Opublikowano 24 sierpnia24 sie 45 minut temu, Observer napisał(a):No niby fajne, ale wolałbym o takiej lokacji dowiedzieć się grając w grę. Coś czuje że do premiery każda niespodzianka jaką ma ta gra zostanie leaknieta i przemielona na tysiąc razy.Na tych leakach i tak CHUJA widać.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Ja juz nie klikam, bo jednak wolałbym sobie sam to zobaczyć. Znajdujesz na mapie Nudity Town i myślisz ze to na bank nie to co znaczy, a odkrywasz, że to bardzo to xd
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Pierwszy leak którego nie obejrzę jak już wspominałem wcześniej. Od cyberleeka zaczęło wiać mocnymi spoilerami chociaż nie oglądając i tak już kontekst znam więc noo nie będę zaskoczony grając..liczę na więcej takich smaczków i wytrwałości życzę tym którzy tak jak ja odliczali do kolejnej gry cockstarów
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 31 minut temu, MichAelis napisał(a):Ja juz nie klikam, bo jednak wolałbym sobie sam to zobaczyć. Znajdujesz na mapie Nudity Town i myślisz ze to na bank nie to co znaczy, a odkrywasz, że to bardzo to xdprzynajmniej nie widziałem nagrania...dobra, olewam ten temat, bo jednak robienie na złość samemu sobie... gdzie się wyłącza panel statusów na forum?
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Muszą dopracować efekt wpadania do wody do premiery bo obecnie poziom ps2
Opublikowano 24 sierpnia24 sie To wszystko kampania marketingowa Rockstara. Wyjdzie na to, że ten leaker to fikcyjna postać z gierki. Zelnick mówił, że gra będzie mieć reklamę jakiej dotąd nikt nie widział.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Jedna z misji w grze, to wydostanie hakera z miasta na 6 gwiazdkach, bo wrzucił spoilery do neta z najbardziej wyczekiwanej gry i teraz wszyscy chcą go dopaść.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Jedna z misji w grze, to wydostanie hakera z miasta na 6 gwiazdkach, bo wrzucił spoilery do neta z najbardziej wyczekiwanej gry i teraz wszyscy chcą go dopaść.kto tak napisał i dlaczego wierzysz na słowo? czy to wyciek z gry, która nie wyciekła?
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 4 godziny temu, MaZZeo napisał(a):nie oglądam, ale zabawnie brzmią teraz te gadki ze Rockstar zrobi woke gierkę xdNo zobaczymy, czy będą jakieś podśmiechujki z lewaków, lgbt, chorych psychicznie, grubasów itd itp.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie lewactwo w odwrocie w usa (nie tylko), więc jakbym miał ustalić prawdopodobieństwo, to bardziej tak, niż nieale też nie wiem nic o studio rockstar, zarządzie, istotnych pracownikach, ich preferencjach. o 180 stopni jak w ea to się chyba nie zmieniło.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):lewactwo w odwrocie w usajest dosłownie odwrotnie
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 3 minuty temu, Figaro napisał(a):jest dosłownie odwrotniepsy szczekają, karawana...to nie są czasy na takie zabawy, nikt nie będzie się nad tym pochylał Edytowane 24 sierpnia24 sie przez krzysiek923
Opublikowano 24 sierpnia24 sie 23 minuty temu, Figaro napisał(a):jest dosłownie odwrotniePo gierkach jakoś tego nie widać. Złote czasy woke spierdolenia mieliśmy w 2024: Dustborn, Concord, Unknown 9, Dragon Age Veilguard, Suicide Squad. Niestety już chyba nigdy nie doczekamy się tak dobrego roku w giereczkowie z udziałem teczowych pojebiszczy.
Opublikowano 24 sierpnia24 sie no nie mówiłem o gierkach, ale wiem, że dla Ciebie to cały świat i to szanuję
Opublikowano 24 sierpnia24 sie Ale zajebiste te leaki widać, że można jeździć, kraść auta i strzelać jest dobrze wjedzie pre order.A tak na serio to bardziej ta grupa hakerów mnie podjarala tym nowym GTA niż te gówno trailery od Rockstara.Mam nadzieję, że dostana jakaś nagrodę za dobry marketing. Edytowane 24 sierpnia24 sie przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 25 sierpnia25 sie Byly juz u was chlopaki z R*?Z innej beczki, Cyberleek chce zeby 10 swirow przebralo sie za pory i poszlo z plytami w rekach pod siedzibe rockstar To co sie dzieje, to chyba nasz odpowiednik ucieczki OJ Simsposna na zywo