Opublikowano czwartek o 19:174 dni Ładny masturbator. Ja pindole.Teraz, funditto napisał(a):Na Netflix to livestream czy można przewijać ?Można przewijać.
Opublikowano czwartek o 19:204 dni Nie sądziłem że doczekam takich gier poki mnie jeszcze one interesuja 😆
Opublikowano czwartek o 19:214 dni Ciężko uwierzyć, co oni wyciągają z tej generacji. No przepraszam rockstar, że wątpiłem
Opublikowano czwartek o 19:214 dni Który to tutaj wątpił w R*?Łyso ci kufa teraz jak patrzysz na goty
Opublikowano czwartek o 19:234 dni Widać tak to jest, jak masz nieskończony budżet i czas na zrobienie gry
Opublikowano czwartek o 19:244 dni Jak dobrze że nie kupowałem Pro Bogowie z Rockstar mistrzami kodu!
Opublikowano czwartek o 19:254 dni W sumie z dupy ta formuła pokazu, spoilerów więcej niż w leakach xD I to jeszcze ma ponad 20 minut trwać. Ja pasuję, gra to dla mnie pewniak i bez trailerów. No świetnie to wygląda, a w normalnej jakości popatrzę później na parę momentów. Edytowane czwartek o 19:264 dni przez kotlet_schabowy
Opublikowano czwartek o 19:274 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale Lucia ma pierdziawe. Bede nia na kucka cala gre przechodzll
Opublikowano czwartek o 19:274 dni 1 minutę temu, kotlet_schabowy napisał(a):W sumie z dupy ta formuła pokazu, spoilerów więcej niż w leakach xD I to jeszcze ma ponad 20 minut trwać. Ja pasuję, gra to dla mnie pewniak i bez trailerów.No świetnie to wygląda, a w normalnej jakości popatrzę później na parę momentów.No sama forma tej zapowiedzi jest okropna
Opublikowano czwartek o 19:284 dni Na koniec potwierdzenie, że na bieda ps5, no jebani magicy Ja jestem kupiony. Wjeżdża na premierę razem z tygodniowym urlopem w robocie