Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 280

Featured Replies

Opublikowano

Coś mi się zdaję że było testowane tylko na zewnętrznym HDD a nie SSD i z tego wynika błąd.

• Odpowiedzi 181
  • Wyświetleń 38,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W czasach gdy nie ma praktycznie reklam w środku magazynu sprzedaż okładki (na która zawsze są chętni) obok sprzedaży kioskowej to praktycznie jedyny element, który pozwala się nam utrzymać. Sony wyku

• UWAGA! Drodzy Czytelnicy, grudniowy numer pojawi się w sprzedaży we wtorek 1 grudnia. Przepraszamy za utrudnienia, ale niestety drukarnia wciąż ma problemy z załogą (część osób przebywa na kwarantanni

• Ten minus od nero xD   krwua płacę dychę i wymagam!!!!!!

Opublikowano

Prawdopodobnie tak było. KILu zdecydowanie lepiej "testował" sprzęt :)

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Czy nakład PE został zmniejszony w tych dziwnych czasach?

Co wejdę na sklepik, to widzę "nakład wyczerpany". Ciekawi mnie, czy po prostu ludzie tak nagle ruszyli po prenumeratę, czy zmniejszono nakład :/

Opublikowano
W dniu 17.12.2020 o 10:36, grzybiarz napisał:

Czy nakład PE został zmniejszony w tych dziwnych czasach?

Myślę, że tak, bo pytam po raz trzeci i nie ma odpowiedzi. Mam nadzieję, że magazyn ma się dobrze mimo zamykanych i otwieranych galerii.

Opublikowano

Ciekawe to czemu nakład w dzisiejszych czasach jest tajemnicą. Kiedyś pisali wprost że np był naklad 110-130 tyś. egzemplarzy SS i TS, czy nawet CD-ACTION.

Opublikowano
W dniu 10.12.2020 o 15:38, Perez napisał:

Tak jest, potwierdzam. Kalendarz dokładnie w takiej samej wersji jak w latach poprzednich, cena również standardowo nieco wyższa - 12,90 zł. 

I co ważne - numer pojawi się w sprzedaży 22 grudnia (wtorek). 

@PiotrekP

A czy się opóźni, to się pewnie okaże na dniach ;]

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano
  • Autor

No i wykrakałeś... Niestety mimo starań (przyspieszenie oddania numeru) nie damy rady wejść przed świętami i wracamy do pierwotnego planu z premierą numeru 31 grudnia w czwartek. 

Szczegółowa zapowiedź po weekendzie. 

Opublikowano
W dniu 18.12.2020 o 11:33, Jontek80 napisał:

Ciekawe to czemu nakład w dzisiejszych czasach jest tajemnicą. Kiedyś pisali wprost że np był naklad 110-130 tyś. egzemplarzy SS i TS, czy nawet CD-ACTION.

.

Edytowane przez emwusc

Opublikowano

To mnie Perez wkurzyłeś teraz :( Miało być Świąteczne czytanko, a będzie lipa. W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku :(

Opublikowano
5 minut temu, aux napisał:

W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku :(

To nie pij od rana :oh_you:

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, aux napisał:

To mnie Perez wkurzyłeś teraz :( Miało być Świąteczne czytanko, a będzie lipa. W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku :(

Nic nie poradzę :(. Co mogliśmy, to pocisnęliśmy - szybciej oddaliśmy kalendarz, numer też dzień wcześniej, ale niestety drukarnia nie da rady tego przed świętami przygotować (do druku dochodzi pakowanie pisma z kalendarzem) i mimo planu zmiany terminu, wróciliśmy do pierwotnej daty. 

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał:

Nic nie poradzę :(. Co mogliśmy, to pocisnęliśmy - szybciej oddaliśmy kalendarz, numer też dzień wcześniej, ale niestety drukarnia nie da rady tego przed świętami przygotować (do druku dochodzi pakowanie pisma z kalendarzem) i mimo planu zmiany terminu, wróciliśmy do pierwotnej daty. 

A pdf kiedy będzie? 

Opublikowano
W dniu 10.12.2020 o 15:38, Perez napisał:

I co ważne - numer pojawi się w sprzedaży 22 grudnia (wtorek). 

Numer miał wyjść we wtorek, czyli musiał zostać wysłany w weekend. Nikt z drukarnia nie dał wam info wcześniej, że to nierealne i musi być taka obsuwa?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, lpcl napisał:

A pdf kiedy będzie? 

Przed świętami. 

Godzinę temu, milupl napisał:

Numer miał wyjść we wtorek, czyli musiał zostać wysłany w weekend. Nikt z drukarnia nie dał wam info wcześniej, że to nierealne i musi być taka obsuwa?

Skomplikowane. Miało się dać, ale się nie dało. 

Opublikowano
2 minuty temu, Perez napisał:

Przed świętami. 

Skomplikowane. Miało się dać, ale się nie dało. 

OK, będę miał co czytać w pociągu, chociaż jeszcze 2 numery pixela mam ale trochę tam przynudzają. 

Opublikowano

Zastanawia mnie sens drukowania tych kalendarzy. Czy Wy naprawdę myślicie, że dorosłe typy grające w gierki wieszają sobie takie coś w domu/pracy? No chyba, że macie jakieś dane o czytelnikach i połowa z nas ma 13 lat. Pomijam już to, że zazwyczaj po pierwszym kwartale takie kalendarze są już nieaktualne jeśli mowa o zaznaczonych na nich premierach. 

Opublikowano

Jakby co to u mnie kalendarz wisi rok w rok, właśnie ten extrimkowy.

Opublikowano

Nie muszą myśleć i się zastanawiać. Pewnie dane sprzedażowe mówią, że się opłaca.

Ogólnie nie widzę problemu.

Opublikowano

U mnie kalendarz też wisi co roku. Poprzednio w chacie. A tegoroczny w pracy.

Opublikowano

Jeżeli ktoś się nie wstydzi pokazać publicznie kupując gazetkę, to z kalendarzem też nie powinno być problemów.

Opublikowano

Ja zbieram ale nie wieszam, ani żadnych plakatów. Jedyne co wieszam na scianach to obrazy i maski z podroży. Choć te teraz się skończyły i nie wiadomo czy wrócą jeszcze. Zwlaszcza po przeczytaniu artykułu o cyberpanku w najnowszym numerze. Niby człowiek wie o tym wszystkim ale nie chce się z tym pogodzić. Wini się polityków ale przecież oni są juz dawno sprzedani i sterowani przez korporacje.