Opublikowano 15 stycznia 20232 l 22 godziny temu, Bigby napisał: Słabo przekonywująca ta gra. I jeszcze ten mechaniczny boss brzmiący jak Cleric Beast. Ta a ten atak co ładuje elektryczność to jest darkbeast Paarl z BB. Jakiś tam pomysł na grę mieli ale mogli się postarać żeby to wszystko nie wyglądało aż tak oczywiście.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Autor Premiera Sierpień 2023. Myślałem, że jednak wpadnie dużo wcześniej.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Autor Swoją drogą klimatyczny trailerek. Do tego piękna zrzynka z wejścia Ludwiga w Bb
Opublikowano 20 lutego 20232 l Ta gra nawet się nie wstydzi tego, że jest kalką BB, trochę to niepokojące, ale wygląda dobrze.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Autor Przeszedłem, jest klimacik, kojarzy się mocno ze Steelrising, ale Steelrising przy tym to totalne drewno. Z Bloodbornem też ofkorz. Parowanie się mocno przydaje, ale trza trochę ogarnąć animacje ataków, bo wjeżdża pamięć mięśniowa z soulsów mocno xD Będzie grane Edytowane 8 czerwca 20231 r przez Szermac
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Mega dobrze się w to gra. Fajnie, że wychodzi w gamepassie. Na bank będzie grane i czekam.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r A mi właśnie przeszkadza sterowanie, klimatu tu nie ma za grosz, wygląda jak modułowe pokoje zrobione przez fana bloodborne'a który nie za bardzo potrafi stworzyć nic więcej niż policjantów ze znakami drogowymi i poprzyklejanymi wszędzie plakatami informującymi o tym że cyrk przyjeżdza do miasta. Doszedłem do prawdopodobnie ostatniego bossa w demie i wylączyłem.
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Ja też raczej podziękuje. Dość już tych soulsów się człowiek przez lata nagrał. Trochę sztywne te animacje.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Pograłem pół godziny. Do gp w sam raz. Czuć inspiracje bloodborne, ale to za mało.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Walka jest zbyt drewniana jak dla mnie. Szczerze to nie wiem, czy mam ochotę grać w pełniaka, nawet za darmo z GP.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Trailer spoko, ale w sumie to nawet mi się nie chce sprawdzać demka. Strasznie dużo ksera/mocnych inspiracji z innych gier widzę - BB, Soulsy, Bioshock. Niby w porządku połączenia ale wcale się to nie komponuje w ich wydaniu w całość skoro tak się rzucają w oczy te elementy z osobna na trailerze.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r 3 minuty temu, messer88 napisał: Trailer spoko, ale w sumie to nawet mi się nie chce sprawdzać demka. Strasznie dużo ksera/mocnych inspiracji z innych gier widzę - BB, Soulsy, Bioshock. Niby w porządku połączenia ale wcale się to nie komponuje w ich wydaniu w całość skoro tak się rzucają w oczy te elementy z osobna na trailerze. To tylko demko, ale nie poczułem właśnie przez to co napisałeś, że gra ma swoje " ja ".
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Bo nie ma, w demie boli też prostota pomieszczeń, z pudełka wchodzisz do pudełka, żadnych pomysłowych lokacji, w bloodborne ciągle można było zawiesić na czymś oko, i całość była jak z baśni, tutaj myśleli że polecą na rozbitych wozach i martwych koniach. Ta poprzednia gra z androidami, steelrising chyba, to wygląda jak druga część. Dzięki że dali demo, podobnie jak z forspoken przekona nieprzekonanych
Opublikowano 9 czerwca 20231 r A mi przypasowało, skończyłem demo całe i bawiłem się świetnie, mocne inspiracje ukochanym Bloodborne to tylko za plus uważam klimat też ciekawy i fakt przypomina steel’a
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Demo ograne Mam taki głód na bb, że temu Pinokio niewiele brakuje by być jego pełnoprawnym sequelem. Wjeżdża day one