Opublikowano 23 sierpnia23 sie Pojawiają się NPCe na chodnikach ale ich ilość jest zbliżona do tych z V. Przypuszczam, że tutaj chodzi o ograniczoną moc konsol a nie stary build.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 1 minutę temu, Rooofie napisał(a):Pojawiają się NPCe na chodnikach ale ich ilość jest zbliżona do tych z V. Przypuszczam, że tutaj chodzi o ograniczoną moc konsol a nie stary build.To samo pisze od początku. Ludzie spodziewają się potężnego skoku a nikt nie pamięta, że V działała w 720p, gubiła klatki, ruch na drodze był mały a przechodniów prawie wcale nie było i tłumaczono wtedy, że obecna generacja na to nie pozwala. Gdy V wyszła na PS4 wtedy ilość przechodniów nawet reklamowano na trailerze. Tutaj zapewne też będzie tak, że dopiero na PS7 będziemy widzieć większe tłumy...
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 26 minut temu, wojtas011 napisał(a):przeciez to mod do gta 5tu jest prawdziwyPiękna scena, kwintesencja GTA i ameryczki
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 11 minut temu, Grześ napisał(a):To samo pisze od początku. Ludzie spodziewają się potężnego skoku a nikt nie pamięta, że V działała w 720p, gubiła klatki, ruch na drodze był mały a przechodniów prawie wcale nie było i tłumaczono wtedy, że obecna generacja na to nie pozwala. Gdy V wyszła na PS4 wtedy ilość przechodniów nawet reklamowano na trailerze. Tutaj zapewne też będzie tak, że dopiero na PS7 będziemy widzieć większe tłumy...Ale w wersji na ps4 też nie było wcale jakoś super pod tym względem. Pamiętam nawet jakieś tłumaczenia ludzi że w los angeles wszędzie sie jeździ samochodami dlatego tak mało przechodniów
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Na PS5 w miejscach, gdzie nie ma ruchu ulicznego (okolice plaży, parku rozrywki) zdążają się większe tłumy. W VI spodziewam się tłumów jak w RDR2, czyli wcale
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Nie no nie powinno być źle. Byle nie było właśnie jak w piątce gdzie było mnóstwo miejscówek bez śladu npcta szczególnie w miejscówkach poza samym miastem
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ale w wersji na ps4 też nie było wcale jakoś super pod tym względem. Pamiętam nawet jakieś tłumaczenia ludzi że w los angeles wszędzie sie jeździ samochodami dlatego tak mało przechodniów Oczywiście jest w tym sporo prawdy bo infrastruktura drogowa stanów ma wy.jebane w przechodniów, tam na prawdę 99% ludzi porusza się autem nawet jeśli ma do przebycia tylko kilkaset metrów. Oczywiście w dużych aglomeracjach w okolicach parków, plaż czy dzielnic typowo handlowych ten ruch pieszy jest ogromny ale wszędzie poza jest mały/znikomy nie wspominając już o tym, że chodniki to nie jest tak popularny i nieodłączny widok krajobrazu jak w Europie.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Ponoć temu npc na stacji urwało nóżkę jak w niego wycofał, ale w tej chujowej jakości nie mogę się tego dopatrzeć. Jakby było gore z RDR 2 to wypas, chociaż miałem wrażenie że się pod niego zawinęła.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 15 minut temu, Grześ napisał(a):To samo pisze od początku. Ludzie spodziewają się potężnego skoku a nikt nie pamięta, że V działała w 720p, gubiła klatki, ruch na drodze był mały a przechodniów prawie wcale nie było i tłumaczono wtedy, że obecna generacja na to nie pozwalaJuz drugi raz czytam to w tym temacie. Ludzie chyba nie pamietaja, ze jak na mozliwosci PS3 i X360, ruch uliczny byl naprawde spory - wiekszy niz w GTA 4. Pamietam wlasnie swoje pierwsze wrazenia i zachwyt iloscia aut na autostradzie. Dziwilem sie, ze X360 to wtedy uciagnal. Owszem, kolejne wersje zwiekszyly ruch uliczny, ale z owczesnej generacji wyciagnieto wiecej niz chyba na to pozwala.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Nie chce mi się odpalać GTA IV i liczyć ilości przechodniów i samochodów na minutę, ale ja to zapamiętałem inaczej i po odpaleniu V na PS3 pierwsze na co zwróciłem uwagę to na puste ulice niczym Driver na PSX. Poza tym możliwości zależą od optymalizacji gry, to przecież nie jest tak, że procesor PS3 miał limit ilości samochodów, tylko trzeba by zrezygnować z innych rzeczy. GTA V na PS3 było po prostu wybrakowanym produktem dostosowanym do przestarzałej już generacji i tak samo będzie z VI. Edytowane 23 sierpnia23 sie przez Grześ
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Jeszcze gra nie została wydana a Rockstar u swoich fanatyków ma już wszystko wytłumaczone. Brak 60 FPSów >>> bo setki przechodniów będzie brało udział w SYMULACJI. Na wyciekach nie widać tłumów >>> bo obecna generacja jest za słaba. To w końcu po kiego grzyba pakowali miliardy dolarów w development i wydają tylko na nową generację konsol? Po to żeby graficzka była ładniejsza? To już Ubisoft ze swoimi tasiemcami zapewnił większy przeskok między generacjami konsol a tutaj mowa o najdroższym projekcie growym. Może warto wstrzymać się z tłumaczeniami R* ten tydzień bo wg komentarzy jedyne na co można liczyć po 13 latach to takie GTAV z modami.Jeszcze odnośnie ruchu ulicznego obecnie ogrywam Driver San Francisco i wiadomo że przechodnie to tylko ozdoby ale ilość samochodów na ulicach i to w 60 FPSach na generacji PS3/X360 robi wrażenie.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Godzinę temu, Patricko napisał(a):Ponoć temu npc na stacji urwało nóżkę jak w niego wycofał, ale w tej chujowej jakości nie mogę się tego dopatrzeć. Jakby było gore z RDR 2 to wypas, chociaż miałem wrażenie że się pod niego zawinęła.Chyba faktycznie mu nogę urwało albo ciałko tak śmiesznie ułożone. Tylko to było przecież lekkie puknięcie tyłem auta xDByłoby śmiesznie jakby ciała przepoławiały się jak wjedziesz supercarem w tłum, ale to wtedy skali PEGI by zabrakło
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 6 godzin temu, Pupcio napisał(a):Możecie mieć prywatność dopóki nie wkurzycie korpo
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Też mi się nie podoba wprowadzanie weryfikacji wieku, ale to co ma być (póki co) dobrowolnie wprowadzone przez serwisy będzie działać anonimowo i serwis nie będzie mieć dostępu do żadnych danych poza potwierdzeniem, że ktoś ma więcej niż 18 lat. Podkreślam jeszcze raz, że też jestem tego przeciwnikiem, ale już panikowanie, że Rockstar od stycznia będzie mieć mój pesel i będą mogli brać na mnie chwilówki i jeszcze zaraz będą skanować tęczówki oka to już poziom marudzenia starych bab pod blokiem Edytowane 23 sierpnia23 sie przez Grześ
Opublikowano 23 sierpnia23 sie @observer To już się robi na tyle poyebane że nie zdziwi mnie jak rockstar uderzy do EU o dane obywateli i je dostanie.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Po tych leakach napawa optymizmem że to raczej nie zapowiada się na nowe "grzeczne" rockstar. Bluzgi i ciekawe dialogi w klubie, gore jakiś sikajacy żul itd...Raczej będzie po staremu ;) a nawet może i trochę mocniej
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 54 minuty temu, Grześ napisał(a):Też mi się nie podoba wprowadzanie weryfikacji wieku, ale to co ma być (póki co) dobrowolnie wprowadzone przez serwisy będzie działać anonimowo i serwis nie będzie mieć dostępu do żadnych danych poza potwierdzeniem, że ktoś ma więcej niż 18 lat. Podkreślam jeszcze raz, że też jestem tego przeciwnikiem, ale już panikowanie, że Rockstar od stycznia będzie mieć mój pesel i będą mogli brać na mnie chwilówki i jeszcze zaraz będą skanować tęczówki oka to już poziom marudzenia starych bab pod blokiemPrzesuwanie granicy przez korpo razem z obsadzonymi przez siebie klakierami w rzadach? Czyste science-fiction!
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 15 minut temu, Kierownik Chad napisał(a):Przesuwanie granicy przez korpo razem z obsadzonymi przez siebie klakierami w rzadach?Czyste science-fiction!Ja jestem pewien, że przesuwanie granicy się wydarzy, dlatego napisałem że jestem przeciwny już tym anonimowym rozwiązaniom, ale ludzie marudzą że od stycznia wielkie korpo będą w posiadaniu mojego dowodu osobistego... Póki co to jest science-fiction i to głębokie
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Nowy leak z przelotu nocą.https://www.reddit.com/r/ps5india/comments/1vwcm20/plane_night_new_leak/ Edytowane 23 sierpnia23 sie przez Arqon
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 11 minut temu, Arqon napisał(a):Nowy leak z przelotu nocą.https://www.reddit.com/r/ps5india/comments/1vwcm20/plane_night_new_leak/Fotorealizm. Na OLEDzie będzie bosko.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie W dniu 20.08.2026 o 11:57, Figaro napisał(a):co dokladnie cie podjaralo? no widać horyzont miasta