Opublikowano sobota o 21:133 dni W dniu 7.11.2025 o 10:30, mario10 napisał(a):Niestety mam podobnie do GTAV podchodziłem 2-3 razy i nie skończyłem nigdy, za to RDR2 cymesik i wolałbym RDR3 zamiast GTAVI.Ja mam odwrotnie.W SA olałem jakieś siłownie itp bzdury. W 5 podobały mi się misje, postacie, każda zupełnie inna, ale działali razem. Przełączanie się między nimi. Trevor W RDR2 podobał mi się tylko Artur, że dwójka jest akcja przed jedynką. Świat jaki zrobili to czapki z głów, bo detal przeokrutny. Ale sama gra jako calosc nudna i potem juz mnie wkurwiala gadka, że Dutch ma plan. Obie gry mimo wspólnych cen, są inne na swój sposób. Inna dynamika i oddanie czasu w jakich są osadzone. I chwała Bogu, ale minimalnie wyżej stawiam GTA V nad RDR2.
Opublikowano sobota o 22:023 dni Ja życze sobie i wam by GTA VI było tym GTA, na które wszyscy czekali, czyli poziom tego co było w GTA SA tylko w nowoczesnej oprawie, fajnymi pobocznymi aktywnościami etc.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ja bym wolał bardziej poważne i dojrzałe GTA, bez jetpacków i innych sci-fi gadżetów. Poważną, kryminalną historię. Oczywiście świat dookoła będzie pewnie przesadzony, ale liczę bardziej na duchowy powrót do GTA4 zamiast kontynuowanie kierunku obranego w GTA5.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. A czy GTA 5 miało sci-fi gadżety w kampanii? Ta seria zawsze miała powalone gadżety, a jetpacki to chyba od zawsze. Dajmy grom być FUN.