Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Zajebiście auto się rozwaliło i koło odpadło. Okradanie stacji to akurat nic nowego. Dobrze, że darowali sobie animacje tankowania bo za x razem by już człowieka szlag trafił.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Właściwie nie wiadomo po co dali tę opcję tankowania jak nie przygotowali do niej żadnej animacji. Bezsensowny bajer według mnie.

Wydaje mi się, że starczy już tych leaków, teraz pora już na całego builda na torrentach w dniu extended look na Netflixie drakeyeah

Opublikowano
14 godzin temu, Wredny napisał(a):

Model jazdy wygląda na ten "piątkowy" niestety, ale może to tylko ten sportowy wóz jest tak sztywny i będą też bardziej "pływające" krążowniki szos.

model jazdy w 4 nie był realistyczny/symulacyjny, więc zostawmy tą śmieszną dyskusję, zapomnijmy w ogóle, że mówimy o modelu jazdy, ale tam gdzie jest fizyka, tam jest dobra zabawa

Opublikowano

Może będzie animacja jak będziemy poza autem, jeśli nie to troche bez sensu

Opublikowano

Oby GTA 6 wyszło jak najszybciej na komputery tak po roku jak po konsolach :)

Opublikowano

Model jazdy tym supercarem wygląda mega chvjowo, niestety.

Tankowanie fajny bajer ale jak nie dorobili do tego jakiejś sensownej ekonomii to zbędny ficzer imo.

Oczami wyobraźni już widzę tą jedną misję gdzie na części zbiornika musimy zrobić idealny przejazd żeby zgubić ogon albo coś w tym stylu xd

Hajpik wjeżdża coraz bardziej, martwi mnie w sumie tylko i wyłącznie prowadzenie pojazdów. Przydałby się jakiś przełącznik w opcjach na bardziej symulacyjny model jazdy coś jak w Mafii i będę content.

Opublikowano

Jeszcze jakieś resztki starego humoru rockstara pozostały xD

image.png

Opublikowano

Widzę ze por juz nawet info o walce z brakiem plytek nie wrzuca tylko milestone na krypto :D. Szybko pokazał jawnie o co mu chodzi.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

rockstar niby tacy mistrzowie przywiązania do detali, "wielka kradzież samochodu" w tytule gry, a kradzież samochodów i system policji od lat traktowany po łebkach w tej serii. pierwszy lepszy gracz jest w stanie rzucić ciekawym, "fajnym" pomysłem w tych kwestiach, a rockstar to w zasadzie partacze w tych elementach

Opublikowano

Krzysiu nie wszystkie fajne pomysły na kartce finalnie spełniają się w grze

Akurat rockstar często to pokazuje jak i ile fajnych pomysłów mieli i z jakiegoś powodu nie trafiły do kodu

A policja że po macoszemu ? Co ty chciałbyś od tej policji, albo w jakiej grze było to zrobione lepiej ?

Opublikowano
7 minut temu, Plackus napisał(a):

A policja że po macoszemu ? Co ty chciałbyś od tej policji, albo w jakiej grze było to zrobione lepiej ?

no nie wiem, cokolwiek, lepsze to niż kretyńska joga michaela i inne tego typu gówna

Opublikowano

Jezu jaki tu już bezbeczny tryhard wlatuje. Mejm i jego marudzenie przy premierze gta 5 przebite )

Opublikowano
Teraz, Patricko napisał(a):

A co ma kurwa joga do policji?

to, że chuj kogoś ta joga obchodzi, a policja i kradzież samochodów tak, więc może niech zmienią priorytety i nie marnują czasu na zbęde, wymuszone kretynizmy

Teraz, Pupcio napisał(a):

Jezu jaki tu już bezbeczny tryhard wlatuje. Mejm i jego marudzenie przy premierze gta 5 przebite )

za jakiś czas będziesz się śmiał z roziego, bo hajpik ma na jakąś grę w temacie i nie podoba mu się, że ktoś krytykuje

Opublikowano

Krzysiu sorry ale jesteś malkontent LvL over 9000 - poczytaj sobie jeszcze raz na spokojnie swoje wypowiedzi.

Nie chcesz, nie podoba się, nie graj.

GTA nigdy nie miało być simem. Rozwija pewne rzeczy, wątki, ale nie ma być symulatorem gangstera.

A co do leaków to już chyba styka, co mieliśmy widzieć to już zobaczyliśmy.

Ja jestem na tak.

Niesmak jedynie pozostaje, że w taki ujowy sposób wszyscy zobaczyliśmy te gameplaye zamiast normalnie jak cywilizowani ludzie jako GameTrailer#3-4-5 bezpośrednio od R*

Opublikowano
1 minutę temu, Arqon napisał(a):

Nie chcesz, nie podoba się, nie graj.

Forum? Zamykamy.

Opublikowano

Panowie jesteśmy na forum dyskusyjnym takie teksty jak "nie podoba się nie graj" można sobie włożyć w 4 litery. Piszemy tutaj o naszych wrażeniach i opiniach, jak się komuś coś nie podoba to trzeba zaakceptować że ktoś ma inny punkt widzenia, aczkolwiek nie będąc zgryźliwym informacje o posiadanym sprzęcie i podzespołach komputerowych właśnie kojarzą mi się z taką mentalnością typowego użytkownika forum PC. Co do gamplayu wciąż mi to dupska nie urywa, chciałbym zobaczyć w lepszej jakości wnętrze sklepu bo to tutaj wyglądało po prostu kiepsko a pamiętam jakieś newsy sprzed lat/miesięcy gdzie mówiło się o tym jak to wszystko będzie dopracowane jaka to jakość każdego przedmiotu w sklepie na półce będzie niesamowita do tego te tankowanie i naprawa to jedno wielkie XD. Po co dawać taki system jak będzie on automatyczny bez animacji, po za tym naprawa powinna raczej być w warsztacie a nie na stacji.

Opublikowano

Wracając do tankowania, to on podjechał pod dystrybutor, ale nie zatankował, więc pewnie temu nie było żadnej animacji. Przynajmniej tak ludziki na redditicie pisali, bo nie mam teraz jak obejrzeć drugi raz.

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał(a):

A co ja pisalem o gta 5 te 13 lat temu bo juz nie pamietam? Skoro nadal to siedzi w twojej glowie to przypomnij. Tylko nie zmyslaj jak to masz w zwyczaju.

Opublikowano

25 minut temu, Arqon napisał(a):

Niesmak jedynie pozostaje, że w taki ujowy sposób wszyscy zobaczyliśmy te gameplaye zamiast normalnie jak cywilizowani ludzie jako GameTrailer#3-4-5 bezpośrednio od R*

To jest właśnie ten wykurwisty marketing zapowiadny przez żydelnika. Najpierw w 2022 (ponad rok przed pierwszym trailerem) dowiadujemy się, że akcja gry będzie w Vice City i że będzie dwóch grywalnych bohaterów.

Teraz mamy czyste gameplaye, całą mapę, szczegóły różnych systemów etc. przed jakimkolwiek dłuższym oficjalnym gameplayem. Dłużej mogli siedzieć w tym rockstarze ze sklejoną pizdą.

Opublikowano

Może rockstar nas zaskoczy 27 sierpnia i graficznie będzie jeszcze ładniej bo tak trochę szaro jest na ostatnim urywku gry

Opublikowano

I kolejny ciekawy news odnośnie długości doby w gierce.

Opublikowano
9 minut temu, tomkill napisał(a):

Może rockstar nas zaskoczy 27 sierpnia i graficznie będzie jeszcze ładniej bo tak trochę szaro jest na ostatnim urywku gry

Tak jak w życiu, nie jest kolorowo, więc realizm zachowany.