Opublikowano piątek o 12:482 dni 5 minut temu, Sebas napisał(a):Drugą najpopularniejsza marką po pająku są xmeni jako grupa, których w tej grze nie bedzie. Wolverine jest trzeci.Batman jest duzo bardziej popularny a gierek z nim z prawdziwego zdarzenia, nie lego, jak na lekarstwoGdzie Wolverine jest najpopularniejszą postacią, więc dlatego jest drugi po pająku gdzie Pix zaznaczył, że chodzi o postać, a nie o markę samą w sobie.
Opublikowano piątek o 13:012 dni Nie no dzięki MCU to Avengersi są dzisiaj popularniejsi od X-Men, w komiksach wiadomo na odwrót.
Opublikowano piątek o 13:042 dni 1 minute ago, GearsUp said:Nie no dzięki MCU to Avengersi są dzisiaj popularniejsi od X-Men, w komiksach wiadomo na odwrót.NiePo secret wars marvel będzie cisnąć z x-menami jak pojebane. Ledwo dostali prawa i wciskają Jean Grey w spidermana
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Trailer fabularny świetny, grafika robi wrażenie. Widać skok nawet od poziomu spidera 2. Zachęcili mnie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Graficzny.Mnie powstrzymuje przee kupnem to, że na 100 procent będą misje chodzono/retrospekcyjne, albo chodzone babom. Wybijało mnie to z rytmu w Spirdeman. Gdyby to był czysty rozpierdol od początku do końca to bym brał, a tak to będą na pewno jakieś smęty. No, ale może się pomylę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 32 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Graficzny.Mnie powstrzymuje przee kupnem to, że na 100 procent będą misje chodzono/retrospekcyjne, albo chodzone babom. Wybijało mnie to z rytmu w Spirdeman. Gdyby to był czysty rozpierdol od początku do końca to bym brał, a tak to będą na pewno jakieś smęty. No, ale może się pomylę.Przeciez on w kazdym kadrze bez maski w jednym trailerze był przybity :). Nie ma opcji na luz.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 8 minut temu, Kangus napisał(a):Przeciez on w kazdym kadrze bez maski w jednym trailerze był przybity :). Nie ma opcji na luz.Aha no to lipa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 14 godzin temu, drozdu7 napisał(a):Jaki skok?No graficzny, na wcześniejszych gameplayach nawet wydawało mi się ze jest gorzej, ale po tym trailerze, animacja postaci i to jak wyglądają to kosmos. Tyle i tylko tyle.Gameplayowo nie robi żadnego wrażenia.A zachęcili mnie z 3 powodu - fabuła i reżyseria. Bardzo dobrze to wygląda.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Skoro Liam McIntyre zagrał Wolviego dla gry Insomniaca, to tak można kminić: czy jest szansa na to, że aktor dostanie angaż aktorski do postaci Rosomaka w MCU? Gdzieś tam Feige wygadał się, że na razie (rzekomo) Jackman ma pojawić się w przynajmniej jednym z pierwszym filmów z Sagi X-Men w MCU. A co będzie dalej? Hmmm. Może Liam?14 godzin temu, Rtooj napisał(a):Trailer fabularny świetny, grafika robi wrażenie. Widać skok nawet od poziomu spidera 2. Zachęcili mnie.Ostatnie szlify, z tego co głoszą internety, Studio Insomniac przeznaczyło w pracy nad grą do jej optymalizacji dla Ps5 Pro. Po premierze gry trzeba będzie zobaczyć te rzekome różnice w technologii w tej grze na Ps5 i Ps5 Pro. XD