Opublikowano 23 sierpnia23 sie O bulwa!! Nocny przelot rewelacja, w końcu to wygląda tak jak trzeba. Oglądam w kołko jak poyebany Idealna ta kampania reklamowa GTA VI hehe
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Czekałem na radyjko Flashback FM, ale domyślam się, że ten Kalejdoskop to będą takie lata 80te. Mamy też V Rock i Emotion ze starych stacji, najs. Miasto w nocy? Tak jak można było się spodziewać, cudeńko kurwo
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 5 minut temu, aux napisał(a):O bulwa!! Nocny przelot rewelacja, w końcu to wygląda tak jak trzeba. Oglądam w kołko jak poyebany Idealna ta kampania reklamowa GTA VI heheA co jak to jest kampania reklamowa?
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 3 godziny temu, łom napisał(a):Jeszcze gra nie została wydana a Rockstar u swoich fanatyków ma już wszystko wytłumaczone. Brak 60 FPSów >>> bo setki przechodniów będzie brało udział w SYMULACJI. Na wyciekach nie widać tłumów >>> bo obecna generacja jest za słaba. To w końcu po kiego grzyba pakowali miliardy dolarów w development i wydają tylko na nową generację konsol? Po to żeby graficzka była ładniejsza? To już Ubisoft ze swoimi tasiemcami zapewnił większy przeskok między generacjami konsol a tutaj mowa o najdroższym projekcie growym. Może warto wstrzymać się z tłumaczeniami R* ten tydzień bo wg komentarzy jedyne na co można liczyć po 13 latach to takie GTAV z modami.Jeszcze odnośnie ruchu ulicznego obecnie ogrywam Driver San Francisco i wiadomo że przechodnie to tylko ozdoby ale ilość samochodów na ulicach i to w 60 FPSach na generacji PS3/X360 robi wrażenie.Można to też obrócić w drugą stronę: gra nie została wydana a już zaczyna się wielkie liczenie przechodniów i aut na podstawie leakow z gry z wersji nie wiadomo jakiego pochodzenia gdzie ewidentnie widać bugi i placeholdery w UI a to wszystko w twitterowej jakości. No gratuluję oceniania gry na podstawie ilości NPCow w mieście, gdzie często do fast foodu nie jesteś w stanie dotrzeć pieszo bo nie ma chodnika (wiem bo widziałem to na własne oczy będąc w Miami). Pamiętam że przy RDR2 też było liczenie lamp i koni w Saint Denis, wychodzi na to że to najistotniejsze w grach Rockstara.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Beka, że niektórzy serio wierzą, że to jakaś kampania reklamowa. Tak, Rockstar na pewno chciałoby pokazywać pierwszy raz gameplay z najbardziej oczekiwanej gry wszech czasów w gównianej jakości i do tego jeszcze przy okazji promować jakiś cryptoscam ;d
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 1 minutę temu, Pix napisał(a):Beka, że niektórzy serio wierzą, że to jakaś kampania reklamowa.Tak, Rockstar na pewno chciałoby pokazywać pierwszy raz gameplay z najbardziej oczekiwanej gry wszech czasów w gównianej jakości i do tego jeszcze przy okazji promować jakiś cryptoscam ;dtak, jednocześnie reklamując reveal na Netflixie za paywallem
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 1 minutę temu, Pix napisał(a):Beka, że niektórzy serio wierzą, że to jakaś kampania reklamowa.Tak, Rockstar na pewno chciałoby pokazywać pierwszy raz gameplay z najbardziej oczekiwanej gry wszech czasów w gównianej jakości i do tego jeszcze przy okazji promować jakiś cryptoscam ;dMyślałem podobnie aż nie zaczął brać pieniędzy za głosowanie, ta chciwość zawęża mocno grono oskarżonych, to pewnie rockstar albo te kluchy bite z sony.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Ten cały leek to musi być graczdari. Przy poprzedniej premierze GTA V też namieszał pewien polak_polak, wiec tradycja jest kontynuowana.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie 1 hour ago, Słupek said:jest emotion Hello, I am Fernando Martinez and this is Emotion. When I first come to Vice City I feel all lonely, a man on the outside, a foreigner, then I say Fernando, you like to talk a lot so I get a well paid job on the radio and begin to make my name as a successfull DJ. Now I'm not so lonely, but I never forget my roots, I never forget, so I always have a soft spot for Foreigner, I've been waiting is next.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie Jest nowe głosowanie ponoć jutro ma być gameplay z plaży może być ciekawie, natomiast bardziej ciekawi mnie opcja do wyboru "nudity town".
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Kilka poprawionych screenów z leakówNie wiem czy poprawiało AI ale wyglądają w miare Edytowane 24 sierpnia24 sie przez Plackus
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Kiedy był pierwszy leak z Lucia? W 2022? Na takiego twitta trafiłem[emoji846]
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 46 minut temu, Plackus napisał(a):Kilka poprawionych screenów z leakówNie wiem czy poprawiało AI ale wyglądają w miareRobiąc coś takiego sam się zsyłasz na rozczarowanie bo ta gra będzie wyglądała super ale te screeny to typowy fotorealizm ai
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 1 minutę temu, ledwomasa napisał(a):Robiąc coś takiego sam się zsyłasz na rozczarowanie bo ta gra będzie wyglądała super ale te screeny to typowy fotorealizm aiJa ich nie robilem i napisalem ze moze AI
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 2 minuty temu, Plackus napisał(a):Ja ich nie robilem i napisalem ze moze AIAle jest różnica pomiędzy ai upscalingiem a przerabianiem na fotorealistyczne zdjęcia xD
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Po godz.. 15:00 czasu Polskiego będzie kolejny filmik z gry ale tym razem z plaży
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Mame, tyle tych leaków, że ja już nie chce gta6 Edytowane 24 sierpnia24 sie przez l33t
Opublikowano 24 sierpnia24 sie nowy film do wyboru czyli"nudity park" to juz dla mnie spory spoiler i zaluje ze w ogole wiem o tym. To cos co chcialbym odkryc juz sam,wiec chyba koncze z leakami.no i ogolnie bylo ciekawe dzieki leakerowi, ale gdzies tam z tylu glowy juz mysle kiedy go zlapia, czy zlapia? A wydaje mi sie ze to kwestia czasu
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 23 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Mi się te wycieki już znudziły.Tak samo. Obejrzy się jeszcze ten extended look jak wrzucą na jutuba i już resztę mogę olać i czekać na premierę