Opublikowano 26 maja26 maj Właśnie tak miałem w jednym przypadku ze znakiem na ścianie, że ten rozbłysk go uaktywnił. Na szczęście nie ze wszystkim w tych podziemiach trzeba walczyć bo amunicji tam nie ma za wiele. Te przejścia między poziomami metra też nie są jednoznaczne wiec to plus te zmiany przestrzeni potrafią namieszać, ale dobrze jest więcej eksploracji, a jeszcze tam spotkałem tego szeryfa, z którym pogadałem. Ale wieczorem granie na słuchawkach robi robotę, chyba jestem za stary już na gry w takim klimacie, ale nie mogę się oderwać
Opublikowano 26 maja26 maj Nie mogę się doczekać Twoich wrażeń po "We Sing" - będziesz wiedział o co chodzi
Opublikowano 27 maja27 maj Na razie bardzo mi się podoba i te rozdziały co mam za sobą świetnie mi weszły. Bardzo polubiłem Sagę jako główną bohaterkę.
Opublikowano 28 maja28 maj A mam jeszcze jedno pytanie. W podpowiedziach często się pojawia, że jak się poświeci latarką na te cienie/duchy to można rozpoznać tego agresywnego wiecie jak? Bo jak na nich świece to wyglądają tak samo i czasem jak obok przechodzę to mnie atakuje, a czasem nie.
Opublikowano czwartek o 09:505 dni O ile się nie mylę to większość z nich to tylko zjawy i jeśli zbliży do nich powoli i oświetlenie latarką sprawi to, że się rozproszą jak dym. Jeśli tego nie robią to na bank jest wśród nich prawdziwy opętany. i trzeba się szykować na walkę. Szybkie przebiegania obok nich może się skończyć atakiem, lecz czasami jak się ma mało amunicji to można ratować się ucieczką lub wejście w źródło światła.
Opublikowano czwartek o 10:035 dni Właśnie z tym miałem problem bo w metrze była taka grupka i jak szedłem powoli bez latarki to normalnie między nimi przeszedłem, ale jak wracałem i ich oświetliłem to chyba 3 mnie zaatakowało
Opublikowano niedziela o 17:001 dzień W dniu 26.05.2025 o 22:21, Wredny napisał(a):Nie mogę się doczekać Twoich wrażeń po "We Sing" - będziesz wiedział o co chodzi he he gruba jazda jest w tym rozdziale. Kto na to wpadł to nie wiem, ale ten rozdział to jakiś kosmos :)