Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj już mi się pojawił ten firmware normalnie w TV LG B9

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 199,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano
Dzisiaj już mi się pojawił ten firmware normalnie w TV LG B9
U mnie był kilka dni temu już. Ale w opisie zmian nic nie było o tym.
Opublikowano
9 hours ago, u55r said:

U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation :pawel:

20201110-114132.jpg 20201111-085353.jpg

Fajny setup. Jaki to AVR?

Opublikowano

mój xsromowy iksboks już u mnie w mieście więc dziś pewnie będzie ale i tak potężny kutas w dupę dla tego sklepu 

Opublikowano

uważaj jak będziesz wyjmował z pudełka i przenosił, bo jak spadnie to może zrobić dziurę w podłodze!

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

uważaj jak będziesz wyjmował z pudełka i przenosił, bo jak spadnie to może zrobić dziurę w podłodze!

Nie wygląda na takie ale ciężkie bydlę jest. 

Spokojnie pod celą mogliby na(pipi)iać kable tymi xsx zamiast jakimiś taboretami albo butelkami z wodą. :)

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

XOX był cięższy. Miałem akurat porównanie podmieniając jeden sprzęt na drugi :cool:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

XOX był cięższy. Miałem akurat porównanie podmieniając jeden sprzęt na drugi :cool:

Nie był, xox waży 3,8kg a series x 4,4kg ;)

Opublikowano

W ręku wydawał się cięższy :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

spacer.png

Opublikowano

Nie oglądałem unbixingów i nie ukrywam, że przez chwile miałem chwile zawachania, że nie spakowali mi pada i kabelków. 

Opublikowano

Dojechał :) czy u was napęd tez pracuje jak pralka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

Jak pralka to nie ale tak samo jak w koksie. Szkoda ze prędkość odczytu instalki z płyty nadal tak samo dlugo trwa. 

Obecnie instaluje RDR2 i to dalej lipton mimo, że SSD zapinkala jak dzida. 

Kurła te czasy wczytywania nie pozwalają nawet wziąć telefonu do ręki. 

Czuje się niemal jak wtedy, gdy włączało się Atarynke czy Pegaza. :ragus: skok milowy względem poprzednich lat. 

Opublikowano
Dojechał smile.gif czy u was napęd tez pracuje jak pralka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Tylko podczas wkładania płyty coś tam słyszę potem wcale

Panowie robił ktoś preordera konsoli z assassin's bo kolega z euro dostał kod na jakąś misje za zakup wcześniejszy gry , ja nic takiego nie dostałem.

Opublikowano
  • Autor

Coś tam przysyłają na maila

Opublikowano
28 minut temu, SG1-ZIELU napisał:
28 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Tylko podczas wkładania płyty coś tam słyszę potem wcale

Panowie robił ktoś preordera konsoli z assassin's bo kolega z euro dostał kod na jakąś misje za zakup wcześniejszy gry , ja nic takiego nie dostałem.

Doatałem na e-mail ktory wylądował w spamie. Tam poszukaj. Tak btw to moge komus odstąpić na pw bo ja assassina pogoniłem. 

Teraz, Dud.ek napisał:

e: literowki

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano
1 minutę temu, Absolem napisał:

Są moje zabawki, euro spisało się na medal. 

[url=https://naforum.zapodaj.net/59f9f3c16be6.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59f9f3c16be6.jpg[/img][/url]

bbcode nie działa na forum, jest wyłączony wystarczy że sam link dasz i się załaduje zdjęcie

59f9f3c16be6.jpg