najwyższym, bo zapewne jak w poprzednich częściach nie będzie trofika za najwyższy poziom trudności, a ten zawsze można było zmienić w trakcie gry.
Opublikowano 21 maja 20213 l Wrzucili opis paru pucharkow i kilka nowych (chyba bo nie ogladam juz tych dluzszych materialow) gifow. Trzeba wejsc w twitta Ale to wyglada
Opublikowano 25 maja 20213 l Ale będzie grane na premierę i to czarnym dualsensem Edytowane 25 maja 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 26 maja 20213 l Jeśli szukacie dobrej ceny na Ratcheta to widzę, że na Allegro jest poniżej 300 zł
Opublikowano 26 maja 20213 l Kilka dni przed premierą, widać, że są pewni swego Nie zdziwię się jak będzie to najlepiej oceniany Ratchet, do tej pory tytuł ten przypada trzeciej części z ps2 (mc 91). Pewnie kilka punktów/plusów wpadnie za samo to, że w końcu dostajemy grę, która wygląda i "rusza się" (te sekundowe przeskoki między światami) next-genowo.
Opublikowano 26 maja 20213 l Na ocenę powyżej 90 nie ma co liczyć, ale 85 powinno być. Wypadało by już brać pre-order, ale dalej nie wiem czy brać Deluxe czy zwyklaka.
Opublikowano 26 maja 20213 l 85 to miał Ratchet na PS4. Jak długość gry będzie normalna jak na główną serię (około 12h pierwsze przejście) to spodziewam się 90 (+-2). Od ostatniej pełnoprawnej części minęło 12 lat, jest głód na nowe tytuły i ta gra prezentuje się genialnie.
Opublikowano 26 maja 20213 l 3 minuty temu, łom napisał: Od ostatniej pełnoprawnej części minęło 12 lat, jest głód na nowe tytuły i ta gra prezentuje się genialnie. Into the Nexus wyszedł przecież w 2013, to była pełnoprawna cześć.
Opublikowano 26 maja 20213 l 2 minuty temu, Square napisał: Into the Nexus wyszedł przecież w 2013, to była pełnoprawna cześć. Nope, to był mniejszy tytuł na 5-6 godzin. Kontynuował historię z Crack in Time ale był mniejszy w skali.
Opublikowano 27 maja 20213 l Ale to była pełnoprawna część. Nie był to żaden spin-off czy inna pierdoła tylko 4 część serii Future. Była krótka co wytykano jej w wadach i skalę miała niedużą ale częścią była pełnoprawną.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l W dniu 26.05.2021 o 11:16, funditto napisał: Jeśli szukacie dobrej ceny na Ratcheta to widzę, że na Allegro jest poniżej 300 zł Cena szybko spadnie do 220-30 zł (maks tydzień) imo. To będzie gra nawet przy wymaksowaniu na jakieś pewnie 12h, dodatkowo nie jest targetem dla każdego odbiorcy oraz trafia do bundli z konsola. Polecam czekać
Opublikowano 1 czerwca 20213 l 2 godziny temu, Starh napisał: przy wymaksowaniu na jakieś pewnie 12h Skąd wiesz? XD