Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 302,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
45 minut temu, ASX napisał:

Nie wiem czy to śmieciowa informacja

Długo jeszcze planujesz mieć zapalenie pęknięcia pleców na punkcie jednego posta? Nie mów, że tak łatwo Cię złamać.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Długo jeszcze planujesz mieć zapalenie pęknięcia pleców na punkcie jednego posta? Nie mów, że tak łatwo Cię złamać.

Żartowałem, wyluzuj ;)

Opublikowano

Ja jestem bardzo luźny, zwłaszcza w obliczu setek gierek w Game Passie, a wśród nich Forzunii :kaz:

Opublikowano
  • Autor
  • Every car now uses Granular Synth
  • Upgrades influence car sounds
  • Many cars have been re-recorded (Viper, Supra (multiple Supras))
  • 320+ new car sounds
  • AI car sounds now match yours (previously they never used GS so e.g. Vipers would sound different)
  • Interior reverb is now fully dynamic and enhanced
  • Ray tracing is used for environmental reverb

DeadlyOldEider-size_restricted.gif

SoreRequiredCuckoo-size_restricted.gif

Jak ja się nie mogę doczekać masakrowania tych tacosów na 1000 kawałków  :obama:

E6H3h9GXEAg_q__?format=jpg&name=large

E6H3iV4XoAoKmmI?format=jpg&name=large

E6H3hw0XsAADLiq?format=jpg&name=large

E6H3nFnX0AM3Pgp?format=jpg&name=large

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No muszę przyznać ze dźwięki robią wrażenie, Golf czy Huracan brzmią jak powinny, Ferrarka troszkę przekombinowana, ale wydźwięk ma odpowiedni charakter dla tego samochodu.

@LiŚciu co sądzisz o Camaro? W sumie przez to ich pierdolenie to mało można powiedzieć o nim,

wydaje mi się zbyt potulny.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

No muszę przyznać ze dźwięki robią wrażenie, Golf czy Huracan brzmią jak powinny, Ferrarka troszkę przekombinowana, ale wydźwięk ma odpowiedni charakter dla tego samochodu.

@LiŚciu co sądzisz o Camaro?

Wydaje mi się zbyt potulny.

Pytasz czy camaro w grze ma dzwięk jak w realu? Camaro w seryjnym brzmi tak sobie a pewnie w FH mają tylko seryjne wydechy.

Dopiero jak założysz borle albo magnaflow to jest dźwięk. Nie wiem czy w FH można wydechy modzić. Można?

Opublikowano

Nie można, przynajmniej w poprzednich częściach się nie dało.

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Pytasz czy camaro w grze ma dzwięk jak w realu? Camaro w seryjnym brzmi tak sobie a pewnie w FH mają tylko seryjne wydechy.

Dopiero jak założysz borle albo magnaflow to jest dźwięk. Nie wiem czy w FH można wydechy modzić. Można?

Wydawało mi sie ze Camaro w serii tez już fajnie brzmiało, to widzę problem z nim taki sam jak z Mustangiem.

Opublikowano
6 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nie wiem czy w FH można wydechy modzić. Można?

W Godrizonie 5 będzie można

Opublikowano
  • Autor

porównanie bez gadania, nie sądziłem że lancia stratos i viper w fh4 brzmią tak tragicznie :mog:

Opublikowano

Bez obrazy ale większość aut brzmi tragicznie w Horizonach, strasznie "płasko"  i bez wyrazu. To co zaprezentowali w tych filmikach powyżej to bardzo duży upgrade, chce się powiedzieć w końcu, brawo.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

W Godrizonie 5 będzie można

no nie do końca, to samo było już w poprzednich częściach, gdzie ulepszenia modyfikowały dźwięk silnika lub wydechu, teraz po prostu dodali podgląd przy tuningu

Opublikowano

Dokładnie dźwięk już w poprzednich się zmieniał po zmiane dolotu czy wydechu, teraz po prostu masz "podgląd" na żywo. Mam nadzieję, że faktycznie mocno te dźwięki poprawią, to najbardziej raziło w czwórce. Fajnie, że zwracają uwagę na takie szczegóły, że dźwięk będzie się zmieniał po otwarciu dachu w trakcie jazdy.

Opublikowano
4 godziny temu, Daddy napisał:

porównanie bez gadania, nie sądziłem że lancia stratos i viper w fh4 brzmią tak tragicznie :mog:

Qrva ten Viper w FH4 xDDDDD

Opublikowano

Viper w czwóce brzmiał jak z jakiś śmiesznych gierek za 19.99, które kupowało się w kiosku 20 lat temu.

Opublikowano

Nie, no, duża różnica jest, że już nie miałem siły obejrzeć do końca. No nie da się już słuchać pierdu pierdu w tym FH4.

Opublikowano

Forza czy Gran Turismo nigdy nie stały jakoś wysoko w udźwiękowieniu, najlepiej brzmiały fury w Need For Speedach……

Opublikowano

Na tych wszystkich gameplay'ach nie ma żadnego ruchu ulicznego. 

Martwi trochę też te doczytywanie tekstur, cieni przed samym nosem.

Opublikowano

Te dopracowane i szczegółowe uliczki w małych miejscowościach, albo trasy przez górskie doliny i wąwozy :obama: