Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, Observer napisał(a):

No niby fajne, ale wolałbym o takiej lokacji dowiedzieć się grając w grę. Coś czuje że do premiery każda niespodzianka jaką ma ta gra zostanie leaknieta i przemielona na tysiąc razy.

Na tych leakach i tak CHUJA widać.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano

Ja juz nie klikam, bo jednak wolałbym sobie sam to zobaczyć. Znajdujesz na mapie Nudity Town i myślisz ze to na bank nie to co znaczy, a odkrywasz, że to bardzo to xd

Opublikowano

Pierwszy leak którego nie obejrzę jak już wspominałem wcześniej. Od cyberleeka zaczęło wiać mocnymi spoilerami chociaż nie oglądając i tak już kontekst znam więc noo nie będę zaskoczony grając..liczę na więcej takich smaczków i wytrwałości życzę tym którzy tak jak ja odliczali do kolejnej gry cockstarów

Opublikowano
31 minut temu, MichAelis napisał(a):

Ja juz nie klikam, bo jednak wolałbym sobie sam to zobaczyć. Znajdujesz na mapie Nudity Town i myślisz ze to na bank nie to co znaczy, a odkrywasz, że to bardzo to xd

przynajmniej nie widziałem nagrania...banderas

dobra, olewam ten temat, bo jednak robienie na złość samemu sobie...

gdzie się wyłącza panel statusów na forum?

Opublikowano

Muszą dopracować efekt wpadania do wody do premiery bo obecnie poziom ps2

Opublikowano

To wszystko kampania marketingowa Rockstara. Wyjdzie na to, że ten leaker to fikcyjna postać z gierki.

Zelnick mówił, że gra będzie mieć reklamę jakiej dotąd nikt nie widział.

Opublikowano

Co tam następne w tej ankiecie? Jakiś filmik z plaży pewnie

Opublikowano

Jedna z misji w grze, to wydostanie hakera z miasta na 6 gwiazdkach, bo wrzucił spoilery do neta z najbardziej wyczekiwanej gry i teraz wszyscy chcą go dopaść.

Opublikowano
3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Jedna z misji w grze, to wydostanie hakera z miasta na 6 gwiazdkach, bo wrzucił spoilery do neta z najbardziej wyczekiwanej gry i teraz wszyscy chcą go dopaść.

kto tak napisał i dlaczego wierzysz na słowo? czy to wyciek z gry, która nie wyciekła?

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał(a):

nie oglądam, ale zabawnie brzmią teraz te gadki ze Rockstar zrobi woke gierkę xd

No zobaczymy, czy będą jakieś podśmiechujki z lewaków, lgbt, chorych psychicznie, grubasów itd itp.

Opublikowano

lewactwo w odwrocie w usa (nie tylko), więc jakbym miał ustalić prawdopodobieństwo, to bardziej tak, niż nie

ale też nie wiem nic o studio rockstar, zarządzie, istotnych pracownikach, ich preferencjach. o 180 stopni jak w ea to się chyba nie zmieniło.

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

lewactwo w odwrocie w usa

jest dosłownie odwrotnie

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał(a):

jest dosłownie odwrotnie

psy szczekają, karawana...

to nie są czasy na takie zabawy, nikt nie będzie się nad tym pochylał

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
23 minuty temu, Figaro napisał(a):

jest dosłownie odwrotnie

Po gierkach jakoś tego nie widać. Złote czasy woke spierdolenia mieliśmy w 2024: Dustborn, Concord, Unknown 9, Dragon Age Veilguard, Suicide Squad. Niestety już chyba nigdy nie doczekamy się tak dobrego roku w giereczkowie z udziałem teczowych pojebiszczy.

Opublikowano

no nie mówiłem o gierkach, ale wiem, że dla Ciebie to cały świat i to szanuję

Opublikowano

Dokładnie, po co mi inne rzeczy.

Opublikowano

Ale zajebiste te leaki widać, że można jeździć, kraść auta i strzelać jest dobrze wjedzie pre order.

A tak na serio to bardziej ta grupa hakerów mnie podjarala tym nowym GTA niż te gówno trailery od Rockstara.

Mam nadzieję, że dostana jakaś nagrodę za dobry marketing.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Byly juz u was chlopaki z R*?

Z innej beczki, Cyberleek chce zeby 10 swirow przebralo sie za pory i poszlo z plytami w rekach pod siedzibe rockstar pawel

To co sie dzieje, to chyba nasz odpowiednik ucieczki OJ Simsposna na zywo popcorn

Opublikowano

Fani GTA, jprd xD

FB_IMG_1787644620867.jpg