Opublikowano piątek o 11:385 dni No niestety. GTA online wciąż zarabia grube pieniądze i się nie opłaca teraz wydawać nowej gierki.
Opublikowano piątek o 11:415 dni Ale serio już niezła odklejka że nawt c0rwa screena nie dali na osłode xD
Opublikowano piątek o 11:425 dni Jebać te kurwy z rockstara xDDDDDDDDDDDAle tam musi być burdel Edytowane piątek o 11:435 dni przez Rooofie
Opublikowano piątek o 11:465 dni Ciekawe czy teraz wysypie się masa premier na 2025r. bo już nie trzeba uważać na olbrzyma.
Opublikowano piątek o 11:555 dni Że przesuną i nie wyjdzie w 2025 to było przecież pewne ale że przy okazji nie dają trailera lub screenów to yebane przegięcie
Opublikowano piątek o 12:035 dni No i gitara. Dokładna data premiery daje nadzieję że to już odtateczna bo wcześniej był tylko okres dwa razy i dwa przesunięcia średnio o pół roku. W tym roku i tak jest tyle bangierów że jest w co grać a 2026 to na razie gówno obesrane więc dobrze że jest coś na co będzie warto czekać.
Opublikowano piątek o 12:045 dni Przynajmniej zdążą przed premierą PS6 żeby sprzedać 2x :) To po premierze GTA VI, RDR3 w 2035?
Opublikowano piątek o 12:195 dni Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.
Opublikowano piątek o 12:205 dni Ziobro zaskoczenia. Pewnie i tak jeszcze przełożą Do tego czasu faktycznie gierki będą po 100 dolców.
Opublikowano piątek o 12:255 dni 5 minut temu, Tralalala napisał(a):Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.To uwierz. Tu nie ma nawet dyskusji.
Opublikowano piątek o 12:305 dni 44 minuty temu, Butt napisał(a):Czyli jednak Henryczek Boży goty 2025 walkowerem Nie sądzę.
Opublikowano piątek o 12:305 dni 9 minut temu, Tralalala napisał(a):Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.To samo chociaż licze że miło się zaskocze jak przy rdr2 gdzie po ograniu gta 5 nawet nie liczyłem że nawet dobiją do poziomu rdr1 a jednak się udało
Opublikowano piątek o 12:435 dni Niby się spodziewałem ale i tak trochę smutek. Do tego nawet jednego screena nie dać to już czyste leczenie w huja. Jak nawet nie zrobią kolejnego przełożenia premiery to i tak raczej będzie warto zaczekać do jesieni na xsx2. Branża schodzi na psy.
Opublikowano piątek o 12:545 dni Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..
Opublikowano piątek o 12:555 dni Teraz, jimmy napisał(a):Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..Kończą generację gta6 za rok, 2027 wersja na next geny