Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Podoba mi się to zróżnicowanie, dużo gier ukrytych perełek które mam, ale cieszę się, że niektórzy będą mogli je sprawdzić (albo zauważyć :) ). Np. takie Wild Arms Reloaded. Klasyczne gry z PS1 i PS2 trochę meh wciąż (w sensie ilości, bo tytuły zacne), za to mega klasyka z PS3. Generalnie wezmę, bo jest tam sporo gier, które gdzieś tam widniały na liście do kupienia kiedyś. W sumie jestem pozytywnie zaskoczony, bo sam nie jestem zbytnim fanem abonamentów, a ponadto mam spory backlog, ale jednak wrodzony cebulizm kusi by mieć tyle fajnych rzeczy ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Mi wyszlo 8,69 za ostatni tydzien zd idealnie zeby sie pobawic a potem sie zobaczy.

przesylanie strumieniowe dziala zaskakujaxo dobrze a mam mega chujowe wifi akurat bo kabla bralko dla ps5.

Opublikowano

W tym środkowym pakiecie jest Spiderman wersja na PS5 (nie Morales), bo jakoś tak to dziwnie jest rozpisane? Wychodzi mi że nie. 

7 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Co ja patrzę, kilka gier z PS4, w które z chęcią bym pyknął wrzucili do opcji Premium a nie Extra. xD Ech, pazerne japońce.

Taaa? Przecież Extra od premium tylko klasykami miał się różnić. Co np.?

Opublikowano
14 minut temu, balon napisał:

Taaa? Przecież Extra os premium tylko klasykami miał się różnić. Co np.?

LEGO Harry Potter Collection, Mafia 1 i 2 Definitive Edition, Batman Return to Arkham, zremasterowane Bioshocki, Serious Sam Collection, Kingdoms of Amalur Remastered, remaster The Last of Us i Ucharted 1-3. Mam wrażenie, że trafiły tu przez pomyłkę, ale na koncie UK jest tak samo. xD

Edit: Jednak nie pomyłka, na oficjalnej stronie według listy się to zgadza. Ech, Sony… xD

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Czyli co, moge sie logowac i ściągać Wild Arms z picharkami w HD bez dodatkowych opłat?

E: tak mozna bez dodatkowy opłat. Dzieki Paweł!

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
56 minut temu, Bielik napisał:

4 dyszki przyjaciele, żal nie brać :)

image.png

Możesz mi potwierdzić, czy Assasins Creed Vallhala śmiga w języku polskim? Bo w opisie nie jest uwzględniony. 

Opublikowano

Eee ten Premium to porażka xd Ledwie kilka gier. Mam nadzieję, że to rozbudują porządnie. Mogę kupić pojedynczo grę z tego katalogu?

Co do Extra to rzeczywiście sporo gier (samo GoT mam do ogrania), ale chyba u mnie bez szans z czasem na to wszystko. 

Póki, co zostaję przy Basic.

Opublikowano

Mam plusa do 5 kwietnia, za premium chca 188zł a za extra 125zł. Wezme chyba premium, nazbieralo się gier w backlogu, ale czy wezme w przyszłym roku? Nie wiem.

Opublikowano

Dopłata 50 zł do września No to przetestuje premium a później się pomyśli :) 

Opublikowano

Ta oferta jest zwyczajnie dobra - są indyki, gierki japońskie oraz duże gry od Sony

Przy najdroższym abonamencie na rok wychodzi 40 zł za miesiąc, a przy poziom niższym ok 33 zł, więc nie jest tak źle

Ograł by Returnal, Spider Man Miles Morales, Ys IX Monstrum Nox lub Ys VIII Lacrimosa of Dana i może jeszcze Dead Cells, I Am Dead, Gravity Rush 2, Medievil, Nights of Azure (cokolwiek to jest), No Straight Roads, The Surge 2

Opublikowano

Mi sie opłaca juz dla samego returnala i tsushimy brac, ale czy przedluze za rok, to juz zalezy co beda dodawac

Opublikowano
  • Autor

Jezu ale te emaile mogły by nie przychodzić przy każdej gierce którą dajesz do pobrania XD

Opublikowano

Wziąłem zdrapki 200zł za 165zł, jeszcze zostało na dlc do ace combat :lapka: Tsushimka i returnal na pierwszy ogien jak pisalem

Opublikowano

W sumie tez bym ogral Ghost of Tsushima, jak generyczne by nie bylo

Opublikowano

Syphon FIlter za 45zł. No torch drogo jak za taki upgrade :/ Te klasyki na 4k 65 cali nie wyglądają dobrze nawet wygładzone więc ogram jak juz przepnę PS4 pod mniejszy TV obok switcha i PS3.