Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel's Wolverine

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Sebas napisał(a):

Drugą najpopularniejsza marką po pająku są xmeni jako grupa, których w tej grze nie bedzie. Wolverine jest trzeci.

Batman jest duzo bardziej popularny a gierek z nim z prawdziwego zdarzenia, nie lego, jak na lekarstwo

Gdzie Wolverine jest najpopularniejszą postacią, więc dlatego jest drugi po pająku gdzie Pix zaznaczył, że chodzi o postać, a nie o markę samą w sobie.

• Odpowiedzi 644
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Observer
    Observer

Jakbym chciał oglądać mordy starych wkurwionych bab to bym chodził na spotkania spółdzielni mieszkaniowej.

• Przesadzają. Streamable Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable.

• Wersja bez przeróbki wygląda jakby za chwilę miała poprowadzić Sprawę dla Reportera

Opublikowano

Nie no dzięki MCU to Avengersi są dzisiaj popularniejsi od X-Men, w komiksach wiadomo na odwrót.

Opublikowano
1 minute ago, GearsUp said:

Nie no dzięki MCU to Avengersi są dzisiaj popularniejsi od X-Men, w komiksach wiadomo na odwrót.

Nie

Po secret wars marvel będzie cisnąć z x-menami jak pojebane. Ledwo dostali prawa i wciskają Jean Grey w spidermana

Opublikowano

Trailer fabularny świetny, grafika robi wrażenie. Widać skok nawet od poziomu spidera 2. Zachęcili mnie.

Opublikowano

Graficzny.

Mnie powstrzymuje przee kupnem to, że na 100 procent będą misje chodzono/retrospekcyjne, albo chodzone babom. Wybijało mnie to z rytmu w Spirdeman. Gdyby to był czysty rozpierdol od początku do końca to bym brał, a tak to będą na pewno jakieś smęty. No, ale może się pomylę.

Opublikowano
32 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Graficzny.

Mnie powstrzymuje przee kupnem to, że na 100 procent będą misje chodzono/retrospekcyjne, albo chodzone babom. Wybijało mnie to z rytmu w Spirdeman. Gdyby to był czysty rozpierdol od początku do końca to bym brał, a tak to będą na pewno jakieś smęty. No, ale może się pomylę.

Przeciez on w kazdym kadrze bez maski w jednym trailerze był przybity :). Nie ma opcji na luz.

Opublikowano
14 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

Jaki skok?

No graficzny, na wcześniejszych gameplayach nawet wydawało mi się ze jest gorzej, ale po tym trailerze, animacja postaci i to jak wyglądają to kosmos. Tyle i tylko tyle.

Gameplayowo nie robi żadnego wrażenia.

A zachęcili mnie z 3 powodu - fabuła i reżyseria. Bardzo dobrze to wygląda.

Opublikowano

Skoro Liam McIntyre zagrał Wolviego dla gry Insomniaca, to tak można kminić: czy jest szansa na to, że aktor dostanie angaż aktorski do postaci Rosomaka w MCU? Gdzieś tam Feige wygadał się, że na razie (rzekomo) Jackman ma pojawić się w przynajmniej jednym z pierwszym filmów z Sagi X-Men w MCU. A co będzie dalej? Hmmm. Może Liam?

14 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Trailer fabularny świetny, grafika robi wrażenie. Widać skok nawet od poziomu spidera 2. Zachęcili mnie.

Ostatnie szlify, z tego co głoszą internety, Studio Insomniac przeznaczyło w pracy nad grą do jej optymalizacji dla Ps5 Pro. Po premierze gry trzeba będzie zobaczyć te rzekome różnice w technologii w tej grze na Ps5 i Ps5 Pro. XD

Opublikowano
20 godzin temu, Rtooj napisał(a):

No graficzny, na wcześniejszych gameplayach nawet wydawało mi się ze jest gorzej, ale po tym trailerze, animacja postaci i to jak wyglądają to kosmos. Tyle i tylko tyle.

Gameplayowo nie robi żadnego wrażenia.

A zachęcili mnie z 3 powodu - fabuła i reżyseria. Bardzo dobrze to wygląda.

Tyle, że to są prawie same przerywniki i pare finisherów.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Trochę straszne, że z korytarzówką na zapewne 11 godzin grzebali się 5 lat.

Opublikowano

Nie.

Myślę że ganianie kurduplem po otwartych lokacjach nikogo by nie bawiło. Ledwo to te walki w kill roomach emocjonują, a co dopiero bieganie po chodnikach i górach i szukaniu ukrytych komiksów marvela.

Opublikowano

Mówili że to będzie liniowa gra ale część leveli będzie miało bardziej otwartą strukturę pewnie jak w TLOU2.

Opublikowano
2 godziny temu, Patapon napisał(a):

Trochę straszne, że z korytarzówką na zapewne 11 godzin grzebali się 5 lat.

Trochę śmieszne zarzucać insomniacom, że się grzebią. W tej generacji to jest chyba najbardziej płodne studio deweloperskie (i to mówię ogólnie, nie tylko w porównaniu z innymi studiami sony). Wiadomo, że oprócz Wolverine, robią jeszcze SM3 (do tego plotkowany Venom i anulowany projekt mutliplayerowy) i nowego Ratcheta. A w tym leaku sprzed kilku lat to jeszcze byli xmeni (ale to zakładam wczesna preprodukcja i za to się pewnie weźmie team od wolverine) i nowe ip (też pewnie dopiero w fazie preprodukcji).

Opublikowano

Ja to się bardzo cieszę, że to korytarzówka. Zawsze wezmę chętniej 12-14 intensywnych godzin od rozwleczonych na siłę gównoquestami 50.

Opublikowano

To ze mniejsza to na plus, ale i tak wyglada na lekki zieeew po tym co widzę. W sensie odczucie ala "juz w to pare razy gralem". No nic, inni niech sie bawią:).

Opublikowano
1 godzinę temu, MBeniek napisał(a):

Trochę śmieszne zarzucać insomniacom, że się grzebią. W tej generacji to jest chyba najbardziej płodne studio deweloperskie (i to mówię ogólnie, nie tylko w porównaniu z innymi studiami sony). Wiadomo, że oprócz Wolverine, robią jeszcze SM3 (do tego plotkowany Venom i anulowany projekt mutliplayerowy) i nowego Ratcheta. A w tym leaku sprzed kilku lat to jeszcze byli xmeni (ale to zakładam wczesna preprodukcja i za to się pewnie weźmie team od wolverine) i nowe ip (też pewnie dopiero w fazie preprodukcji).

Nie studio, a dwa studia. Jedno w Kalifornii, a drugie w Karolinie Północnej. Trochę śmieszne, że o tym nie wiesz.

Opublikowano
3 minuty temu, Patapon napisał(a):

Nie studio, a dwa studia. Jedno w Kalifornii, a drugie w Karolinie Północnej. Trochę śmieszne, że o tym nie wiesz.

Mylisz pojęcie między studiem a siedzibą/lokalizacją. A na oficjalnej stronie promują/pokazują już tylko to biuro w Burbank.

Dodatkowo insomniaki mają dalej politykę „digital-first” i większość stanowisk może być wykonywana zdalnie, bez żadnego odgórnego nakazu przychodzenia do biura minimum ileś tam dni w tygodniu. Nawet na stronie się chwalą, że mają pracowników z 25+ stanów i kilku kanadyjskich prowincji. Gdzie większość amerykańskich studiów (AAA) po pandemii wróciła do stałej pracy biurowej (albo wymaganej ilości dni w biurze per tydzień).

Opublikowano

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLC76rNW_m3xTXdefE8fd3m9fieWfQ

No dybry, to tylko wklejka; dla wielu z was zapewne do obejrzenia na lapku, ,,fonie", czy normalnie gdzieś na kompie. Generalnie nie odzwierciedla ona jakości obrazu i tego całego ,,odwzorowywania rzeczywistości" Wolviego przez grafikę gry... Screeny i gameplaye widziałem na swoim Bravia 7 85cali MiniLed-QLED w ustawieniach na wysokim kontraście, gamma, HDRach i całych tych boostowaniach do 60 FPSów... no i wygląda sama gra, bo na to się zanosi... hoho, mega kapitalnie! Łeeej. :D I zapomniałem, że w listopadzie GTA VI z premierą. daddy

Opublikowano
10 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

Generalnie nie odzwierciedla ona jakości obrazu i tego całego ,,odwzorowywania rzeczywistości" Wolviego przez grafikę gry

Trochę trudno wyłapać te graficzne niuanse, bo przez pomyłkę wstawiłeś obraz w rozdzielczości SD-Ready.

Opublikowano

W dniu 26.07.2026 o 09:08, Donatello1991 napisał(a):

Aha no to lipa.

Nie chodzi mi o tekst tutaj, ale raczej o screen po prawej, gdzie to jest facet który na każdym kadrze bez maski przeprasza za to że żyje. Tęstkona za przerysowanymi dwuwymiarowymi badassami z lat 80 silna, bo to się sprawdzało jako postać do relaksu, a nie zastanawiania się nad życiem i dokladnia sobie rozterek bohatera do swoich problemów.

image.png