Opublikowano 24 maja24 maj Nie wierzę, że dali taki zestaw. Co prawda kilku brakuje, ale są Ferrari i Porsche plus nowy SC, więc nie narzekam. Teraz tylko malowanie na żółto w numerze 83 i lecimy LeMans
Opublikowano 26 maja26 maj Fajny update i totalnie niespodziewany. Sprawdziłem i ta safety 911 to Turbo S, szkoda że nie jakaś zwykła Carrera czy inny GTS. Przydałoby się wolniejsze auto z generacji 992.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Chciałem sobie pograć Ferrari 499P, ale kurde, to jak fatalny jest FF w tej grze to po prostu sie odechciewa
Opublikowano sobota o 06:253 dni Czy ja wiem, czy taki fatalny? To mocno zależy od konfigu, auta itp. Jakiś consensus panuje, że "ffb w gt7 to ch*j", ale właściwie z czego to wynika, tak dokładnie? Na czym polega jego beznadzieja? Za mało informacji, niedokładne, czy co? IMO to w dużej mierze kwestia przyzwyczajenia ludzi przesiadających się z innych gierek/simów. Cisnąłem długo w ACC, jak spróbowałem GT7 to była lipa, potem się przyzwyczaiłem. Po kilku miesiącach wróciłem do ACC i też była lipa na początku.
Opublikowano niedziela o 09:152 dni Właśnie problem w tym że sam jeżdżę głównie ACC i za każdym razem jak wracam do GT7 to po prostu nie czuję detali, sam FF jest kompletnie nijaki. I nawet jak się zmuszę i przyzwyczaję (i nawet zaczynam mieć z tego przyjemność, bo jednak jest w GT coś przyciągającego), to potem każdy powrót do ACC to ogromny efekt wow jak FF potrafi działać. Polyphony zatrzymało się w czasach PS3. Edytowane niedziela o 09:162 dni przez gtfan
Opublikowano niedziela o 13:522 dni A ACC i tak ma słaby FFB w porównaniu choćby do AMS2.Ale w 100% się zgadzam z opinią jakoby GT7 miało kiepski FFB. Miałem okazję pojeździć u ziomka na Fanatecu CSL DD 8nm, i szczerze mówiąc....to był najgorszy FFB z jakim miałem do czynienia. Absolutne zero czucia tego, co się dzieję z autem. Zdecydowanie przyjemniej się jeździ ba padzie.
Opublikowano niedziela o 14:212 dni Dla mnie największym problemem FFB w GT7 jest to, że utrata przyczepności jest odczuwalna bardzo nagle, nie ma tego bardziej płynnego "nabudowywania" się. W ACC jest to lepiej zrobione. Ogólnie jednak po ponad 1000h w grze nauczyłem się odczytywać co się dzieje. I nadsterowność i podsterowność da się wyczuć, czy odpowiedni opór w zależności od kompresji zawieszenia. Pewnie gdybym miał na konsoli alternatywę w VR, GT7 poszło by w odstawkę. Może i bym sobie PC pod poważniejsze simy złożył, ale jak czytam, że pod VR bez minimum RTX 5080 nie podchodź, to trochę mi się odechciewa. Edytowane niedziela o 14:212 dni przez Pianista911