Opublikowano wczoraj o 20:11 1 dzień 25 minut temu, Josh napisał(a):Aż sobie przed premierą na emulku odpalę moją ulubioną gierkę z Bondem. Omg, jakie to było dobre na tamte czasyMoja też, całkiem niedawno sprawiłem ją sobie na pierwszego XBOXaNastępne From Russia with Love też podobno było spoko, ale już nie grałem, więc się nie wypowiem.
Opublikowano wczoraj o 20:22 1 dzień Ja jeszcze ciepło wspominam World is not Enough i Tomorrow Never Dies, jakby zrobili jakieś remasterki to chętnie bym zagrał, a nawet splatynował. Niesamowite ile wtedy wychodziło tych gier z Bondem i że w sumie większość trzymała poziom Ciekawe czy w First Light będzie coś równie zajebistego jak ta scena. Wiadomo, głupia strasznie, ale po Bondzie chyba nikt nie spodziewa się realizmu
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Zapowiada się spoko, nawet mi trochę ten Bond przypomina Nathana Drakea.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 12 godzin temu, Kangus napisał(a):Ja bym tam wolał więcej uncharted, mniej hitmana, no ale pewnie proporcje będą jak mówicie.Też bym tak wolał. Ogólnie podoba mi się to co widziałem na zwiastunach, więc będzie brane Day1, zwłaszcza, że dają bonusy z Deluxe w cenie zwykłej.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No ja się mocno dystansowałem. Ale setting muza robi. Ale chyba na pc wezmę
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Super to wygląda, kupili również i mnie Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Paolo1986
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeszcze kilka lat temu rzygałbym tęcza po takim trailerze .Natomiast dzis, patrząc przez pryzmat jak dawno nie bylo takiej gierki ala uncharted to aż zatesknilem. Może z małą domieszką hitmana?Trochę tak to widzę. Fajny singielek sie zapowiada, nic ambitnego ale zapowiada sie przyjemnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobra, biorę pewnie na premierę.Chyba, że wersja bieda PS5 nie dowiezie optymalizacją.