Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna fajna mechanika z ostatniego wycieku to namierzanie lepszych fur. Przy zatrzymaniu słychać charakterystyczny dźwięk, który informuje policję o pozycji skradzionego samochodu. Dlatego tak szybko się pojawili na stacji. Niby w późniejszym etapie gry mamy mieć gadżet, który to niweluje. Jeśli dobrze kojarzę, to podobne mechaniki były na serwerach RP.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
2 godziny temu, Patricko napisał(a):

Zajebiście auto się rozwaliło i koło odpadło.

Serio? Rozumiem lekkie zaćmienie spowodowane hajpem, sam nie mogę sie doczekac, ale bez przesady. ;) Na podstawie dotychczasowych leakow, tego rowniez, model jazdy i kolizji wyglada bardzo przeciętnie. Progresu względem V nie widze.

Opublikowano

Czyli po końcówce nowego leaku można się spodziewać, że jutro zobaczymy STRIPTIZ

Ciekawe, czy rockstar pokaże nową jakość, jeśli chodzi o fizykę cycków

Opublikowano

Szalu graficznego niema jak na gre co ma z nami pozostac na nastepne 10 lat, kosztowala dosc sporo i ma byc wyznacznikiem jakosci ?! Trailery robione na mocarnych kompach pod hype. Niech to juz wypuszcza na torrentach to community to napewno usprawni.

Opublikowano

No będąc szczerym pamiętam jak z wypiekami czekałem na RDR2 oglądając każdą zajawkę i oglądałem ją po kilka razy, obecnie większe jaranko Gearsami oraz Dawnwalkerem. Chociaż mam przeczucie że wszystko zmieni pokaz na Netflixie gdzie pokażą nam jakieś porąbane detale których jeszcze w giereczkowie nigdy nie było.

Opublikowano

Ocenianie grafiki na podstawie tych marnych leaków to trochę przesada

Kto pamięta pierwszy leak z Red deada 2, a jak to się miało to granka na tv ...

Opublikowano

Jak trzeba tankować to ja chcę całą ekonomie z płaceniem kradzionymi kartami kredytowymi. No chyba, ze podczas poscigu mam odbić kartę wystawioną na Jasona na dystrybutorze, zatankować i zgubić gwiazdki jakby nic sie nie stało!

Opublikowano

Podobno fizyka włosów na cipie jest obliczana w czasie rzeczywistym. )

Opublikowano

Ale ponoć tylko w wersji Ultimate

Opublikowano
13 minut temu, Plackus napisał(a):

Ocenianie grafiki na podstawie tych marnych leaków to trochę przesada

Kto pamięta pierwszy leak z Red deada 2, a jak to się miało to granka na tv ...

Pamiętam jak jakiś Rusek chyba miał grę z 2 tygodnie przed premierą i wrzucał filmy z pierwszego miasteczka. Piękne czasy, no i patrząc na ten gameplay przeskok między Gta V a RDR2 był ogromny.

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Pamiętam jak jakiś Rusek chyba miał grę z 2 tygodnie przed premierą i wrzucał filmy z pierwszego miasteczka. Piękne czasy, no i patrząc na ten gameplay przeskok między Gta V a RDR2 był ogromny.

Pamiętam te gameplay i pierwszy widok ragdolla na koniu

Masz rację piękne czasy

Opublikowano
19 minut temu, Plackus napisał(a):

Pamiętam te gameplay i pierwszy widok ragdolla na koniu

Masz rację piękne czasy

Już 8 lat od premiery beksa tyle czekaliśmy po jedynce na dwójke, rdra 3 już mało kto dożyje na tym forum

Opublikowano

N1C3L0R3 dlaczego dajesz pod każdym moim komentarzem minus ?

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał(a):

Już 8 lat od premiery beksa tyle czekaliśmy po jedynce na dwójke, rdra 3 już mało kto dożyje na tym forum

Jak nowe GTA online wypali to nie wiem czy w ogóle będą mieli na to plany

Z drugiej strony 90 mln kopii i trzecia najlepiej sprzedająca się gra to można być dobrej myśli

Tylko sterowanie jakieś łatwe poproszę bo za 8 lat to 45 na karku będzie

Opublikowano
Godzinę temu, chmura napisał(a):

Szalu graficznego niema jak na gre co ma z nami pozostac na nastepne 10 lat, kosztowala dosc sporo i ma byc wyznacznikiem jakosci ?! Trailery robione na mocarnych kompach pod hype. Niech to juz wypuszcza na torrentach to community to napewno usprawni.

Poczekajcie do tego netflixa :D IMHO będzie dobrze wyglądać na konsolach. Nie ma co przesadzać. A jak komyś szału nie robią te leaki, że grafa słaba no to kurna... przecież to ma jakość jak ze skarpety, tam można gameplay oceniać ale nie grafę.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Ciekawe jak dostał tego builda w swoje ręce, obstawiam albo marketing cockstara albo Prakesh z Bangalore wyniósł na pendrivie. Swoją droga jakby to był marketing cockstara to chyba daliby coś lepszego bo póki co to średnio to wygląda i w sumie taki marketing byłby zajebistym pomysłem targetując docelowe grono czyli ludzi 15-20 ala gangsta( malik montana, murzyni raperzy z usa itp.) i wyjęci z pod prawa.

Edytowane przez Sig

Opublikowano

wiadomo już, czy to wersja konsolowa/pecetowa? w sumie tak średnio to wszystko śledzę, a gdyby okazało się, że gość jest w stanie wypuścić niezapowiedzianą wersję pecetową jeszcze przed konsolami... no mocne by to było xd

Opublikowano
2 godziny temu, chmura napisał(a):

będą to tłukli na ps6 i na ps7 jeżeli się w ogóle pojawi. Szczerze mówiąc to na jaki szał graficzny my liczymy. Jedynie na fizyce może szczęka opaść i może się na tym skupili przez te lata, chociaż chuj wie co oni tyle czasu robili.

Opublikowano
33 minuty temu, Sig napisał(a):

będą to tłukli na ps6 i na ps7 jeżeli się w ogóle pojawi. Szczerze mówiąc to na jaki szał graficzny my liczymy. Jedynie na fizyce może szczęka opaść i może się na tym skupili przez te lata, chociaż chuj wie co oni tyle czasu robili.

Kombinowali jak wcisnąć shard cardy do singla ;).

Opublikowano

Ech, kiedyś trzeba było walić do bujającego sie auta. To były czasy