Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Jonah Hex mi osobiście dostarczył kiedyś niezłej rozrywki. Jak ktoś lubi lekkie i brutalne historyjki z dzikiego zachodu to powinien się zainteresować.

Ja polecam Loveless od Azzarello.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 386,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Aktualizacja kolekcji, WKKM i WKDC.

Kasy idzie na to, ale widok jest nie do pobicia :)

Mm4VMao.jpg

Opublikowano

Ja mysle zeby przestac kupowac wkkm na 120 numerach, bo przedluzaja to bez konca

Opublikowano

ElTt7yf.jpg

Część już przeczytana.

Brubaker to mistrz, plus kreska Eptinga i mamy coś na prawdę wspaniałego. Jak komuś podobało się Fatale to Velvet może brać w ciemno.

Jason Aaron DUŻO lepiej wypada we własnych komiksach niż w świecie Marvela, Skalp czy Bękarty po prostu must have.

Batman... zawiodłem się na finale. Nie wiem co ten Snyder już widziwia :/ Ale rysuneczki Capullo robią robotę. 

Ach ten Snyder, Amerykański Wampir też już poszedł w kierunku przeginania pały do granic możliwości, czekam na finał bo już mnie męczy ta seria.

Thor... no kurde mam problem z tym Marvelem. Tu niby wszystko spoko ale dla mnie jakieś to chaotyczne i te finałowe bitwy i twisty jakieś z dupy.

Opublikowano

19149464_1289942674451654_52843702566894

+18

19274869_1289942637784991_11846227183212

19225196_1289942494451672_24456384421605

19149253_1289942371118351_78177016814475

fap, fap, fap ;)

Świetna kreska, zobaczymy jak z historią. W tym roku wyjdzie na pewno jeszcze trzecia część.

Opublikowano

Do mojej wrzutki wyżej:

Spider-Man Niebieski/Kapitan Ameryka Biały - słodki jezusie, duet Loeb/Sale to isntant win. Wspaniałe historie i świetna kreska. Nawet się nie zastanawiajcie i kupujcie.

Alias vol. 2 - to jest to, prawdziwe życie a nie superbohaterowanie. Bendis naprawdę zgrabnie pisze ten scenariusz a rysunki Gaydosa tylko dopełniają dzieła. Pierwsze story takie sobie ale dalej jest rozmowa Jessici z Luke'iem Cage i jest przekomiczna plus ostatnie strony w typie stenogramu Jessica vs J.Jonah Jameson, kwiczałem.

Czytał ktos Fight Club 2? Warto?

Tak, pękło dziś za jednym posiedzeniem. Fabuła bezpośrednio kontynuuje film/książkę [choć już trochę zapominam, dawno czytałem, więc mogę się mylić] więc spotkamy tutaj naszych ulubionych bohaterów. Palahniuk momentami trochę za bardzo odlatuje ale mając w pamięci jego książki, ujdzie.  Dobry plot twist z Tylerem, przebijanie czwartej ściany i słaby finał.

Opublikowano

Muszę jeszcze dobic do kompletu Ostatniego z mężczyzn i Wiecznego. Jeszcze w lipcu 6 tomow Sagi :) a jutro 2 tomy Outcast.

IMG_20170622_195227.jpg

KAZNODZIEJA I Alias o matulu. Łowy Kravena to miod sam w sobie. Catwoman mega.

IMG_20170622_195206.jpg

Tu trzeba dokupic 6,7,8,9 tom, reszta leci z prenumeraty.

IMG_20170622_195304.jpg

I tu również brakuje Thora i Superiora. She Hulk w gratisie wpadł.

IMG_20170622_195246.jpg

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Czytałem parę zeszytów z grumika i serial wydawał się lepiej ogarnięty. Ciekawe co tam się dalej odczynia.

Opublikowano

Również przeczytałem kilka zeszytów cyfrowo i mnie zniechęciło. Kreska brzydka, bohater jakiś taki nie do identyfikowania się z, no i historia lepiej podana w serialu. Chyba pierwszy taki przypadek, że adaptacja komiksu lepsza od pierwowzoru. Kończę oglądać Fargo i zabieram się za drugi sezon, w przeciwieństwie do Preachera.

Opublikowano

Panowie :obama:  do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola 

Opublikowano

Panowie :obama: do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola

Dobre zakupy. Mialem juz nic nie brac a tu Flash 1 tom za 2dyszki wiec wstyd nie brac no i JLA 4 tomiska za 150zlotówek :banderas:

Opublikowano

Panowie :obama: do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola

Gotham Central <3

Jakie to jest dobre, uojezu.

Opublikowano

Historyjka cienka jak pupa węża. Zresztą, tak jak większość nowego dc. Dobrze, że mam dobrze wyposażoną bibliotekę miejską i nie muszę za takie "perełki" płacić.

Opublikowano

Ja to ukladam na polke a nie jak zwierze, wymacane przez milion osob.

Zresztą jaka gadka. Jestem lepszy, bo nie musze placic xD a huy mnie to? :*

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

To, że będziesz później miał problem z tym, żeby to wszystko sprzedać :sorcerer:

Sam miałem setki tomów, z czego wartościowe były tak naprawdę klasyki Moore'a, Gaimana, Ennisa czy Jodorovskiego. Resztę hovna sprzedałem lub puszczam za jakieś śmieszne pieniądze byleby się ich tylko pozbyć. Ot taka nauczka dla mnie :whistling: