Skocz do zawartości

Super Mario 3D All-stars

Featured Replies

Opublikowano

Jak by EA/Acitivision wydało limitowe cyfrowe wydanie to by internet się przewrócił do góry nogami a ze to Nintendo to #nikogo 

no nic, będzie trzeba kupić :reggie:

• Odpowiedzi 367
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pykam sobie tak ostatnio po raz kolejny w tego Galaxy - pierwsze podejście było na premierę na wii, i stwierdzam, ze jest to mocno średnia gierka. Sterowanie ruchalne to jakaś kpina, a samo popylanie

• Wszystkie gwiazdki w M64 zdobyte

Opublikowano

New+smash+bros+was+announced_fbd843_6540

Opublikowano

Tutaj nie ma takiego popytu na tą gierke, spokojnie zrealizują

No chyba, że zamówiłeś z januszpol.net

Edytowane przez beardo0

Opublikowano
42 minutes ago, beardo0 said:

Tutaj nie ma takiego popytu na tą gierke, spokojnie zrealizują

No nie wiem, zaraz bedzie za 2x cene na Allegro i olx

Opublikowano
31 minut temu, Labtec napisał:

No nie wiem, zaraz bedzie za 2x cene na Allegro i olx

Patrząc po ilości aukcji i dostępności w sklepach to nie byłbym tego taki pewien.

Opublikowano

Moim zdaniem to powinno być tyle pre-orderów, ile dostaną kopii np. sklep zwraca się do dystrybutora Nintendo, dystrybutor podaje ilość np 30 i po złożeniu 30 zamówień na pre-order w sklepie guzik znika czy wyszarza się

Nie wiem jaki sklep robi takie wesołe pre-ordery, nie biorąc pod uwagę ile dostanie kopii

Zawsze można poczekać może w grudniu czy lutym będzie spokojnie leżała na półkach - nie wiadomo

Opublikowano

Na Galaxy się nie czeka, Galaxy się bierze w dniu premiery, bo to Galaxy. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Ale wy wiecie, że nawet jak nie kupimy tej składanki bo będzie za mało kopii to nic się nie stanie.

Opublikowano

Heh, może Tobie nie zależy. Ja mam zamiar grać od następnego weekendu w Sunshine i Galaxy, bo na nic innego nie czekam do premiery nextgenów 

Opublikowano
2 godziny temu, beardo0 napisał:

Moim zdaniem to powinno być tyle pre-orderów, ile dostaną kopii np. sklep zwraca się do dystrybutora Nintendo, dystrybutor podaje ilość np 30 i po złożeniu 30 zamówień na pre-order w sklepie guzik znika czy wyszarza się

Nie wiem jaki sklep robi takie wesołe pre-ordery, nie biorąc pod uwagę ile dostanie kopii

Zawsze można poczekać może w grudniu czy lutym będzie spokojnie leżała na półkach - nie wiadomo

nie masz zielonego pojecia jak wyglada to w rzeczywistosci.

Opublikowano

Jak wygląda to w rzeczywistości?

Opublikowano

inaczej niz to opisales, 

duh-meme-860x603.png

Opublikowano

Jeszcze tylko 4 dni, niecałe, cieszę się wcale nie mniej jak ponad dekadę temu. To platformer 3D, który nigdy się nie zestarzeje, evenement.

Opublikowano

To mi przypomniało, że na sequel Galaxy nie musieliśmy długo czekać. W 2007 wyszło Galaxy, a już 2009 ogłoszono dwójkę, która wyszła w 2010.

Ciekawe jak długo będziemy musieli czekać na nowego trójwymiarowego Mario. Następny rok też odpada, bo pojawi się porcik 3DWorld z 2013.

Opublikowano

Nikt nie wspomniał, że w najnowszym teaser-e Nina puściła muzyczkę z Galaxy 2, przypadek?

Edytowane przez hennepin

Opublikowano
7 godzin temu, Damk napisał:

To mi przypomniało, że na sequel Galaxy nie musieliśmy długo czekać. W 2007 wyszło Galaxy, a już 2009 ogłoszono dwójkę, która wyszła w 2010.

Ciekawe jak długo będziemy musieli czekać na nowego trójwymiarowego Mario. Następny rok też odpada, bo pojawi się porcik 3DWorld z 2013.

Następny rok nie odpada, bo Mario 3D World dostaniemy na początku roku. Na bank nowe Mario będzie na koniec roku, jeśli nie na koniec obchodzenia 35 lecia.

Opublikowano
2 godziny temu, hennepin napisał:

przypadek?

Tak, albo stażysta się pomylił.

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Tak, albo stażysta się pomylił.

Myślę, że zaczynają powoli marketing SMG2 :obama:

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Może to jest zapowiedź wstecznej z NGC na Switchu?

To by było zbyt logiczne dla Nintendo. Wii U miało bebechy GC w środku a i tak nic z tego nie wyszło.