Opublikowano 14 kwietnia 20214 l 15 godzin temu, Patricko napisał: Da radę. Jest kilka etapów pod minimum 2 osoby, ale nie są wymagane do ukończenia. Czyli solo nie ma możliwości zrobienia wszystkiego? Jest już online dostępne?
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Autor Solo tez ukonczysz gre, ale nie poznasz wszystkich leveli i nie zrobisz platyny Multi juz w zeszlym roku bylo
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l No to właśnie o to pytam czy solo da się zrobić wszystko, bo już Patricko napisał, że da się przejść grę, ale jak jest online to spoko.
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Poprzez ukończyć całość rozumiem przejście gry, to można samemu bez problemu. Jeśli zaś chodzi o platynę to wymagane są minimum 2 osoby, lub na 2 pady jechać jak się ma (większość trofeów na 2 osoby można zrobić samemu dwoma padami).
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Nom, są poziomy dla 2-óch graczy i nie da się niestety zrobić wszystkiego samemu ale na szczęście jak kiedyś za X lat wyłączą online to da się zrobić wszystko na 2 pady.
Opublikowano 25 kwietnia 20214 l Gram od wczoraj z młodym, i o faktycznie, ale to doooobreeee. Pod kątem czysto platformowym, responsywności zdecydowanie inna, wyższa liga niż LPB. Wszelkie odniesieniu do Super Mario World 3D są w pełni zrozumiałe.
Opublikowano 25 kwietnia 20213 l No jedna z lepszych gierek do coopa z dziećmi, ponieważ nie ma chaosu na planszy i kamera dobrze ogarnia perspektywę, no i nie uświadczymy tej obsranej bezwładności postaci przy sterowaniu z poprzednich części.
Opublikowano 25 kwietnia 20213 l No wlasnie sterowanie w LBA było takie se. Jeśli to jest responsywne to bierę niebawem
Opublikowano 25 kwietnia 20213 l No kozak. Samemu, w coopie, obojetnie. Kupowac i nie gadac. Dla mnie takie maleGOTY 2020 Nie widzialem zeby ktos zagral w szmaciaka i mu sie nie podobalo. Z LBP nie ma co porownywac bo nawet nie ma czego, Sackboy kilka polek wyzej
Opublikowano 25 kwietnia 20213 l Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Platyna wbita z czystą przyjemnością. Wszystko robione w kanapowym coopie. Nie licząc wyzwań. Teraz z lepszą połówką maksujemy ostatni świat. Zdecydowanie jest to najlepsza część z serii o Sackboyu. Świetny tytuł dający multum frajdy. Nie tylko dla niedzielnych graczy ale także tych hardcorowych oczekujących wyzwania.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 18 godzin temu, Wiolku napisał: Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd Może wymianka za Soulsy?
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 22 minuty temu, Rozi napisał: Może wymianka za Soulsy? Po NG +++++ dwoma postaciami może xd
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Oby to nie było jednorazowy wyskok szmaciaka. Sumo digital odwaliło na prawdę kawał dobrej roboty.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 3 godziny temu, Voytec napisał: Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu. No patrząc do ilu bundli ją pchali to do sklepów i na magazyny sieciówek Sony musiało trochę tego sprzedać Inna inszość, że takie gierki są chyba ( @Hendrix ? ) relatywnie tanie w produkcji, więc próg rentowności jest mocno w lewo przesunięty. Teraz mogliby zrobić na tym silniku, z tą responsywnością platformówkę 3D na wzór Banjo czy Mario64. Podwaliny mają naprawdę mocne.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Nie wiem jak z samą rozgrywką ale na pewno bolą loadingi w wersji PS4.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Luqat napisał: Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two. Myślę, że to wideo powinno zapewnić Ci wszystkie niezbędne informacje na temat obu wersji gry, Lu.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Czy kupując jakąkolwiek wersję na PS4 będę miał możliwość pobrania wersji na PS5? Czy tylko jakąś wersję deluxe trzeba brać?
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Czy czasem w przypadku Sackboya, wersja na PS4 i PS5 to osobne twory, które trzeba osobno kupić? Miałem wersję na PS5 i wersja na PS4 była osobno płatna.