Opublikowano 26 września26 wrz No niestety, GT7 to tak agra gdzie rzeczy zrobione wybitnie przeplatają się z rzeczami fatalnie zrealizowanymi.
Opublikowano 27 września27 wrz Hmm, przestałam grać w GT7 na rzecz EA WRC, w które się nareszcie wciągnąłem. Nie było już tam nic do zrobienia dla mnie, ale jak czytam co mają zamiar wrzucić to oczywiście wrócę, pogram trochę i znów rzucę grę w kąt.
Opublikowano 28 września28 wrz W dniu 26.09.2025 o 12:06, MaZZeo napisał(a):No niestety, GT7 to tak agra gdzie rzeczy zrobione wybitnie przeplatają się z rzeczami fatalnie zrealizowanymi.I to mnie wkurwia. Potrafią poświęcić niebotyczne ilości czasu na mierzenie toru w niemczech, ale efekty błota i kurzu spod kół mają tylko wyższą rozdzielczość żeby pikselami nie straszyło.Ogólnie nie rozumiem istnienia w tej grze driftu w misjach i trzymania tras szutrowych jak są one traktowane jak niechciane dziecko. Żadnych zawodów online, nic. Po prostu jest. Jak demo żeby pokazać, że "możemy, ale nie chcemy"
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wygląda fajnie, ale chowanie takiego trybu za paywallem po tylu latach to jednak niezły strzał w pysk.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No i co on pierdzieli, że pierwszy raz. Endurance było już w GT1... 24h to też jeździło się w GT5.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Więcej szczegółów i data premiery Spec III -> 04.12.2025https://blog.playstation.com/2025/11/11/gran-turismo-7-power-pack-dlc-coming-december-4/Jak narzekam tak spędziłem w tej grze jakieś 500h wg licznika w konsoli i ten tryb wygląda jak sztos, bo wykorzysta Sophy, także jak nie krzykną za to jakiejś absurdalnej ceny to pewnie kupię jak ostatni frajer. Taki mamy klimat w wyścigowym giereczkowie Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Chmielinski