Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano

Bardziej o coś w stylu 7 zł za miesiąc mi chodzi, jak to było kiedyś, bo na cały rok raczej nie potrzebuje.

Opublikowano

Czy są na disney+ jakies nowe seriale warte uwagi czy same starocie, a z nowosci tylko star wars i marvel?

Opublikowano

Niedawno oglądałem Reservation Dogs, takie Skins w kulturze i wierze Indian, nic wybitnego, ale na pewno świeża i nieoklepana tematyka, ma fajne momenty.

No i Gumisie dodali :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

No i Gumisie dodali :kaz:

Kusi, ale mogliby dać jakieś promo.

Opublikowano

Flamin' Hot całkiem ciekawa produkcja biograficzna z niezłą obsadą. Trochę podkoloryzowana, ale fajnie zrobiona. Eva Longoria jako reżyser :notbad:

Opublikowano

Całość trzyma poziom generalnie.

Opublikowano

Tak coś czułem, że jest za dobrze, bo teraz na zwykłym koncie nawet na kilku urządzeniach jednocześnie można oglądać.

Opublikowano

Kto pierwszy powie "tak", ten oberwie pomelo.

Opublikowano
7 godzin temu, Rudiok napisał:

Czy to już czas na powrót torrentów?

Powrót?

Ja cały czas łoję od 20 lat.

Opublikowano
17 godzin temu, Masorz napisał:

Powrót?

Ja cały czas łoję od 20 lat.

Rarbg zdechł, to co teraz najlepsze? 

Opublikowano

Nie boisz się wjazdu na chatę przez torrenty? Ja właśnie przez to przestałem korzystać z tego. 

Opublikowano
8 minut temu, Figaro napisał:

Ja jeszcze bym spytal o kwestie moralne :)

Disney i netflix nie wiedzą co to kwestie moralne także walić. 

Opublikowano
17 minut temu, Plugawy napisał:

Disney i netflix nie wiedzą co to kwestie moralne także walić. 

Rzeklbym ze Biedronka nie zna ich bardziej, niz firma streamujaca gowna.

Opublikowano

Jak czegoś nie da się wypożyczyć legalnie na jakimś serwisie typu amazon czy apple tv za  te 16 zł to nie widzę problemu z torrentem (mówię konkretnie o wypożyczeniu, a nie zakupie za sześć dych, żeby obejrzeć raz bo streamingi zabiły wypożyczalnie). Pomelo jak już jest w sklepie to nie trzeba kraść. Można kupić.

Opublikowano
35 minut temu, Figaro napisał:

Rzeklbym ze Biedronka nie zna ich bardziej, niz firma streamujaca gowna.

Ten jak się próbuje wybielić :pawel:

Opublikowano

Właśnie oglądam drugi sezon The Bear. Tak jak mocno zwolnił i ma całkiem inne tempo to odcinek świąteczny to jakieś czyste złoto. Jest moc.