Skocz do zawartości

Alan Wake II

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Niestety dopiero jutro od 6 rano.

Zapomniałem o tym, to wygląda na to, że nie pogram, aż do 2 listopada :whyyy:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 144,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano

Dobrze się bawiłem przy AW1. Nie jest to może moja ulubiona gra od Remedy, ale podoba mi się gdzie zawędrowali z tą pozycją. Jutro późno dosyć będe miał czas dopiero zagrać ale chociaż 5 dni wolnego:obama:

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Która wersje lepiej wziąć Xsx czy ps5? W 30fos będę grał.

Bez znaczenia, ale pewnie ds ma jakieś fajne fiunckje 

Opublikowano

jeszcze na skillupa czekam ale to wyżej to tylko utwierdzenie jaki dziki fun na nas czeka :] 

Opublikowano
24 minuty temu, messer88 napisał:

Jak to, przecież klakiery z ppe pisały, że będzie niegrywalne a tu nawet na Series S nie ma problemów? :/

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał:

JKLN3ej.gif

JKLelJn.gif

JKLNFmx.gif

Animacje mord to top1, chyba ładniejsze mordy niż w The Last of Us 2.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Wiadomo jaka długość gry?

Około 20 godzin.

Opublikowano
20 minut temu, Bartg napisał:

Turcja 139 zł :szekle:

Trzeba było brać jak na plejaczku było jeszcze po tureckiej cenie i dało się w ogóle kupować :sadkek:

Opublikowano
28 minut temu, Bigby napisał:

Około 20 godzin.

Idealna długość.

Tak w ogóle ten premierowy zwiastun wygląda jak nowy sezon True Detective.

Opublikowano

Takie gry to w ogóle trzeba celebrować w tych czasach, bo jednak większość to wtórne, często rozwleczone twory bez polotu, a mało gier bardziej liniowych mocno nastawionych na historię, mających swój unikalny styl. Całe szczęście, że są jeszcze ekipy, którym się chce robić tego typu gry bez obaw o to, że się nie sprzeda i robią to świetnie. Po reckach wydaje się, że to będzie główny faworyt do goty.

Opublikowano

No i ch... wymiękłem :reggie:
18b6cf472f292-screenshotUrl-min.thumb.png.d6ff1260da847e0d5e4da8f4cc393fcd.png

Akurat do pierwszego mam wolne, więc idealnie wjedzie na taki "długi weekend" :fsg:

Opublikowano

I tak pewnie wydadzą taką edycję pudełkową razem z dlc. 

Opublikowano

Tylko pod warunkiem ze zarobia wczesniej tony hajsu  zeby miec wyjebane na rynek uzywek.

E: eh wybaczcie ale dzie nie moj dzien i pisze jak retard (tak wiem, ze zawsze tak jest, z gory dzieki za taka odp!)

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Jeśli gierka jest tak dobra, jak tutaj się maluje to i tak kupię w pudełku, jeśli kiedyś ukaże się takie wydanie :sweat:

Opublikowano

Dobrze jest mieć kilka dni wolnego i rozpocząć zabawę już od rana. :tokar: