Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Faka napisał: No i gitara, skończyła się era Messiego z pucharem świata, to teraz będzie mbappe próbował, młody szczyl jeszcze ma czas. Ale co ma próbować, jak wygrał 4 lata temu.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l No i zajebiscie. Doczekałem się za swojego życia mistrzostwa dla Argentyny Mecz godny finału. Świetne emocjonujace widowisko.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Teraz, Butt napisał: Ale co ma próbować, jak wygrał 4 lata temu. Zapomniałem, że ten gówniarz debiutował 4 lata temu, anyway, bardzo dobrze, że Messi zdobył. Wszystko zdobył, co było możliwe w piłce nożnej. Przechuj z niego.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Faka napisał: No i gitara, skończyła się era Messiego z pucharem świata, to teraz będzie mbappe próbował, młody szczyl jeszcze ma czas. Przecież on już ma puchar.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Dla mnie zawsze był najlepszy, nawet jak miał te 20 lat, mijał wszystkich jak tyczki. Inni przy jego dryblingach ruszali się jak muchy w smole Fajny meczyk, Łysy też szacun za bardzo dobre sędziowanie i zapisanie się w historii. Polska też niespodziewanie awansowała, więc mimo wszystko mogliśmy oglądać Lewego i spółkę na tych MŚ. Z grupy też udało się wyjść, co prawda styl gówniany, ale zawsze mogło być gorzej Dzięki za wspólne oglądanie i "do zobaczenia" na Euro
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Jeszcze niech z 10 osób wyprostuje fakę, że embape już ma MŚ Edytowane 18 grudnia 20222 l przez mcp
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Przegraliśmy tylko z najlepszymi zespolami na tej planecie, które to zespoły rozegrały najlepszy finał w historii, a oni chcą Czesia wyautować
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Teraz, kanabis napisał: Przynajmniej mozna sie teraz skupic na skokach narciarskich Jeszcze MŚ w dartsy teraz. Też będą duże emocje
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 9 minut temu, krupek napisał: Messi chad futbolu, wygrał wszystko. No nie wszystko, nie ma mistrzostwa Polski, wiec trochę słabo.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l W drugi dzień świąt wraca Premier League, więc nie ma przerwy od gry na najwyższym poziomie.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l ale dobrze, ze chociaz ten Messi teraz na MS to jakies ulomy mu nie beda odmawiac bycia najlepszym pilkarzem jak do tej pory sie zdarzalo
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, mcp napisał: Będzie ceremonia czy przygłupy w studio? No chyba bedzie bo pokazuja jak stercza wszyscy na murawie. A na przyglupow mute.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Lewy ZP już pewnie. Mbappe nic dzisiaj, a Messi na emeryturę! Hat- trick to nic?
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Naprawdę udane mistrzostwa, chyba dla mnie najlepsze od Francji 98, sportowo to było zderzenie generacji, tej odchodzącej która wprowadziła na salony nowoczesny futbol, oraz tej która tę myśl kontynuuje i wspaniale rokuje na przyszłość. Wspaniałe ćwierćfinały, półfinały ujdą, a finał to jak w jakimś anime drama. Może trochę theme song taki se... https://www.youtube.com/watch?v=EXXe-G-_lxI Ale już nie bądźmy wybredni. Viva futbol!
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Gregorius napisał: Hat- trick to nic? Przeciez to ironia:) kapitalny występ Mbappe i Messiego. 4 minuty temu, Mendrek napisał: Naprawdę udane mistrzostwa, chyba dla mnie najlepsze od Francji 98, sportowo to było zderzenie generacji, tej odchodzącej która wprowadziła na salony nowoczesny futbol, oraz tej która tę myśl kontynuuje i wspaniale rokuje na przyszłość. Wspaniałe ćwierćfinały, półfinały ujdą, a finał to jak w jakimś anime drama. Może trochę theme song taki se... https://www.youtube.com/watch?v=EXXe-G-_lxI Ale już nie bądźmy wybredni. Viva futbol! Dla mnie MŚ nie najlepsze (Francja 1998, bo te pierwsze), ale finał na pewno tak. Zidane Ronaldo > Mbappe, Messi, ale show w finale na pewno lepsze Francja 98' finał byl rowniez magiczny dla mnie, mimo, że 3:0 Edytowane 18 grudnia 20222 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Pierwsze nieoficjalne wyniki typerka @kirara 65 @luk_ash 60 @Tokar 59
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Co za fenomenalny mecz. Zdecydowanie najlepszy finał. Messi i Mbappe dowieźli.