Opublikowano 15 września 20213 l no elo Wczoraj pierwszy sezon "ligi dla biedaków" wystartował https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/fixtures-results/#/md/34656 Podepniesz @Square
Opublikowano 21 października 20213 l Roma przegrała 1:6, czy Mourinho kiedykolwiek stracił 6 bramek w jednym meczu?
Opublikowano 25 maja 20222 l Potwierdzam tą "legendarną" jakość Viaplay Jeśli przyszły sezon najlepszej ligii mam oglądać w takich warunkach, to ja dziękuję.
Opublikowano 26 maja 20222 l W dniu 21.10.2021 o 21:41, krzysiek923 napisał: Roma przegrała 1:6, czy Mourinho kiedykolwiek stracił 6 bramek w jednym meczu? Jak widać to były dobrego złe początki.
Opublikowano 26 maja 20222 l Mourinho może już zawsze mówić, że przyniósł Romie pierwsze od kilkunastu lat, jakże oczekiwane i kluczowe, TROFEUM.
Opublikowano 27 maja 20222 l Jak się od tylu lat nic nie wygrało to i takie trofeum smakuje jak wygranie LM.
Opublikowano 27 maja 20222 l Zawężając do ostatnich trofeów europejskich, to będzie jakieś 60 lat, więc dla klubu na pewno jest to wydarzenie. Wiadomo, jaką ma wagę kibicowsko i prestiżowo ogółem, ale jednak zdobyli ten puchar jako pierwsi i pod tym względem jest to jakiś bonus, bo w kontekście tego pucharu będą pierwszym skojarzeniem. Przypominam, jak my tutaj w Polsce jaramy się UDZIAŁEM (jakiegokolwiek klubu) w LM, czy nawet Lidze Europy, a reprezentacyjnie, jak podchodzi się u nas do "towarzyskich" potyczek w Lidze Narodów. Do dzisiaj musimy słuchać wynurzenia leśnych dziadków o zatrzymaniu Anglii na Wembley, a to był jeden mecz, JEDEN. Edytowane 27 maja 20222 l przez krzysiek923
Opublikowano 7 lipca 20222 l Banda debili, na swoim stadionie, w pucharach, to trzeba być półgłówkami.
Opublikowano 7 lipca 20222 l https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-konferencji-europy/lechia-akademija-wielka-awantura-na-stadionie-w-gdansku-moglo-dojsc-do-tragedii/yb6w0x5
Opublikowano 7 lipca 20222 l Lech do przodu, Pogoń niszczy Islandczyków, Lechia póki co 2:0. Midg... EXTRAklasa stronk
Opublikowano 8 lipca 20222 l To co z pol banki kary teraz i zamykamy stadion na 2-3 mecze w pucharach?
Opublikowano 15 lipca 20222 l Piłkarze ekstraklasy, chyba najbardziej przepłacany zawód na świecie. Wiecie, że w tej drużynie, z którą przegrała Pogoń, jest kilku nauczycieli, jakiś murarz, chłopaki sobie grają w wolnym czasie
Opublikowano 15 lipca 20222 l 12 minutes ago, YETI said: Piłkarze ekstraklasy, chyba najbardziej przepłacany zawód na świecie. Wiecie, że w tej drużynie, z którą przegrała Pogoń, jest kilku nauczycieli, jakiś murarz, chłopaki sobie grają w wolnym czasie Strach pomyśleć co by było, gdyby tam więcej zawodoców grało...
Opublikowano 21 lipca 20222 l Dwie wygrane i dwa remisy dzisiaj. Jak tak dalej pójdzie, zrobimy w tym roku więcej punktów do rankingu niż przez ostatnie dwajścia lat