Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

on na epicu chyba od premiery na PC kosztuje 20 zł... Sony mogłoby się bardziej postarać w tym plusie.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 359,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał:

Jak na darmowy dodatek to nie ma źle. Miejscami mocno kuleje technicznie potrafiąc mocno obniżyć jakość obrazu plus brak napisów (czy to PL czy ENG) w niektórych pozycjach, ale ogólnie spoko.

No a weź coś przewiń na szybko XD 

Opublikowano

Taa do poprawy. Swego czasu jak mi wywalało błąd na jednym filmie i kolejny raz miałem przewijać do 1h15m to się wkurzyłem i dokończyłem na cda. No ale za darmo.

Ciekawe co będzie w kwietniu.

Opublikowano

No ja to włączam jedynie dla juniora, bo lubi Spidermana, a tam jest trochę kontentu z nim. 

Opublikowano

Czy jak podzielę się kontem plus, ja ps5 a druga osoba ps4, będziemy mogli grać w tym samym czasie w tą samą grę z włączonym online?

Opublikowano

Raczej nie, ja mam PS5 syn ma PS4 i ma moje konto i jak on ma włączoną konsolę to ja nie mogę na Ps5 zagrać w żadną grę od razu po włączeniu wywala mi komunikat, że ktoś jest zalogowany. Chyba, że mam coś w ustawieniach popaprane.

Opublikowano

Każde musi mieć swoje konto, ale gra może być z jednego konta aby grać przez neta (wymogien jest posiadanie PS+ dla obu kont).

Na konsoli gdzie konto z grą będzie ustawiane jako dodatkowe, konsola musi być ustawiona jako główna.

Opublikowano
5 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Każde musi mieć swoje konto, ale gra może być z jednego konta aby grać przez neta (wymogien jest posiadanie PS+ dla obu kont).

Na konsoli gdzie konto z grą będzie ustawiane jako dodatkowe, konsola musi być ustawiona jako główna.

Wystarczy się  wymienić kontami głównymi, oddać je drugiej osobie, a samemu grać na swoim dodatkowym?

Opublikowano
14 godzin temu, Rtooj napisał:

Wystarczy się  wymienić kontami głównymi, oddać je drugiej osobie, a samemu grać na swoim dodatkowym?

Ktoś z was musi grać na tym gdzie jest gra - osoba, która nie będzie się logować na nie, musi ustawić w opcjach konta, że to główna konsola. Druga osoba loguje się na innym sprzęcie i normalnie gra na tym koncie.

Opublikowano

Muszę też w tym pogrzebać, co prawda rzadko się zdarza żebym z synem grał w tym samym czasie, ale ostatnio się nam tak złożyło i mnie wywalało z gry (nawet jeśli to były różne gry).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ten tsushim multi to nie był darmowy pacz po premierze? :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Jak masz GoT to tak. 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Pupcio napisał:

dla posiadających podstawkę, 20$ sam multik

Opublikowano

szkoda że runner tylko na sonke 5 :/ 

Opublikowano

W pierwszej chwili pomyślałem WTF GoT w plusie :nosacz:? Dodam na razie wszystko do biblioteki bo jest w co grać.

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

szkoda że runner tylko na sonke 5 :/ 

Jakiś czas temu Amazon rozdawał w cenie abonamentu, a na stronach z CDkeyami można było kupić za złotówkę na PC.

Jak dla mnie to znowu słaba oferta. Nic mnie z tego nie interesuje, a część gier już gdzieś mam.