Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Panowie pytanie czy jak mam daną grę z Extra na dysku ściągniętą, a ona wypada z abo to mogę w nią grać czy już jej nie uruchomię ?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 359,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Dzięki, na razie nie miałem takich sytuacji, ale faktycznie jak w trakcie przechodzenia wywalą to szkoda, że nie da się dokończyć :(

Opublikowano
4 godziny temu, Emet napisał:

Może być tak, że Spider wyleci z Extra, a w jednym z niedalekich miesięcy trafi do Essential.

No i wrzucą przy okazji wersję na PS5, bo teraz była tylko wersja na PS4. Morales który jest na PS5 został w ofercie.

Opublikowano
20 godzin temu, mario10 napisał:

Dzięki, na razie nie miałem takich sytuacji, ale faktycznie jak w trakcie przechodzenia wywalą to szkoda, że nie da się dokończyć :(

Da się dokończyć. Trzeba tylko kupić grę ;)

Póki co dają takie info z wyprzedzeniem więc nie musi być aż tak źle.

Opublikowano

God of War Collection czy Ratchet & Clank Collection powinny być normalnie do ściągnięcia na PS5? Widziałem je na listach "najlepszych gier na Plusie", ale nawet nie widzę takich pozycji w sklepie, są tylko pojedyncze gry do streamowania.

Opublikowano

Gierek z Ps3 nie ściągniesz na PS5, tylko sreaming. 

Opublikowano

Ale milusi ten Monster Boy w PS+, klasyczny adventure platformer w świetnej oprawie, biegam sobie świnką po miasteczku:fsg: Dobrze że nie wykosztowalem się na cyfrę, rewelacyjna wrzutka w tym miesiącu.

Opublikowano

Odpalilem na chwilę, sprawdzić w zasadzie gierkę, a pograłem ponad dwie godzinki.

Syn przechodzi i mówi, tata fajna ta gra i miałem jeszcze widza:)

PS. Gra śmiga w 120 klatkach.

Opublikowano
6 godzin temu, vip77 napisał:

Odpalilem na chwilę, sprawdzić w zasadzie gierkę, a pograłem ponad dwie godzinki.

Syn przechodzi i mówi, tata fajna ta gra i miałem jeszcze widza:)

PS. Gra śmiga w 120 klatkach.

Ile syn ma lat? To dość trudna giekra, szczególnie pod koniec. 

Opublikowano

Chyba chodziło o przechodzenie obok grającego ojca.

Opublikowano
3 godziny temu, Rtooj napisał:

Chyba chodziło o przechodzenie obok grającego ojca.

O to chodziło. Może, nie dokładnie się wyraziłem.

Opublikowano

Last day of june polecam bardzo wszystkim, krotka gierka, ale warto.

Shenmue 3 dali, a 1 i 2 dwojke kup sobie sam:kekw:

Opublikowano

Bo tylko za 1 i 2 warto płacić. 3 to własnie najlepiej żeby Ci ktoś wrzucił w abo przy okazji. 

Opublikowano

Plus mi się kończy, najtańsza opcja to pewnie kupić doładowania w keyshopach? W żadne turcje nie chce sie bawic.

Opublikowano

Mi się kończy 24 mają i wyskoczyła mi niedawno promka na przedłużenie za 300zł, kupiłem je z doładowań portfelu w keyshopach i cała operacja wyniosła mnie 250zł, polecam ten styl życia :sonkassie:

Opublikowano

Właśnie pobrałem FFVII z plusa. Nie kojarzę, żeby wersja z PSX'a była w abonamencie... 

Jest też FFXII :notbad:

Opublikowano

FF7 (oryginał z PSX) był już w wersji Extra. Kojarzę, że grałem zanim podniosłem pakiet do Premium.

Opublikowano
5 minut temu, triboy napisał:

Właśnie pobrałem FFVII z plusa. Nie kojarzę, żeby wersja z PSX'a była w abonamencie... 

Jest też FFXII :notbad:

Jestes pewny, że to wersja z psxa a nie remaster ze steam?

Opublikowano

Wiesz co, to wersja na PS4 z trofikami. Nie kojarzyłem, żeby były w plusie, ale teraz widzę, że 7, 8 i 9 też są w ps extra.

Przeglądałem "Złoty tydzień" w ps store i się podjarałem :rayos:

Opublikowano

Tzn ta wersja była na PS4 (z przyspieszeniem akcji itp.), a nie emulowana z PSX, ale mowa o pierwotnej wersji, nie tej zremakeowanej w ostatnich latach.

Zagmatwane ale czaicie xd

Opublikowano

No już jakiś czas temu cała seria FF zmigrowała z subskrypcji Xboxa na Plejstejszyn. Kiedyś to GamePass był takim miejscem, żeby sobie pyknąć całą serię po kolei, teraz Plus. Także poza serią FF, Square-Enix zrobił w ostatnich latach trochę dealów z Sony na stare i nowe gry, w tym podobno te które dopiero będą ogłoszone.