Opublikowano 18 lutego 20223 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Nie no, włączyłem 30 klatek i XD No nie da się przestawić, Jezus Maria. Gorzej jak w końcu nie będzie wyboru. Kiedyś to pewno nastąpi jak crossgeny zdechną.
Opublikowano 18 lutego 20223 l LMAO szybciutko wrócimy do "30 klatek? po co więcej", no przysięgam że tak będzie
Opublikowano 18 lutego 20223 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: LMAO szybciutko wrócimy do "30 klatek? po co więcej", no przysięgam że tak będzie No gorzej będzie jak cześć gierek będzie w 60, a część w 30. Wtedy nie będzie „30 styka LMAO”, chociaż może będzie, bo huj wie co to znaczy.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Może i w Resolution mode gra wygląda ostrzej i nie ma tego rozmazania w oddali, ale kurwa - od 30 klatek się idzie porzygać. Jak pokaz slajdów XD
Opublikowano 18 lutego 20223 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Nie idzie. Jest cudownie. Jak będzie wyścig mamutów to przestawisz na 60?
Opublikowano 18 lutego 20223 l Mordki, mam pytanko, pewnie gdzieś sie to pojawiło, ale nie mogę znaleźc łatwo odpowiedzi. Czy lista trofków jest wspólna w wersji PS4 i PS5, czy są obie oddzielne? Czy jak przejdę połowę gry na PS4 i zrobię potem transfer save'a na PS5 to nie bedę miał żadnych trofków na wersji PS5? I jeszcze drugi szybkie pytanie, czy jakimś sposobem da radę skopiować, przenieśc save'a z wersji PS5 na PS4?? Czy tylko w jedną strone jest taka mozliwość? Dzięki wielkie za odp!!! Edytowane 18 lutego 20223 l przez QTF
Opublikowano 18 lutego 20223 l 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Nie idzie. Jest cudownie. Jesteś niepoważny chyba. Przestań się oszukiwać.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Gorzej jak w końcu nie będzie wyboru. Kiedyś to pewno nastąpi jak crossgeny zdechną. Teraz jest parcie na 60 klatek, więc jednak każdy stara się dać taką opcję i sądzę, że tak zostanie.
Opublikowano 18 lutego 20223 l 30fps normalna gierka nie żaden odmieniec. Nigdy nie miałem problemu żeby przejść grę w 60 A następną w 30. Niezłe tu francuskie pieski
Opublikowano 18 lutego 20223 l 22 minuty temu, Rozi napisał: Jesteś niepoważny chyba. Przestań się oszukiwać. Nie oszukuję. Po co miałbym się męczyć.
Opublikowano 18 lutego 20223 l 3 godziny temu, balon napisał: Dobra to teraz niech ktoś na pisze z tych co grają, czy faktycznie taka różnica w obrazie w 60ks względem 30ks? Bo z tego co widzę narazie najbardziej przeszkadza to osobą nie mającym tej gierki Różnica jak w Kenie, Spiderze czy większy downgrade? Grafika grafika. Jest piekna ale nie nia sama gracz zyje. Ja giercuje sobie w stalych 60fps i mozg mam rozj.ebany - oblednie to wyglada. Pieknie sie to rusza i pracuje. Wiadomo ze grafika gra duza role ale to movment jest najwazniejszy. On daje mi najwiecej frajdy. Tylko 60 klateczek jezeli jest tylko taka opcja
Opublikowano 18 lutego 20223 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: 30fps normalna gierka nie żaden odmieniec. Nigdy nie miałem problemu żeby przejść grę w 60 A następną w 30. Niezłe tu francuskie pieski Bo grasz na ps4 i nie masz gier w 60, stąd łatwe przejście.
Opublikowano 18 lutego 20223 l To się mnie podobywuje. Już nawet naszej bogini łowów pomniki stawiają. Czyżby nowy obiekt kultu?
Opublikowano 18 lutego 20223 l 3 minuty temu, XM. napisał: Bo grasz na ps4 i nie masz gier w 60, stąd łatwe przejście. Gram na pc a i kilka gier na ps4 ma 60fps panie kolego
Opublikowano 18 lutego 20223 l Burżuazja przez ostatni rok zasmakowała 60 klatek i nagle zapomnieli jak to było przez kilka poprzednich generacji konsol. Póki co fajnie, że jest wybór.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Ej, ale gra jest fajna czy zostaje tylko pierdololo o klatkach i czyje oczy są bardziej wrażliwe?
Opublikowano 18 lutego 20223 l 35 minut temu, Pupcio napisał: 30fps normalna gierka nie żaden odmieniec. Nigdy nie miałem problemu żeby przejść grę w 60 A następną w 30. Niezłe tu francuskie pieski Nawet szaron od Zetty nie była tak rozpieszczona, czy dostawała mizerię w 30, czy 60, to zawsze zjadała ze smakiem.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Pograłem godzinkę i jest pięknie, szczegółowość.... no ale do rzeczy, na razie próbuję w 30. Zobaczę co jak dojdzie do ostrej walki, póki sobie zwiedzam to mogę co parę minut wymiotować do wiaderka od slajdów.
Opublikowano 18 lutego 20223 l Mało szczegółów w porównaniu do wcześniejszych screenów forumowiczów, chyba mamy tutaj do czynienia z 60klatkowcem