Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 302,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Ta gra dalej niedomaga w podstawowej funkcjonalności. Właśnie skończyłem Mistrzostwa Sezonowe - Przygoda Formatu Mini, wygrałem wszystkie wyścigi i nie zaliczyło. Wczoraj grałem Super 7. Przy szóstej karcie zresetowała mi progres i musiałem zaczynać od początku. 

Opublikowano
28 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

To ten za 10 czy 15 mln?

Za 4 mln do tego musialem jeszcze f40 kupić za 1.5mln drogie te wyzwania w tym tygodniu.

Opublikowano

Dowalili dzisiaj z mistrzostwami terenowymi. Tym Jeep'em w wyścigach terenowych robiłem co chciałem a w tym sezonie, podczas burzy jak w pierwszej trójce wjadę to alleluja...

Opublikowano
13 hours ago, El Loco Chocko said:

:gayos:

image_2022-01-13_171158.png

Hide contents

Nawet date produkcji pomylili

Tego zawsze nie lubiłem w tygodniowych wyzwaniach, czyli konieczność posiadania aut za miliony. Nie mam parcia na nic poza Donkervoortem w tym tygodniu to odpuszcze.

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

Tego zawsze nie lubiłem w tygodniowych wyzwaniach, czyli konieczność posiadania aut za miliony. 

po kilkudziesięciu godzinach gry, nawet bez wielkich zakupów ma się większość garażu, więc nie ma dramy. Jak sprawdzałem ostatnio w sklepie to do kupienia mam pewnie mniej niż 10 aut (ale u mnie czas gry w okolicy setki godzin się kręci).

Opublikowano

Ale te ceny fur po 12-15 mon to trochę przeginka. Mało kto ich używa, a jak ktoś chce mieć dla zasady każde auto w garażu, to musi zbierać i zbierać. Bo o ile początkowo kredyty lecą jak głupie, tak teraz to słabiutko. Mam 206 poziom, a i tak brakuje mi koło 100 aut w garażu bo nie ma sianka.

Opublikowano

Witam, mam taki nietypowy problem w tej grze i nie wiem jak go rozwiązać, może jest ktoś kto mi pomoże z tym. No więc tak, gdy chce wziąć udział w zwykłym wyścigu to bez zarzutu wchodzi mi w tabelkę ,,solo/rywale/współpraca", ale gdy chce sobie z drivatarami się pościgać 1vs1 to przycisk nagle jakby nie reagował na klikanie, jakby dla picu zrobiona była informacja ,,łatwy/średni/trudny" nad pojazdami, jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc, z góry dzięki i pozdrawiam :D

Opublikowano

Wczoraj się złapałem na tym, że robie cotygodniowe wyzwania, walcze w Rivals z ekipą forumkową, a jednocześnie zostałem w trybie fabularnym włączony do hall of fame nawet nie kończąc 30% kariery :reggie: Nie wiem kto taki system postępu wymyślił, ale trochę to bez sensu. Nabijało fame za każdą pierdołę, wystarczyło zbudować każdy przystanek Horizon i kariera do końca się sama przechodziła.

Opublikowano

Dużo osób chyba czekało na "Gotta Smash 'Em All; Complete 5 Seasonal Smashables Challenges". 

Też mi to tylko zostało.

Opublikowano

gratki. mi została rozwałka (wpadnie dzisiaj), pełna playlista (mam nadzieję że wpadnie w tym sezonie) i ten pierdolony eliminator. nie mam ciśnienia, 4 nie mam w calaku i 5 też nie muszę mieć. szkoda tylko bo do tej pory wszystko z Forza w tytule miałem na 100%.

Opublikowano

Na tego calaka to trzeba łącznie ze wszystkimi zadaniami do 3-ch gwiazdek robić? Te drifty, bramki zdobywcy i historie?

Opublikowano
57 minut temu, Faka napisał:

Na tego calaka to trzeba łącznie ze wszystkimi zadaniami do 3-ch gwiazdek robić? Te drifty, bramki zdobywcy i historie?

Nie trzeba zrobić wszędzie 3 gwiazdek, ale w większości.

Opublikowano

Czyli w sumie nie taki trudny ten calak.

Opublikowano

tylko eliminator problematyczny i fanaberie z playlistą na 100%. reszta na luzie totalnie. 

Opublikowano

Forumku, proszę o pomoc… Mój 10 letni brat kupił sobie FH5 na steam. Wszystko działa pięknie, jedynie nie może/nie wie jak połączyć się z kolegami którzy grają na xboxie… Jest na kwarantannie wiec nie mogę iść zobaczyć na miejscu i coś wykombinować a na Google, nie potrafię znaleźć rozwiązania które jest pewnie banalnie proste. Dzięki z góry !

Opublikowano
W dniu 22.01.2022 o 09:38, Smiti napisał:

Forumku, proszę o pomoc… Mój 10 letni brat kupił sobie FH5 na steam. Wszystko działa pięknie, jedynie nie może/nie wie jak połączyć się z kolegami którzy grają na xboxie… Jest na kwarantannie wiec nie mogę iść zobaczyć na miejscu i coś wykombinować a na Google, nie potrafię znaleźć rozwiązania które jest pewnie banalnie proste. Dzięki z góry !

może to pomoże, 

Opublikowano
W dniu 21.01.2022 o 13:30, Colin napisał:

tylko eliminator problematyczny i fanaberie z playlistą na 100%. reszta na luzie totalnie. 

dla mnie nie do zaakceptowania są kombinacje związane ze strzaskaniem kilku tablic. Nawet nie chce mi się kombinować jak wskoczyć na kolejny dach budynku. 

A eliminatora, przy jakichś 20-30 grach udało mi się dwukrotnie wygrać. Nie jest z nim tak źle, trochę szczęścia, znajomość mapy i finał. Przy drugiej wygranej miałem samochód 6 poziomu i farta.

Opublikowano

@milekp niektóre tablice owszem, dziwnie umiejscowione i czasami problem był ale nie takie złe. wystarczy chwilę pomyśleć i podejść do tematu nieszablonowo. cofanie czasu robi swoje. z którymi masz problem?

Opublikowano

Chyba największy problem miałem z tą na liniach wysokiego napięcia, było kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt prób. Zdecydowanie cofanie czasu się przydaje, bez tego można by było się niezłe przy tym namęczyć. A reszta tablic była chyba w miarę łatwa. 

A była jakaś tablica na dachu jakiegoś budynku przy hotelu? Budynek po prawej od znaku ostrzegawczego.

Bo niby gra pokazuje, że mam wszystkie zniszczone 250/250, ale pokazuje mi 23/25 tablic 5000 PD. A jak patrzyłem na mapkę w necie, to tam powinna być tablica.

W każdym Horizonie pokazywało źle jakieś statystki, ale zazwyczaj to była ilość przejechanych dróg. 

Opublikowano
2 godziny temu, Colin napisał:

@milekp z którymi masz problem?

nie mam problemu bo nawet do niektórych, umiejscowionych na dachach, czy tej jak wyżej nawet nie startuję, nie mam cierpliwości ;-) W sumie brakuje mi jakieś 12 tablic, sru z nimi...