Opublikowano 19 lipca 20231 r Bardziej o coś w stylu 7 zł za miesiąc mi chodzi, jak to było kiedyś, bo na cały rok raczej nie potrzebuje.
Opublikowano 26 lipca 20231 r Czy są na disney+ jakies nowe seriale warte uwagi czy same starocie, a z nowosci tylko star wars i marvel?
Opublikowano 26 lipca 20231 r Niedawno oglądałem Reservation Dogs, takie Skins w kulturze i wierze Indian, nic wybitnego, ale na pewno świeża i nieoklepana tematyka, ma fajne momenty. No i Gumisie dodali
Opublikowano 26 lipca 20231 r Godzinę temu, krupek napisał: No i Gumisie dodali Kusi, ale mogliby dać jakieś promo.
Opublikowano 31 lipca 20231 r Flamin' Hot całkiem ciekawa produkcja biograficzna z niezłą obsadą. Trochę podkoloryzowana, ale fajnie zrobiona. Eva Longoria jako reżyser
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Tak coś czułem, że jest za dobrze, bo teraz na zwykłym koncie nawet na kilku urządzeniach jednocześnie można oglądać.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Jak będą cyrki jak z netflixem że jest problem oglądać w dwóch miejscach to słabo.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 7 godzin temu, Rudiok napisał: Czy to już czas na powrót torrentów? Powrót? Ja cały czas łoję od 20 lat.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 17 godzin temu, Masorz napisał: Powrót? Ja cały czas łoję od 20 lat. Rarbg zdechł, to co teraz najlepsze?
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Nie boisz się wjazdu na chatę przez torrenty? Ja właśnie przez to przestałem korzystać z tego.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 8 minut temu, Figaro napisał: Ja jeszcze bym spytal o kwestie moralne Disney i netflix nie wiedzą co to kwestie moralne także walić.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 17 minut temu, Plugawy napisał: Disney i netflix nie wiedzą co to kwestie moralne także walić. Rzeklbym ze Biedronka nie zna ich bardziej, niz firma streamujaca gowna.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Jak czegoś nie da się wypożyczyć legalnie na jakimś serwisie typu amazon czy apple tv za te 16 zł to nie widzę problemu z torrentem (mówię konkretnie o wypożyczeniu, a nie zakupie za sześć dych, żeby obejrzeć raz bo streamingi zabiły wypożyczalnie). Pomelo jak już jest w sklepie to nie trzeba kraść. Można kupić.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 35 minut temu, Figaro napisał: Rzeklbym ze Biedronka nie zna ich bardziej, niz firma streamujaca gowna. Ten jak się próbuje wybielić
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Właśnie oglądam drugi sezon The Bear. Tak jak mocno zwolnił i ma całkiem inne tempo to odcinek świąteczny to jakieś czyste złoto. Jest moc.