Opublikowano 26 października 20231 r 7 minut temu, Bigby napisał: Niestety dopiero jutro od 6 rano. Zapomniałem o tym, to wygląda na to, że nie pogram, aż do 2 listopada
Opublikowano 26 października 20231 r Dobrze się bawiłem przy AW1. Nie jest to może moja ulubiona gra od Remedy, ale podoba mi się gdzie zawędrowali z tą pozycją. Jutro późno dosyć będe miał czas dopiero zagrać ale chociaż 5 dni wolnego
Opublikowano 26 października 20231 r 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Która wersje lepiej wziąć Xsx czy ps5? W 30fos będę grał. Bez znaczenia, ale pewnie ds ma jakieś fajne fiunckje
Opublikowano 26 października 20231 r jeszcze na skillupa czekam ale to wyżej to tylko utwierdzenie jaki dziki fun na nas czeka :]
Opublikowano 26 października 20231 r 24 minuty temu, messer88 napisał: Jak to, przecież klakiery z ppe pisały, że będzie niegrywalne a tu nawet na Series S nie ma problemów?
Opublikowano 26 października 20231 r Godzinę temu, Bigby napisał: Animacje mord to top1, chyba ładniejsze mordy niż w The Last of Us 2.
Opublikowano 26 października 20231 r 20 minut temu, Bartg napisał: Turcja 139 zł Trzeba było brać jak na plejaczku było jeszcze po tureckiej cenie i dało się w ogóle kupować
Opublikowano 26 października 20231 r 28 minut temu, Bigby napisał: Około 20 godzin. Idealna długość. Tak w ogóle ten premierowy zwiastun wygląda jak nowy sezon True Detective.
Opublikowano 26 października 20231 r Takie gry to w ogóle trzeba celebrować w tych czasach, bo jednak większość to wtórne, często rozwleczone twory bez polotu, a mało gier bardziej liniowych mocno nastawionych na historię, mających swój unikalny styl. Całe szczęście, że są jeszcze ekipy, którym się chce robić tego typu gry bez obaw o to, że się nie sprzeda i robią to świetnie. Po reckach wydaje się, że to będzie główny faworyt do goty.
Opublikowano 26 października 20231 r No i ch... wymiękłem Akurat do pierwszego mam wolne, więc idealnie wjedzie na taki "długi weekend"
Opublikowano 26 października 20231 r Tylko pod warunkiem ze zarobia wczesniej tony hajsu zeby miec wyjebane na rynek uzywek. E: eh wybaczcie ale dzie nie moj dzien i pisze jak retard (tak wiem, ze zawsze tak jest, z gory dzieki za taka odp!) Edytowane 26 października 20231 r przez pawelgr5
Opublikowano 26 października 20231 r Jeśli gierka jest tak dobra, jak tutaj się maluje to i tak kupię w pudełku, jeśli kiedyś ukaże się takie wydanie
Opublikowano 26 października 20231 r Dobrze jest mieć kilka dni wolnego i rozpocząć zabawę już od rana.