September 16, 20204 yr Jako ze glos byl Kratosa to ciekawe czy gra bedzie sie krecila wokol niego czy wokol gowniarza.
September 16, 20204 yr Author Ta część bankowo jeszcze Kratos, ale zakończenie trylogii już może być z młodym.
September 16, 20204 yr Największa niespodzianka, nie spodziewałem się, że tak szybko podadzą datę premiery. Podejrzewam, że gówniak będzie sporo starszy, może nawet będzie protagonistą.
September 16, 20204 yr 5 minut temu, MaZZeo napisał: będzie na PC? O ile to pewnie pierwsza część. Myślę, że Sony w ten sposób będzie teraz postępować. Zachęcając graczy pc do przesiadki, w najgorszym wypadku będą sprzedawać za pełną cenę stare gry z poprzedniej generacji.
September 16, 20204 yr Teraz, funditto napisał: Czy to nie fani PlayStation śmiali się z „zapowiedzi” Metroid Prime 4 ? Nie, na pewno nie, bo to przecież norma w obozie niebieskich.
September 17, 20204 yr 9 godzin temu, Pupcio napisał: Nawet mi szkoda strzępić ryja na tę gówno zapowiedź xD No to fajnie, bo właśnie strzepisz.
September 17, 20204 yr Wcale się nie zdziwię jak to też wyjdzie na ps4. Ale ciareczki jak wjechała muza.
September 17, 20204 yr 9 godzin temu, XM. napisał: Ta część bankowo jeszcze Kratos, ale zakończenie trylogii już może być z młodym. 9 godzin temu, SlimShady napisał: Największa niespodzianka, nie spodziewałem się, że tak szybko podadzą datę premiery. Podejrzewam, że gówniak będzie sporo starszy, może nawet będzie protagonistą. Ni ch**a, God of War to tylko Kratos i developerzy dobrze o tym wiedzą!
September 17, 20204 yr 7 minut temu, Snake_Plissken napisał: Ni ch**a, God of War to tylko Kratos i developerzy dobrze o tym wiedzą! A TLOU to Joel.
September 17, 20204 yr Author 1 minutę temu, Basior napisał: A TLOU to Joel. porownujesz serie 8 gier z jednym bohaterem do tlou?
September 17, 20204 yr 9 minut temu, Basior napisał: A TLOU to Joel. Z całym szacunkiem dla Joela, którego bardzo lubię, ale nie jest to raczej postać tak rozpoznawalna jak Kratos.