Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Czyli wiosna 2023.

optymista xd 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 123,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Spencer, działaj.

Opublikowano

Nie chcieliscie nft to takie sa konsekwencje. Jestescie z siebie zadowoleni?

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Czyli standardowy plan wydawniczy MS przez ostatnich 15 lat.

Opublikowano

A dopiero co wczoraj dodałem kafelek z grą do swojego dasha, bo myślałem, że zaraz premiera :D Szkoda, bo miesiąc wcześniej wychodzi Starfield, a podejrzewam, że obie gry będą całkiem długie.

Opublikowano

No i ch.uj, no i cześć:dry: A tak liczyłem na tą grę. Dobrze, że za chwilę premiera Elden Ring.

Opublikowano

Koleś który wczoraj mówił o sporym opóźnieniu premiery, dodał, że gra wyjdzie też na PS5. 

Opublikowano

3 miesiące dokładnie

Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

Koleś który wczoraj mówił o sporym opóźnieniu premiery, dodał, że gra wyjdzie też na PS5. 

To przypuszczam, ale chodzi o takie duże opóźnienie. Myślałem, że zatrzymają się na wrześniu, a ponad pół roku źle zwiastuje, bo już nie chodzi o same błędy tylko jakiś konkretny feler.

Opublikowano

Ciekawe jak to się teraz ma z premierą, która miała być w GP MS na to liczył i za to zapłacił pytanie co teraz? Halo chyba się należą jakieś przeprosiny Panu Spencerowi ;) :asax:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Hmm...czyli wychodzi, że te sprawdziły się te plotki mówiące o tym, że gra jest jeszcze daleka do ukończenia a te ładne zwiastuny to tylko pic na wodę, aby uspokoić inwestorów, natrzepać preorderków i zrekrutować ludzi.

Z tyłu głowy mam już flashbacki z Cyberpunka. :/ 

Opublikowano

Powtórzy się historia ze starymi Stalkerami. Wyjdzie gra pełna bugów którą naprawią i ulepszą moderzy :ragus:

Opublikowano

To wyglądało za dobrze i wyczuwam tutaj niezłego wała. Ci ludzie od 2009 roku zrobili dosłownie jedną grę na 63% na meta a tu mają wyskoczyć z nextgenowym AAA sztosem:dynia:

Opublikowano

aplikacja xbox gamepass pokazuje obecnie datę 7 grudnia 2022 :/

Opublikowano

Ja z dystansem podchodzę do tej gry, owszem graficznie wygląda zajebiście, ale już te krótkie fragmenty strzelanka które widzieliśmy śmierdziały drewnem. Nie napawa mnie też dodatkowym optymizmem studio odpowiedzialne za grę, które w ostatnich latach z tego co czytałem zaliczyło liczne perturbacje kadrowe i prawne, a ostatnią grą jaką wydali byli raczej średnio przyjęci Kozacy 3 ponad 5 lat temu.

Opublikowano

Muszę pomyśleć, żeby nadrobić serię. Metro lubię, więc może i tutaj siądzie. Chociaż ponoć gry mocno zabugowane bez jakichś specjalnych wersji od fanów.

Opublikowano

ja grałem tylko w jedynkę i fajnie wspominam, otwarty świat, swoboda, ukraiński klimat zaszczucia. Gra była dosyć siermiężna i stricte pecetowa, ale klimat Prypeci wciągał.

Opublikowano

Stalkery dobre, mocno moje klimaty.

Podświadomie też o jakość się nie obawiam.