Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
33 minutes ago, Ukukuki said:

Mi się te wycieki już znudziły.

Coś w tym jest, takie wycięte z jakiegokolwiek kontekstu klipy no fajnie, potwierdziły, że gra istnieje, świat jest przebogaty i będzie dużo nowych w serii mechanik. Ale tak codziennie je oglądać i wyciągać z tych rozpikselowanych klipów szczegóły z reklamą typa crypto na pół ekranu to bez przesady.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
19 minutes ago, SpacierShark123 said:

Bzdury gadacie, wjedzie gameplay z plaży i będzie znowu ŁOO ŁOO ŁOO. Tak wam się znudziły te leak-i

Ja nie obejrzałem żadnego dłużej niż 20s plus parę screenów.

Opublikowano

ciekawe czy plota że Lucia to undercover cop się potwierdzą

Opublikowano
5 minut temu, Sig napisał(a):

ciekawe czy plota że Lucia to undercover cop się potwierdzą

Śmieszne, czyli Jason to undercover cop i Lucia też. Swoją drogą Arthur z RDR2 też miał być undercover cop od Pinkertonów. Według mnie sprawdzony leak na 100%.

Opublikowano

W piątce się chcieli bohaterowie pozabijać na koniec, na pewno to powtórzą

Opublikowano

Ja obstawiam zakończenie typu końcówka filmu Bonnie & Clyde.

https://youtu.be/NrmUpso_xT8?is=xi1VMszd4DsNdd2v

banderas

Opublikowano

Pewnie tak jak w piątce będzie kilka zakończeń. Obstawiam jakąś zależność od tego w jakich relacjach będziesz utrzymywał w trakcie gry Jasona i Lucię

Opublikowano

Tak, tak, relacje i rozbudowane zależności. Tymczasem GTA:

45yhytjy.jpg

Opublikowano
17 minut temu, wojtas011 napisał(a):

hahahaahah xd

Wygasł link

Opublikowano
16 minut temu, wojtas011 napisał(a):

hahahaahah xd

Rockstar bez cenzury, a prawdopodobnie przekracza kolejne granice po starusieńkim Hot Coffee. Ciekawe czy będzie coś lepszego niż tylko podziwianie widoków.

Opublikowano

Hmm ciekawe czy przejdzie w finalnej wersji bez cenzury, ale przynajmniej mechanika kurczenia się końskich jąder nie pójdzie na marne kekw

Opublikowano

Nowy link

Streamable
No image preview

Watch nudist_town | Streamable

Watch "nudist_town" on Streamable.

XD w kolejnym leaku ponoć prolog Lucii

Opublikowano
4 minuty temu, MaZZeo napisał(a):

nie oglądam, ale zabawnie brzmią teraz te gadki ze Rockstar zrobi woke gierkę xd

Ale w jaki sposób te leak-i potwierdzają albo zaprzeczają temu?

@bartiz A co jeśli właśnie na golas party poznaje lucka?

Opublikowano

Kisne dynia Stare pomarszczone dupska, obwisłe cycki, cellulit, jezu Rockstar znów przesuwa granice, pięknie.

Edytowane przez Patricko

Opublikowano
18 minut temu, Patricko napisał(a):

Kisne dynia Stare pomarszczone dupska, obwisłe cycki, cellulit, jezu Rockstar znów przesuwa granice, pięknie.

- szefie, może zrobimy jakieś fajne, zróżnicowane misje albo dodamy ciekawe mechaniki do gameplayu?

- nie, macie klepać modele grubych murzynek, a reszta pary idzie w fizykę zwisającego fiuta

gry Rockstar jakoś tak od 20 lat

Opublikowano
5 godzin temu, Bartg napisał(a):

Coś w tym jest, takie wycięte z jakiegokolwiek kontekstu klipy no fajnie, potwierdziły, że gra istnieje, świat jest przebogaty i będzie dużo nowych w serii mechanik. Ale tak codziennie je oglądać i wyciągać z tych rozpikselowanych klipów szczegóły z reklamą typa crypto na pół ekranu to bez przesady.

tak bardzo this. jak nie zdąży ujawnić konkretnego spoilera z fabuły zanim go zawiną to w sumie jebać, nic wielkiego się nie stało.

Opublikowano

No niby fajne, ale wolałbym o takiej lokacji dowiedzieć się grając w grę. Coś czuje że do premiery każda niespodzianka jaką ma ta gra zostanie leaknieta i przemielona na tysiąc razy.

Opublikowano

O w mordę! Czy da się odzobaczyć materiał Nudist Town?? ) Obleśny filmik, nie polecam! Choć trzeba przyznać że ten świat robi wrażenie, rozmawiają, trąbią, śmieją się, gibają itd. Tylko ta trawa rodem z PS3 psuje wrażenie. Dawać plażę zwykłą i dużo enpeców!