Opublikowano poniedziałek o 20:001 dzień Ukończyłem gierkę i mam pytanie...Dot. zawartości dostępnej po ukończeniu gry.Tryb nieznany sygnał - pojawia mi się w nim możliwość wzięcia udziału w dodatkowych wyzwaniach (w tej ukrytej komnacie) jednak nie mogę wrócić do mapek z fabułki, a chciałem dozbierać to i owo? To jakiś bug czy żeby się do nich dostać w tym trybie trzeba zakombinować coś jeszcze?
Opublikowano poniedziałek o 20:071 dzień A zrobiłeś już jakieś wyzwanie? Później musisz i tak wracać na stare mapki żeby pokonać mocniejsze wersję bossów które odblokowują nowe wyzwania. Z samymi znajdźkami na tym trybie nie mam pojęcia jak jest bo robiłem je normalnie przed skoncz wiem gry. Nie masz sejwa z poza tego trybu?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 10 godzin temu, Pupcio napisał(a):A zrobiłeś już jakieś wyzwanie? Później musisz i tak wracać na stare mapki żeby pokonać mocniejsze wersję bossów które odblokowują nowe wyzwania. Z samymi znajdźkami na tym trybie nie mam pojęcia jak jest bo robiłem je normalnie przed skoncz wiem gry. Nie masz sejwa z poza tego trybu?Ogarnięte. Trzeba było zaliczyć pierwsze zadanie by uruchomić podróże do pozostałych lokacji.Słowem podsumowania po ukończeniu: moooocno polecam! Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Amer
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Poki co pograłem z 3h i mi to bardzo siadło gameplaywo (zawsze lubiłem dodawanie takich puzzli do standardowych gatunków + wszystkie puzzle questy, poza tymi nowymi free2play zaliczone). Mam nadzieję, że nie będzie zaraz znużenia, ze co chwilę robimy to samo, ale raczej się na to nie zanosi bo cały czas odblokowuję coś nowego.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):Dziwne, że na premierę nie było.Było przez toogle, szczerze mówiąc wyglada identycznie po patchu, jak przez toogle, podobnie jak z AC Shadows.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Z tego tweeta rozumiem, że była podstawowa wersja, więc dalej dziwne, że nie dali na premierę, tylko kilka dni po.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Teraz, Square napisał(a):Z tego tweeta rozumiem, że była podstawowa wersja, więc dalej dziwne, że nie dali na premierę, tylko kilka dni po.No tak to dziwne, przy RE było od razu. Podstawowa w sensie domyslnie PSSR1, bo toggle robił robotę. Nie każdy użytkownik oczywiście ma go włączonego.20 minut temu, karmaster napisał(a):Poki co pograłem z 3h i mi to bardzo siadło gameplaywo (zawsze lubiłem dodawanie takich puzzli do standardowych gatunków + wszystkie puzzle questy, poza tymi nowymi free2play zaliczone). Mam nadzieję, że nie będzie zaraz znużenia, ze co chwilę robimy to samo, ale raczej się na to nie zanosi bo cały czas odblokowuję coś nowego.Combat się nie nudzi, Capcom opanował tą sztukę do perfekcji. Ich gry są niby proste jak cep, a jednak wszystko takie dopieszczone, że nie sposób źle się bawić. Średnio co 5 minut wpada nowy sprzęt, albo skill.Gra mi strasznie przypomina klimatem inne dla mnie pozytywne zaskoczenie tej generacji - Stellar Blade. Nie jakieś odkrywcze nie wiadoma co, tylko fajna, dopracowana na premierę gra z takim pozytywnym vibem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Już bym nie przesadzał z tym gameplayem bo kosi się całkiem przyjemnie ale ile można wykańczać tych gamoni. Tu chyba wychodzi czas produkcji tej gry. Zapowiedź była kiedy? Na premierę PS5 i oni sami chyba nie wiedzieli co chcą tą grą uzyskać. Potencjał był na naprawdę unikatową przygodę w sci fi klimacie a tak wrzucili tony przeciwników w kolejne pomieszczenia i wyszła co najwyżej dobra strzelanka.Nowe giwery i umiejętności nie są co 5 minut tylko zazwyczaj po wejściu w nowy Level. Tak też zmieniają się przeciwnicy.Strzelanie jest git ale mogli zdecydowanie postawić więcej na przygodę bo tak naprawdę są tu trzy kluczowe momenty i tyle. Para bohaterów robi robotę i to jest dla mnie największy plus tej gry. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez addhoc
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O, w pragmacie capcom potrafi dać opcje pominięcia prologu bez gameplayu a w residenciku gdzie ludzie go speedrunują to już ich przerasta. ale ta firma jest czasami jebnięta xDSerio można skipnąć prolog? Co za skurwysyny xd Jeszcze powiedz, że jest normalne ng+ zamiast tego gówna z Requiem i wyświetla ci się czas spędzony w grze po naciśnięciu pauzy. Przyrzekam, że oni takie rzeczy robią celowo żeby wkurzyć speedrunnerów. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Josh
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Można jedynie drukować bronie od startu gry i z przeciwników też wylatują haki i bronie dostępne normalnie dopiero na późniejszych etapach, więc mimo wszystko to dość spore ułatwienie, ale ulepszenia bohaterów i broni nie przechodzą więc zjebali troszke mniej niż w requiem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ktoś wie o co chodzi z tymi uciekającymi botami? W internecie trochę niejasne. Mi się w ogóle nie pojawiają raczej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja już ze trzy spotkałem, ale nie da rady tego zhakować, przynajmniej póki co - zbyt ruchliwe draństwo, za dużo zabezpieczeń i zawsze mi uciekają.A "o co chodzi"? Jak dla mnie to pewnie taki odpowiednik loot goblinów z Diablo III.W każdym razie jak wracamy do lokacji to respią się razem z innymi i można próbować po raz kolejny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Chciałem zacząć NG+, ale poziomu nie można zmienić na ten najwyższy. Co to za BS.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):Ja już ze trzy spotkałem, ale nie da rady tego zhakować, przynajmniej póki co - zbyt ruchliwe draństwo, za dużo zabezpieczeń i zawsze mi uciekają.A "o co chodzi"? Jak dla mnie to pewnie taki odpowiednik loot goblinów z Diablo III.W każdym razie jak wracamy do lokacji to respią się razem z innymi i można próbować po raz kolejny.No, w sensie jak działa ich respienie. Mi się nie pojawiają prawie nigdy, raz mi się pojawił w takim tłumie wrogów, że za cholerę się nie dało go ztargetować tak szybko. A potem już się nie respił. Nie wystarczy chyba wrócić do lokacji.