Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

O bulwa!! Nocny przelot rewelacja, w końcu to wygląda tak jak trzeba. Oglądam w kołko jak poyebany ) Idealna ta kampania reklamowa GTA VI hehe

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Czekałem na radyjko Flashback FM, ale domyślam się, że ten Kalejdoskop to będą takie lata 80te. Mamy też V Rock i Emotion ze starych stacji, najs.

Miasto w nocy? Tak jak można było się spodziewać, cudeńko kurwo banderas

Opublikowano
5 minut temu, aux napisał(a):

O bulwa!! Nocny przelot rewelacja, w końcu to wygląda tak jak trzeba. Oglądam w kołko jak poyebany ) Idealna ta kampania reklamowa GTA VI hehe

A co jak to jest kampania reklamowa?

Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał(a):

Jeszcze gra nie została wydana a Rockstar u swoich fanatyków ma już wszystko wytłumaczone. Brak 60 FPSów >>> bo setki przechodniów będzie brało udział w SYMULACJI. Na wyciekach nie widać tłumów >>> bo obecna generacja jest za słaba. To w końcu po kiego grzyba pakowali miliardy dolarów w development i wydają tylko na nową generację konsol? Po to żeby graficzka była ładniejsza? To już Ubisoft ze swoimi tasiemcami zapewnił większy przeskok między generacjami konsol a tutaj mowa o najdroższym projekcie growym. Może warto wstrzymać się z tłumaczeniami R* ten tydzień bo wg komentarzy jedyne na co można liczyć po 13 latach to takie GTAV z modami.

Jeszcze odnośnie ruchu ulicznego obecnie ogrywam Driver San Francisco i wiadomo że przechodnie to tylko ozdoby ale ilość samochodów na ulicach i to w 60 FPSach na generacji PS3/X360 robi wrażenie.

Można to też obrócić w drugą stronę: gra nie została wydana a już zaczyna się wielkie liczenie przechodniów i aut na podstawie leakow z gry z wersji nie wiadomo jakiego pochodzenia gdzie ewidentnie widać bugi i placeholdery w UI a to wszystko w twitterowej jakości. No gratuluję oceniania gry na podstawie ilości NPCow w mieście, gdzie często do fast foodu nie jesteś w stanie dotrzeć pieszo bo nie ma chodnika (wiem bo widziałem to na własne oczy będąc w Miami). Pamiętam że przy RDR2 też było liczenie lamp i koni w Saint Denis, wychodzi na to że to najistotniejsze w grach Rockstara.

Opublikowano

Beka, że niektórzy serio wierzą, że to jakaś kampania reklamowa.

Tak, Rockstar na pewno chciałoby pokazywać pierwszy raz gameplay z najbardziej oczekiwanej gry wszech czasów w gównianej jakości i do tego jeszcze przy okazji promować jakiś cryptoscam ;d

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Tak, Rockstar na pewno chciałoby pokazywać pierwszy raz gameplay z najbardziej oczekiwanej gry wszech czasów w gównianej jakości i do tego jeszcze przy okazji promować jakiś cryptoscam ;d

tak, jednocześnie reklamując reveal na Netflixie za paywallem

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Myślałem podobnie aż nie zaczął brać pieniędzy za głosowanie, ta chciwość zawęża mocno grono oskarżonych, to pewnie rockstar albo te kluchy bite z sony.

Opublikowano

Ten cały leek to musi być graczdari. Przy poprzedniej premierze GTA V też namieszał pewien polak_polak, wiec tradycja jest kontynuowana.

Opublikowano

Netflix już podał ile stracił pieniędzy dzięki tym leakom?

Opublikowano
1 hour ago, Słupek said:

jest emotion wub

Hello, I am Fernando Martinez and this is Emotion. When I first come to Vice City I feel all lonely, a man on the outside, a foreigner, then I say Fernando, you like to talk a lot so I get a well paid job on the radio and begin to make my name as a successfull DJ. Now I'm not so lonely, but I never forget my roots, I never forget, so I always have a soft spot for Foreigner, I've been waiting is next.

Opublikowano

Kilka poprawionych screenów z leaków

Nie wiem czy poprawiało AI ale wyglądają w miare

FB_IMG_1787503718102.jpgFB_IMG_1787503707153.jpgFB_IMG_1787503789050.jpgFB_IMG_1787503791114.jpgFB_IMG_1787503798490.jpgFB_IMG_1787503800755.jpgFB_IMG_1787503802807.jpgFB_IMG_1787503804989.jpg

FB_IMG_1787503796437.jpg

FB_IMG_1787503720307.jpg

Edytowane przez Plackus

Opublikowano
46 minut temu, Plackus napisał(a):

Kilka poprawionych screenów z leaków

Nie wiem czy poprawiało AI ale wyglądają w miare

FB_IMG_1787503718102.jpgFB_IMG_1787503707153.jpgFB_IMG_1787503789050.jpgFB_IMG_1787503791114.jpgFB_IMG_1787503798490.jpgFB_IMG_1787503800755.jpgFB_IMG_1787503802807.jpgFB_IMG_1787503804989.jpg

FB_IMG_1787503796437.jpg

FB_IMG_1787503720307.jpg

Robiąc coś takiego sam się zsyłasz na rozczarowanie bo ta gra będzie wyglądała super ale te screeny to typowy fotorealizm ai

Opublikowano
1 minutę temu, ledwomasa napisał(a):

Robiąc coś takiego sam się zsyłasz na rozczarowanie bo ta gra będzie wyglądała super ale te screeny to typowy fotorealizm ai

Ja ich nie robilem i napisalem ze moze AI

Opublikowano
2 minuty temu, Plackus napisał(a):

Ja ich nie robilem i napisalem ze moze AI

Ale jest różnica pomiędzy ai upscalingiem a przerabianiem na fotorealistyczne zdjęcia xD

Opublikowano

Po godz.. 15:00 czasu Polskiego będzie kolejny filmik z gry ale tym razem z plaży

Opublikowano

Mame, tyle tych leaków, że ja już nie chce gta6 nosacz2

Edytowane przez l33t

Opublikowano

No właśnie gre by wrzucil na torrenty a nie takie pitu pitu! ;)

Opublikowano

nowy film do wyboru czyli

"nudity park" to juz dla mnie spory spoiler i zaluje ze w ogole wiem o tym. To cos co chcialbym odkryc juz sam,

wiec chyba koncze z leakami.

no i ogolnie bylo ciekawe dzieki leakerowi, ale gdzies tam z tylu glowy juz mysle kiedy go zlapia, czy zlapia? A wydaje mi sie ze to kwestia czasu

Opublikowano
23 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Mi się te wycieki już znudziły.

Tak samo. Obejrzy się jeszcze ten extended look jak wrzucą na jutuba i już resztę mogę olać i czekać na premierę