Opublikowano 21 sierpnia21 sie 1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):No właśnie też zwróciłem uwagę, że mało aut i ludzi. Ale może nie doceniamy r* i natężenie ruchu zależy od części miasta i pory dnia?Nikt nie wie co to za build, ale takie rzeczy to będą na suwakach na PC. A na konsole pewnie w kolejnych edycjach, jednak trzeba pamiętać, co za powtór procesorowy siedzi w PS5 xD.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie To ma być mało aut? Bez jaj, już w gta 5 było z tym okej jedynie ilość ludzi na ulicach mocno kulała. Wygląda spoko, ale w sumie już mi sie nie chce tego oglądać xD
Opublikowano 21 sierpnia21 sie https://www.donald.pl/artykuly/HQ9iFPgC/amerykanska-armia-wprowadzila-urlop-na-granie-w-gta-vi-ale-pod-warunkiem-przedluzenia-kontraktuOchuj
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Btw ale też chyba mają wersję na pc, tylko z powodów biznesowych nie chcą wypuścić...
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Zakładam że ilość aut jest związana z porą dnia, tutaj widać że to godzinny wczesnoranne a i tak jest ich całkiem sporo. Uwierzcie, nie chcecie ich żeby było ich aż tak dużo, już w GTA V w wersji na obecnych konsolach potrafi być upierdliwe czasami.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Odblaski na ulicy robią robotę ;) plus dwa do realizmu, ale to już w trailerze było widać jak odblaski działają na kamizelkach pracowników ;) światła aut też ładne Na tv pewnie będzie piękna ta grą jak to u rockstarów
Opublikowano 21 sierpnia21 sie No to jak gawiedzi, czekacie na ,,tranmisyjęęęę"? Na lajvik ze zwiastuna i gameplayu GTA VI na uszanowanko Netflxie? Jeszcze praktycznie tydzień i będzie można ogarniać różne teorie na temat tego, co gdzie i jak. Już teraz się to praktykuje, no ale... na nadchodzący zwiastun warto czekać i mieć już to coś z tyłu głowy. Tak, widziałem nawet ostatnio na UHD, w 60fps (chyba, bo oglądałem na swoim 85 calowym TV Sony Bravia 7, QLED-MiniLed, w ustawieniach growych etc.), liczne screeny z gry w różnych lokalizacjach i momentach dnia etc.: generalnie kapitalnie to się wizualnie zapowiada. GTA VI może dać popalić Ps5. :D
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 9 minut temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):różne teorie na temat tego, co gdzie i jak. Podobno w Londynie się ma dziać, ale jeszcze nic nie wiadomo.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 14 minut temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):No to jak gawiedzi, czekacie na ,,tranmisyjęęęę"? Na lajvik ze zwiastuna i gameplayu GTA VI na uszanowanko Netflxie? Jeszcze praktycznie tydzień i będzie można ogarniać różne teorie na temat tego, co gdzie i jak. Już teraz się to praktykuje, no ale... na nadchodzący zwiastun warto czekać i mieć już to coś z tyłu głowy. Tak, widziałem nawet ostatnio na UHD, w 60fps (chyba, bo oglądałem na swoim 85 calowym TV Sony Bravia 7, QLED-MiniLed, w ustawieniach growych etc.), liczne screeny z gry w różnych lokalizacjach i momentach dnia etc.: generalnie kapitalnie to się wizualnie zapowiada. GTA VI może dać popalić Ps5. :DDopisuj następnym razem ze post zawiera lokowanie produktu 🤣🤣
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 32 minuty temu, Słupek napisał(a):meh, wygląda jak wczesne ps2Bo nagrane prawie w rozdzielczości z PS2 ;).
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 3 godziny temu, Patricko napisał(a):Gwiazdki poszukiwania dostał za przejazd na czerwonym czy ja mam jakieś omamy?
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Mam nadzieję, że wkrótce pokaże plaże aby ocenić liczbę ludzi z tego co pokazali na zwiastunie.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Godzinę temu, Tralalala napisał(a):Gwiazdki poszukiwania dostał za przejazd na czerwonym czy ja mam jakieś omamy?Dostał gwiazdki za kradzież auta, tyle że zgłoszenie trochę trwało, po czym pojawiła się strefa poszukiwań/ścigania. Po prawej jest nawet napis "Crime Reported".
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Mnie tam pasuje taki ograniczony ruch uliczny, to ma być przyjemna gra video, a nie symulator jazdy przez dowolne Polskie miasto w piątek o 16 Fajnie że jest dużo aut zaparkowanych pod sklepami. Oby tam były perełki do misji import/eksport. Mało coś jest enpeców na chodnikach, ale to może zależeć od pory dnia, pozatym to nie jest ostateczny build. Po tych kilku przeciekach jestem spokojny o grę i nahajpowany w 90%. Podoba mi się taka forma promocji, codziennie jakiś bezpieczny kawałek rozgrywki, zapewne z początku gry. Oby ten ktoś utrzymał fason do końca i nie wrzucił czegoś z fabuły.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 7 godzin temu, Patricko napisał(a):Nie mam czasu śledzić tego "wycieku" ale jest gdzieś miejsce w internecie gdzie można zobaczyć wszystkie materiały czy zaraz kasują albo to jest tym wyciekiem? Film wygląda mi na wcesną wersję gry, a najbardziej przemawia do mnie ten mem HQQv8zEWwAApcNA (1104×1424)Wymyślili sobie oryginalną akcję promocyjną.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze ale nie wgniotło w fotel, ilość samochodów jest dla mnie w sam raz, za to ilość NPCów na ulicach rozczarowuje, jest pusto mam nadzieję że w fullu miasto będzie żyło i nie że tylko na plaży dadzą więcej postaci.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Take Two upubliczniło wizerunek osoby odpowiedzialnej za wyciek. Poszukiwany żywy lub martwy......
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Model jazdy wygląda na ten "piątkowy" niestety, ale może to tylko ten sportowy wóz jest tak sztywny i będą też bardziej "pływające" krążowniki szos.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie [Kotaku] Take-Two Subpoenas Microsoft And Discord Records Related To Spread Of GTA 6 LeaksTake-Two, the parent company of Grand Theft Auto 6 maker Rockstar Games, has filed multiple subpoenas in federal district court seeking information related to the recent spread of Grand Theft Auto 6 gameplay videos. The company has petitioned both Microsoft and Discord for the release of any records related to various online accounts involved in posting and sharing leaks of the game ahead of its November launch."The copyrighted material includes but is not limited to audiovisual content, artwork, images, dialogue, or other creative elements," reads a subpoena filed with the Southern District Court of New York on August 20. It continues, "Take-Two, through its counsel of record, has submitted a sworn declaration confirming that the purpose for which the DMCA subpoena is sought is to obtain the identity of an alleged infringer or infringers, and that such information will only be used for the purpose of protecting Take-Two's rights…"
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Szkoda że nie pokazuje wogole pomieszczeń. Pięta Achillesowa serii od zawsze, piękne światy gdzie 99,9% obiektów to makiety z zamkniętymi drzwiami, ależ bym marzył by coś w tej kwestii w 6 się zmieniło
Opublikowano 22 sierpnia22 sie nowy leak:https://x.com/ComMilit/status/2091124614067847608/video/1?s=46już usunęli, ale gościu jeździł po stacjach benzynowych i je okradał można przy stacjach naprawiać auto oprócz tankowaniaruszanie autem wydaje się dziwne