Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Po północy będzie już można pograć? Do 20 robotaju, a jutro wolne sobie zrobię, to pytam ogólnie.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 304,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
12 minutes ago, Rozi said:

Dziękuję pieknie, ale mam jakiś problem. Za każdy razem jak wpisuje dane karty i daję forward to wraca mi do tego:

obraz.png.2ee3cbbb63c8c639d458683a23baa0a9.png

Próbowałem 3 razy, dwoma różnymi kartami :( W ustawieniach płatności też mam przypisane te karty a nie mogę ich wybrać muszę za każdym razem wpisywać dane i wracam do tego punktu.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dziękuję pieknie, ale mam jakiś problem. Za każdy razem jak wpisuje dane karty i daję forward to wraca mi do tego:

obraz.png.2ee3cbbb63c8c639d458683a23baa0a9.png

Próbowałem 3 razy, dwoma różnymi kartami :( W ustawieniach płatności też mam przypisane te karty a nie mogę ich wybrać muszę za każdym razem wpisywać dane i wracam do tego punktu.

Też to miałem i sobie nie poradziłem. Czy na telefonie czy laptopie. Może to kwestia nowego win11. Nie wiem. Poddałem się i poleciałem na zakupy do Brazylii. 

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

:banderas:

Ale pop-up jest masakryczny, czasami 5 metrów przed samochodem materializują się krzaki. Płotów czasami z oddali nie widać, też się pojawiają po czasie. Szkoda, może to spatchują.

Opublikowano

No i jest odpowiedź co do wyczekiwanego trybu 1440p quality 60 fps, performance to dynamiczne 4K i rozdziałka potrafi spaść do 1600p, żeby utrzymać 60 kls. 

Opublikowano

Czyli dzisiaj w nocy Meksyk, dobrze ze od jutra kilka dni wolnego od pracy ;) 

27 minut temu, Moldar napisał:

Nie ma dolby vision w forzie? Odpaliłem i hdr.

Sprawdź w ustawieniach, chyba że systemowo wyłączyli 

Opublikowano

Dobra, chwilę pograne i kurde no niby grafa top, ale nawet w 30 fps widać doczytywanie elementów znowu.

Miliard poziomów trudności, gdzie ostatnie 3 to jakaś abstrakcja i zastanawiam się czy w ogóle da się tu jakoś wygrać.

Znowu nasrane wyscigów po całej mapie. Nie wiadomo co i po co w ogóle je robić.

Wersja premium znowu daje tyle gratisów, że granie traci sens w kwestii ekonomii. Losowania, nagrody za wszystko. Nie wygrałem żadnego wyścigu i mam prawie milion cr i 30 aut...

Bez zarzutu jedynie dźwięk. Atmosik jest tip top.

Menu to kolejny raz kopiuj wklej. Ładowanie nie ma startu do gier na ps5, a miało być już nowo generacyjnie.

Przed wyścigiem znowu trzeba wybierać zawsze furę, a nawet jak się bierze aktualnie używaną to i tak robi ekran z jej pokazem i wtedy dopiero wyścig.

Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje.

Opublikowano

Po pierwszym story czuję, że to będzie niszczyciel :obama:

Opublikowano
43 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

Wersja premium znowu daje tyle gratisów, że granie traci sens w kwestii ekonomii. Losowania, nagrody za wszystko. Nie wygrałem żadnego wyścigu i mam prawie milion cr i 30 aut...

Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje.

Miał być lepszy tryb story? Nie ma?

Z tym premium zawsze tak było, dlatego później jeździło się 30 autami na krzyż.

Opublikowano

No to niezły zonk, gra miała być bardziej nastawiona na singla i historię, jak dali 4ke w nowej oprawie to w ogóle Hype spadł do zera.

Opublikowano

Nie kumam grania w 30 klatkach, to jest w ogóle mega top kek, gdzie w takiej dynamicznej grze, te 60 klatek to jest zbawienie. 

Opublikowano
50 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

No jak to po co? 

Wyścigi w grze wyscigowej są po to żeby się ścigać. 

Ja w 4ce mapę wyczyscilem praktycznie z każdego wyscigu i było mi mało. 

Co do technikaliów, to mocno mnie martwią te donosy o masakrycznym pop upie (filmików nie oglądam by nie psuć sobie zabawy). Niby jest lepiej w 30 klatkach, no ale 30 klatek w racerach to straszne pedalisko i ani myślę tego sprawdzać. 

Opublikowano
Nie kumam grania w 30 klatkach, to jest w ogóle mega top kek, gdzie w takiej dynamicznej grze, te 60 klatek to jest zbawienie. 
Poziom doczytywania elementów w 60 jest taki, że ja pasuje... I tu nie ma, że prędkość i tego nie widać. Widać w uj.
Opublikowano

Przywykłem już do 30, szkoda, że nie mam już samsunga, ich upłynniacze by pomogły, w 60fps bardziej razi mi jednak ten popup. Jakby dali chociaż 40fps jak w raczecie. No nic, póki co trzeba się cieszyć tym co jest, może co w trakcie wypuszczą jaki update. Dolby vision też brakuje.

Opublikowano

No jak to po co? 
Wyścigi w grze wyscigowej są po to żeby się ścigać. 
Ja w 4ce mapę wyczyscilem praktycznie z każdego wyscigu i było mi mało. 

Co do technikaliów, to mocno mnie martwią te donosy o masakrycznym pop upie (filmików nie oglądam by nie psuć sobie zabawy). Niby jest lepiej w 30 klatkach, no ale 30 klatek w racerach to straszne pedalisko i ani myślę tego sprawdzać. 
To niech to zrobią jakoś sensownie, jak w 1,2 i od biedy 3. A nie wysryw miliona wyścigów po 30 minutach i elo.
Opublikowano

Pierwsza eksploracja w trakcie burzy do dżungli > Forza Horizon 4 :banderas:

Prawdziwa piaskownica, sam sobie ustalasz przygodę. A tutaj jest podobny system co w Trójce, czyli budowa festiwalu. Tutaj jest wszystko lepsze, niż w Czwórce.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
37 minut temu, easye napisał:

No to niezły zonk, gra miała być bardziej nastawiona na singla i historię, jak dali 4ke w nowej oprawie to w ogóle Hype spadł do zera.

Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, grindowania i czekania a chuj wie co. Wsiadasz i lecisz przez ten  Meksyk/USA/Szkocję/Australię czy Francję z Włochami. 

A w czym? to już ZALEŻY ODE MNIE I OD TEGO NA CO MAM OCHOTĘ. 

chcę sobie skoczyć z wulkany to sobie skoczę, chcę sobie przelecieć na skróty przez pole przysłowiowych buraków to sobie przelecę. To jest Forza Horizon dzbanie, się nie podoba to idź graj w NFS albo Driveclub, który trzyma za ryj i karze za najechanie kołem na pobocze. 

Fabuła? Chcesz fabułę to sobie odpal Yakuze albo kup książkę.  Za dużo wyścigów? XDDD za dużo rzeczy na mapie @PiPoLiNiO?  To sobie weź wejdź w opcje mapy i wyłącz aktywności, które cię inie interesują, problem z głowy. 

Nie wiem, ktoś wam pistolet do głowy przystawił i zmusza do jeżdżenia Ferrari i Lambo? 

Boże jak ja kisne XDDDD singiel i fabuła. Coś ty tam chciał? Ojciec głównego bohatera został porwany prze kartel i uratujesz go wygrywając Festival? Ziemi zagraża niebezpieczeństwo i tylko rozbudowując imprezę zmienisz trajektorię lotu komety?