Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano

15 wrzesień, prawie 2 miechy i ,,premka" Wolviego! Tak się zastnawiam... jak długo zajmie takiemu normalnemu graczowi, a nie ,,Łowcy Trofeów" przejście całej fabuły na 100%, bez jakichś znajdziek i innych zadań/misji pobocznych. Marzy się, żeby było to dziesiątki godzin gry, a nie kilka i reszta tych kinowych wypełniaczy między wątkami/scenami. Oby w tej kwestii nie było tylko zawodu.

5 godzin temu, Goshkee napisał(a):

Trochę trudno wyłapać te graficzne niuanse, bo przez pomyłkę wstawiłeś obraz w rozdzielczości SD-Ready.

Tak, tak, właśnie złe zdjęcie dałem, ale widziałem praktycznie to samo w opcjach ,,ultra", więc prognostyk graficzny dla tej gry zapowiada się kapitalnie.

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 59,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czoperrr chciał rewolucyjny widok od przodu.

• rafanus2
    rafanus2

Ziew w chuj. Kolejna gra film, mimo lania się krwi to przez oprawę i tak mam wrażenie, że to gra family friendly. Oni w tym Sony zapomnieli jak się robi gry? Jedyna gra, którą zapamiętam z tej generac

• Łe, nie Nowy York?

Opublikowano

Przy wycieku danych z Insomniaca była informacja, że z Wolverinem celują w 15 godzin. Dla mnie ideolo, zwłaszcza jeśli będzie dużo dobrej zabawy i efekciarskich scenek.

Pamiętam, że dlatego właśnie uwielbiałem powtarzać wielokrotnie Uncharted 2 i 3, żeby oglądać te epickie sceny z pociągiem czy samolotem.

Opublikowano
W dniu 28.07.2026 o 10:31, Kangus napisał(a):

Nie chodzi mi o tekst tutaj, ale raczej o screen po prawej, gdzie to jest facet który na każdym kadrze bez maski przeprasza za to że żyje. Tęstkona za przerysowanymi dwuwymiarowymi badassami z lat 80 silna, bo to się sprawdzało jako postać do relaksu, a nie zastanawiania się nad życiem i dokladnia sobie rozterek bohatera do swoich problemów.

image.png

IMO nie trzeba dużo, wystarczyłoby zrobić mu większe brwi i wyglądałby o wiele lepiej i bardziej rosomakowo

r/Wolverine - Shouldn't he have more eyebrows?

r/Wolverine - Shouldn't he have more eyebrows?

teraz już tego nie odzobaczycie

Opublikowano

Hahaha asax jak psuje ludziom zabawę tylko dlatego że grają na innej konsoli.

Nie zapomnij spoilera z zakończenia wrzucić na alterze

Opublikowano

Może jak to u Insomniac będzie 50 skinów do wyboru z komiksów, filmów, bajek oraz opowiadań i każdy znajdzie takie brwi jakie mu odpowiadają

Opublikowano

Ale to dopiero po przejściu gry. Gry do której już nie ma sensu wracać jeżeli raz ją skończyłeś.

Opublikowano

Szkoda w przypadku ,,Wolviego" od Insomniaca, że nie ma tej ,,ultra hiper deluxe" edycji kolekcjonerskiej za dżylion gwandylionów złotych - ile by to nie kosztowało, jakby się jakaś maska, popiersie, steelbook z gry do Ps5 znalazło w takim zestawie i coś jeszcze, to w ciemno bym brał. Hoho! No ale... może... kiedyś!!

W dniu 31.07.2026 o 09:34, Pix napisał(a):

Przy wycieku danych z Insomniaca była informacja, że z Wolverinem celują w 15 godzin. Dla mnie ideolo, zwłaszcza jeśli będzie dużo dobrej zabawy i efekciarskich scenek.

Pamiętam, że dlatego właśnie uwielbiałem powtarzać wielokrotnie Uncharted 2 i 3, żeby oglądać te epickie sceny z pociągiem czy samolotem.

No i dobra nasza; ciekawie by było, gdyby za jakieś pół roku dali jakiś dodatek, np. nawiązujący do gry ze Spider-Manem od Insomniaca, czy do MCU. :D Wolverine vs Eddie Brock? <3<3 Kisiel w gaciach.

Opublikowano

Tak, myślę że wszyscy tu mamy kisiel w gaciach na samą myśl o czymś takim!!!!! <3

Opublikowano

Trochę zacząłem się jarać i w sumie zastanawiam się czy nie wziąć na premierę. Z drugiej strony, po SM2 odczucia mam bardzo mieszane, ale gdzieś czytałem że za scenariusz Rosomaka odpowiada gość, który napisał Spec Ops The Line, więc może nie trzeba będzie ratować zbyt wielu mutantów lgbt.

Opublikowano

Też wziąłem ale tylko ze względu na kupon 30zł w allegro pay. Chciałem wziąć Phantom Blade 0 ale nie ma jeszcze preorderów więc stwierdziłem, że 263zł to akceptowalna cena jak na ten tytuł.

Opublikowano

Oj ciężka ta jesień będzie dla portfela gracza. Już nie wspominając, skąd na to wszystko wziąć czas. Jakieś strategiczne tygodniowe L4 trzeba będzie wziąć w robocie w odpowiednim momencie.

Opublikowano
W dniu 31.07.2026 o 09:59, Josh napisał(a):

Ale to dopiero po przejściu gry. Gry do której już nie ma sensu wracać jeżeli raz ją skończyłeś.

Chyba że będziesz chciał sobie po prostu poszlachtować wrogów. Z drugiej strony takie Uncharted czy TLoU to w sumie też gry tylko na raz, a ograło się je kilkukrotnie.

Opublikowano

W dniu 1.08.2026 o 16:43, Uzytnik30 napisał(a):

dobry ten loganowy kawałek, jak zwykle dopieszczony exik będzie