Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli ktos watpil w ta gre to znaczy ze jest zalosna istotą albo zgorzkniałym starym graczem.

Wyglada tak jak mialo wyglądać czyli doskonale.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 477,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mocno kurz opadl

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

Opublikowano
Ja mam ważne pytanie. Jeśli GTA6 wygląda na beggar PS5 tak jak wygląda to po jaki ch...PS6?
Zapewne, na ps6 będzie stabilne 60 klatek. Te 30 to katastrofa. Ale temat klatek, to już kwesta indywidualna.
Opublikowano

Ci co byli u rockstara na pokazie mówią, że na bieda ps5 tylko 30 klatek. Na pro ludzie z rockstara jeszcze nie wiedzieli, co będzie ;d

Opublikowano
  1. Gra wygląda niesamowicie, ta ilość detali jak zwykle powala

2. Ten pokaz był mega słaby, jeden wielki zlepek cutscenek i losowych fragmentów misji, spojlerfest bez ładu i składu. Liczyłem na takie narracyjne przedstawienie świata jak przed RDR robili.

Ogólnie to te leaki lepiej grę sprzedają niż ten pokaz, szkoda że są w chujowej jakości. Jedyny plus pokazu że można było obejrzeć gameplay w pełnej okazałości i zapowiada się boska gierka.

Opublikowano

Klatkarz będzie trochę męczyć. Widać miejscami animację skokową w niektórych zadymach (radiowozy w pościgu). Mam nadzieję, ze za jakis czas na pc z mocniejszym cpu będzie git.

Ale ta Lucia ma dupsko. Z małą fujarą nie podchodź

Opublikowano

zalogowalem sie na forum po latach, zeby poczytac Wasze komentarze i wpisac sie na karty historii.

Dzięki.

Wyglada lepiej niz na leakach.

Opublikowano

Ależ tam cuckmann w swoim biurze w nd musi płakać jak patrzy na lucię ;d

Opublikowano
20 minut temu, Patapon napisał(a):

Ciekawe czy netflix pochwali się ile mln oglądało na żywo.

jak "na żywo"? to cały czas można odtwarzać

Opublikowano

Pan leeker się zastanawia po pokazie czy na pewno dobrą grę zajebał

Opublikowano
1 minutę temu, Patricko napisał(a):

Tutaj będę spędzał sporo czasu D Oby było więcej torów!

RDT_20260827_220439475674330231237172.jpg

Fajnie, że "zamknęli" wyścigi bo w piątce jak się raz wyleciało poza trasę to było gg na dogonienie czołówki

Opublikowano

Najbardziej mi się micha ucieszyła i jedyny fragment gdzie pauzowałem i cofałem to poduszkowiec na bagnach, coś pięknego, ale już po RDR2 można było się spodziewać, że dowiozą coś w tym klimacie

Opublikowano
4 minuty temu, Patricko napisał(a):

Tutaj będę spędzał sporo czasu D Oby było więcej torów!

RDT_20260827_220439475674330231237172.jpg

Ja na ten motocross liczę, że będzie rozbudowany

Opublikowano

Powodzenia w granie w inne open worldy po tej grze. Porównania będą bardzo niezręczne

Opublikowano

w przyszłym roku wychodzi nowy assassin z wiedźmami także...

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Powodzenia w granie w inne open worldy po tej grze. Porównania będą bardzo niezręczne

Trzeba w końcu ograć to MindsEye i Samson przed GTA6, bo później będzie ciężko

Opublikowano

Gra bardzo bazuje na fryzurach i przebierankach już oczami wyobraźni widzę co zwyrole będą robić z Główną bohaterką i jej dużymi wdziękami

Opublikowano
4 minuty temu, Pix napisał(a):

Powodzenia w granie w inne gry po tej. Aktualnie przechodzę świetne Silent Hill f i po pokazie, nawet nie chciało mi się jej włączać /

Opublikowano

Gierka wygląda jak cud, ale... CO TO KURWA JEST?! W gierce za biliony szekli menu jak z jakiejś darmowej gry na telefon...

RDT_20260827_2217571903631979368927324.jpg

Opublikowano

Jako dziad bez netflixa obejrzę sobie rano na YT, ale po tym co wrzucacie i co wyczytałem na reseterze jest hajpik

Opublikowano
24 minuty temu, Sebas napisał(a):

Klatkarz będzie trochę męczyć. Widać miejscami animację skokową w niektórych zadymach (radiowozy w pościgu). Mam nadzieję, ze za jakis czas na pc z mocniejszym cpu będzie git.

Ale ta Lucia ma dupsko. Z małą fujarą nie podchodź

To jak to wygląda na bazowej PS5, ta ilość szczegółów, które się nie powtarzają w sensie nie ma kopiuj wklej na każdym kroku jest szokujące. Jak to będzie wyglądać na PC gdy już wyjdzie to nawet nie próbuje sobie w tej chwili wyobrazić...